Гороскоп для Козерога на 2024 рік / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Цей період буде наповнений цікавими подіями і змінами, до яких необхідно підготуватися. Загалом, рік сприятливий, але не уникнути і ризикованих моментів. Макс Гордєєв ексклюзивно для УНІАН склав докладний гороскоп.

Макс Гордєєв в Instagram - instagram.com/maxgord

Загальний гороскоп (Козеріг) на 2024 рік

2023 рік порівняно з прийдешнім для Козерогів можна вважати спокійним, а за деякими критеріями - навіть застійним. Природна схильність скрупульозно виконувати намічене і вести розмірене життя не надто подобається енергійному Дракону, любителю змін і швидких несподіваних рішень. Більшості представників знака доведеться виробити в собі нові якості й навчитися одночасно досягати кількох цілей. Цього вимагатимуть практично всі життєві сфери, але особливо сильно перетворення торкнуться особистих стосунків, усього, що стосується кар'єри та освіти.

Відео дня

Залежно від того, наскільки готові Козероги виявляться до нових віянь, на них із однаковою мірою ймовірності можуть очікувати небачені успіхи або психологічний дискомфорт. Завзятим у своєму консерватизмі людям середнього і старшого віку цього року буде важче дотримуватися колишніх принципів. Молодь, гнучкіша в рішеннях і сприйнятливіша до змін, має всі шанси піднятися в особистісному розвитку відразу на кілька рівнів. При цьому нудьга не загрожує нікому зі славної когорти Козерогів. Кожен за бажання зможе якщо не надихнутися чимось абсолютно новим, то перетворити вже наявне: розширити коло спілкування, запропонувати додаткові ідеї, зануритися в романтичні стосунки з партнером.

Жінка-Козеріг - гороскоп на 2024 рік

Цього року у жінок-Козерогів не буде відбою від шанувальників. І ця обставина матиме вирішальний вплив на їхнє життя. Для самотніх дам вона буде вельми доречною: що ширший вибір, то вищі шанси вибрати найдостойнішого супутника. Але буря на особистому фронті може мати і несподіваний фінал. Не секрет, що на етапі знайомства навіть нікчемні претенденти прагнуть виглядати лицарями. Потрібно буде напружити мозок і підключити інтуїцію, щоб відокремити зерна від полови. Тим же, чиє серце вже зайняте, увага зайвих шанувальників принесе чимало проблем. Може дійти до необхідності приховувати свою привабливість, уникати контактів і змінювати плани на ходу.

У другій половині року можливі сімейні проблеми, пов'язані з вихованням дітей, переїздами, придбанням нового житла або іншими великими покупками. Можлива зміна складу сім'ї: поява в ній нових членів, відокремлення дорослих синів і дочок, розлучення або заміжжя. Брати наші менші також можуть вплинути на чисельність мешканців будинку. Це гарний час, щоб завести кота або собаку.

Чоловічий гороскоп (Козеріг) - 2024 рік

Багато представників чоловічої половини знака отримають пропозицію змінити роботу, рід діяльності або перейти на нову посаду. Зірки рекомендують не кидатися у всі тяжкі, а для початку тверезо оцінити ризики і віддати перевагу якісному розвитку перед будь-якими авантюрами. Це означає, що нова, відповідальніша посада у своїй компанії виявиться вигіднішою, ніж перехід в іншу, нехай перспективну, але таку, що тільки розпочала свій шлях на ринку. Власна справа цього року може принести значний прибуток за умови, що раніше в неї вже було вкладено серйозні кошти. З нуля зараз розвивати бізнес не рекомендується. Краще вкласти наявні вільні гроші в нерухомість або щось не менш ґрунтовне.

В особистих і сімейних стосунках у чоловіків очікується чимало змін. Гарний період, щоб завершити обридлий роман або розірвати дружбу, що вже застаріла, тим паче що приводів для цього буде більш ніж достатньо.

Любовний гороскоп на 2024 рік (Козеріг)

Усі представники знака отримають значні шанси кардинально змінити свій любовний статус: завести новий роман, назавжди порвати деструктивні зв'язки, що втратили романтизм і стали токсичними. До всього, що відбувається в особистому житті цього року, слід ставитися уважно і з часткою філософії. Доленосні повороти Дракон дуже любить поєднувати з метушливими, миттєвими примхами. Довгоочікувана друга половина може з'явитися в оточенні легковажних метеликів і відверто непотрібних вам людей. Будьте уважні, не дозволяйте швидкоплинним зв'язкам зганьбити ваш справжній вигляд і відштовхнути від вас важливу людину.

Козероги, які перебувають у тривалому шлюбі, можуть переживати сімейну кризу. Всупереч стереотипам, вона не завжди супроводжується охолодженням почуттів і нудьгою. Цього року в багатьох імовірніша поява розбіжностей з будь-яких приводів на тлі гарячого тяжіння. Гарантовані бурі пристрастей, суперечки, непорозуміння, але без критичних сварок. Якщо ж думки про розлучення переслідують дедалі частіше і формуються в плани щодо розподілу майна, найімовірніше, шлюб дав тріщину ще до настання 2024 року.

Фінансовий гороскоп (Козеріг) - 2024 рік

Рік Дракона сприяє поділу фінансових потоків. У багатьох з'являться додаткові джерела доходу, можливість монетизувати хобі, зробити вигідні вкладення. Рекомендується поставитися уважно до всіх ідей, але вибирати, не ризикуючи наявними ресурсами. Ідеальним буде поєднання звичного і нового, наприклад, основна зарплата + дохід від продажу результатів власної інтелектуальної праці або творчості. Якщо навички та час дозволяють, станьте репетитором, пишіть картини, займіться виготовленням м'яких іграшок, печіть тортики. Але не вкладайте гроші в новоявлені інвестиційні фонди, брокерські біржі та інші сумнівні підприємства.

Влітку і восени зростають шанси підвищити регулярний дохід: перейти на керівну посаду, стати співвласником бізнесу, розпочати нові проекти. Гарний час, щоб почати відкладати кошти на великі покупки або заснувати фінансову подушку на майбутнє. Інвестувати рекомендується у власну освіту, поліпшення житлових умов. Відмовитися на певний час слід від дорогих подорожей, купівлі предметів розкоші та курсів "особистого зростання" від різного роду інфо-гуру. Утім, більшість Козерогів не потребують застережень і самі відчувають, де може чекати підступ.

Гороскоп здоров'я на 2024 рік для Козерога

Цього року зірки сприяють тим, хто всерйоз вирішив поліпшити якість свого життя і взяти себе в руки. Якщо ви давно збиралися позбутися зайвої ваги, підкачати фігуру, перейти на здорове харчування, стати активнішими фізично, - час настав. Будь-які зусилля на цьому шляху принесуть максимально позитивні результати і дадуть змогу зміцнити здоров'я в довгостроковій перспективі. А разючі зміни в зовнішності привернуть ще більше уваги з боку протилежної статі та викличуть заздрість ворогів.

Тим, хто цілком задоволений собою, також не зашкодить звернути увагу на фізичний стан. Особливо важливо стежити за роботою органів ШКТ і суглобами. Це найвразливіші місця в організмі Козерогів. У періоди стресів, особливо в міжсезоння рекомендується приймати лікарські засоби для профілактики загострень. Важливо уникати екстремальних видів спорту і непосильних навантажень.

Будьте акуратні з прийомом додаткових доз вітамінів і різними БАДами. Намагайтеся отримувати якомога більше необхідних корисних речовин з продуктів харчування. Не забувайте вживати якісний білок, свіжі овочі та ягоди, вирощені у звичних вам кліматичних умовах.

Вас також можуть зацікавити новини: