Гороскоп на 2024 рік для Терезів / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Виходьте із зони комфорту, не бійтеся звертати з протоптаної дороги і пам'ятайте, що під лежачий камінь вода не тече. Астрологічний прогноз пророкує Терезам настання вдалого періоду. Рік Дракона - чудовий час, щоб планувати майбутнє і досягати цілей. Макс Гордєєв ексклюзивно для УНІАН склав докладний гороскоп.

Макс Гордєєв в Instagram - instagram.com/maxgord

Загальний гороскоп (Терези) на 2024 рік

Багатьом представникам знака саме зараз захочеться змінити сферу діяльності. За належної старанності обраний шлях принесе Терезам моральне задоволення і непоганий дохід. Головне - слухати серце, а не настанови соціуму.

Відео дня

Терезам, які любили перекладати відповідальність на інших, варто переглянути погляди. Інакше так і не вдасться зрушити життя з мертвої точки. Але не відмовляйтеся від підтримки близьких. Вона зараз як ніколи стане в пригоді.

Жінка-Терези - гороскоп на 2024 рік

Згідно з гороскопом, у жінок-Терезів незабаром почнеться сприятливий період. Чудовий час для оновлень, які можуть торкнутися абсолютно будь-якої сфери. Захочеться поміняти роботу, змінити імідж або піти з офісу у вільне плавання. Можна не боятися ризиків!

Це стосується і стосунків. Якщо вони не приносять радості й давно себе зжили, сміливо закінчуйте їх. У 2024 році багато самотніх Терезів-жінок знайдуть кохання. Восени гороскоп обіцяє розширення кола спілкування. Хтось обзаведеться новими друзями, а хтось - корисними діловими контактами. Будьте відкриті для світу і людей.

Листопад і грудень - місяці, які Терезам краще присвятити турботі про здоров'я, не тільки фізичне, а й ментальне. Оточуйте себе позитивно налаштованими людьми, займайтеся спортом і не забувайте про планове відвідування лікаря.

Чоловічий гороскоп (Терези) на 2024 рік

У Терезів-чоловіків 2024 рік буде плідним, але неспокійним. У січні-лютому представників знака здолають тривожні думки і сумніви з приводу обраної справи. Ваша душевна рівновага багато в чому залежить від уміння абстрагуватися й оперативно перемикатися з одного завдання на інше. Розвивайте інтуїцію, вона допоможе не збитися зі шляху під тиском ззовні.

Зате в другій половині року вийде видихнути і зрозуміти, що ви ухвалювали правильні рішення. На початку осені гороскоп обіцяє цікаві зустрічі, завдяки яким Терезам вдасться розкрити потенціал і обзавестися корисними зв'язками.

У рік Дракона Терезам-чоловікам час позбутися звички довго "розгойдуватися". Багато рішень доведеться приймати швидко і впевнено. Від цього залежатиме ваш успіх.

Любовний гороскоп на 2024 рік (Терези)

Зірки обіцяють Терезам гармонію в любовній сфері. Зараз гарний час, щоб зізнатися в почуттях, офіційно зареєструвати стосунки, почати спільний побут. Щасливі Терези отримають чимало доказів кохання. Ви своєю чергою теж не скупіться на приємні сюрпризи та ніжні слова.

Літо варто присвятити побаченням і спільним поїздкам. Частіше влаштовуйте зустрічі з друзями, ходіть у групові походи, відвідуйте майстер-класи та вікторини. Таке дозвілля надихне і зарядить закоханих позитивною енергією.

Самотні Терези, наберіться терпіння. Ближче до осені на багатьох чекає доленосна зустріч. Парам, які уклали союз у рік Дракона, вдасться підтримувати в шлюбі пристрасть і пікантну перчинку. А діти, народжені під знаком Терезів у 2024 році, зростатимуть активними й життєрадісними.

Терези - гороскоп на 2024 рік фінансовий

Рік Дракона обіцяє бути для Терезів фінансово стабільним. Постійний дохід і грошові премії, як результат працьовитості та професіоналізму. Терези-студенти можуть розраховувати на підтримку сім'ї в разі фінансових труднощів.

2024 рік - вдалий час для інвестицій, пошуку нових джерел доходу і підвищення кваліфікації. Період з червня по вересень - найвдаліший час, щоб почати вкладати гроші у власну освіту. Також цей час сприятливий для реклами, просування своїх товарів і послуг у соціальних мережах. Гороскоп попереджає: влітку і восени краще не давати в борг, інакше ризикуєте назавжди попрощатися з грошима.

Гороскоп здоров'я на 2024 рік для Терезів

За умови дбайливого ставлення до організму у 2024 році серйозних проблем зі здоров'ям у Терезів не передбачається. Щоправда, деякі представники знака можуть зіткнутися із захворюваннями шкіри, проблемами із зором і зубами. Гороскоп рекомендує вчасно помічати сигнали, які подає тіло.

Небезпечним може виявитися період із січня до березня. У цей час Терезам гороскоп рекомендує приділити більше уваги харчуванню, режиму сну й елементарній гігієні. Це гарний час для впорядкування режиму і позбавлення шкідливих звичок. Повірте, потім організм скаже "дякую". Із серпня по жовтень багато Терезів відчують прилив бадьорості, їм захочеться займатися спортом, змінювати гардероб і навіть зовнішність. Починайте з малого, і тоді глобальні зміни на краще не змусять себе чекати.

Через постійні перегони може з'явитися фізична і моральна перевтома. Ігноруючи її, до кінця року ризикуєте впасти в меланхолію. Щоб цього уникнути, зберігайте баланс між активністю, відпочинком та особистим життям. Виділяйте кілька годин на тиждень для релаксу і припиніть мучити себе сумнівами!

Вас також можуть зацікавити новини: