Гороскоп на 22 травня 2022: на Скорпіона чекають гроші, а на Лева - боротьба за щастя / Колаж УНІАН

Двадцять другий місячний день, коли Місяць убуває в знаку Водолій, диктує свої правила гри: потрібно забути про рутину – і спробувати що-небудь незвичне. Гороскоп на 22 травня 2022 року радить усім знакам Зодіаку переосмислити своє життя та досягнення.

Можна підбивати підсумки, проводити час із друзями – а ось за нові справи братися варто з обережністю. Особливо важливо: в першу чергу рекомендується відкласти початок довгострокових проектів (в ідеалі – до початку наступного місячного місяця).

Гороскоп на 22 травня 2022: Овен

Саме час пробувати щось нове – наважуйтеся! Сприятливі будь-які експерименти. Вільним представникам знака варто увімкнути чарівність і зважитися на флірт, якщо вони мріють завести другу половинку.

Відео дня

Гороскоп на 22 травня 2022: Телець

Цього дня роздратування Тільця здатна викликати будь-яка дрібниця. Тому варто з самого ранку випустити пару: сходити на пробіжку, побити грушу (або просто подушку), випити ромашкового чаю замість кави... А головне – пам'ятати, що реальних причин для злості зараз немає, а з дрібницями ви здатні розібратися "однією лівою".

Гороскоп на 22 травня 2022: Близнюки

Більше спілкуйтеся з іншими людьми! Вам це буде не важко (представники знака, як правило, дуже комунікабельні люди), а сьогодні ще й дуже корисно. Саме колективна діяльність принесе цього дня найсмачніші плоди.

Гороскоп на 22 травня 2022: Рак

Постарайтеся провести день усамітнено: ви сьогодні занадто запальні та легко йдете на конфлікт. Тому обмежте своє спілкування (особливо ділове) і займіться облаштуванням побуту (або направте надлишок енергії на іншу корисну справу). 

Гороскоп на 22 травня 2022: Лев

Спробуйте контролювати свої "емоційні гойдалки". Звичайно, це легше сказати, ніж зробити – але зробіть хоча б спробу заради очищення своєї совісті. Наприклад, надіньте на зап'ястя гумку для волосся – і бийте себе кожен раз, коли захочеться зказати співрозмовнику щось уїдливе й образливе. А за хорошу поведінку ввечері можна винагородити себе чимось смачним, але малокалорійним.

Гороскоп на 22 травня 2022: Діва

День пройде за розгрібанням дрібниць. Нехай так. Головне – не намагатися довести оточуючим, що ви зайняті "надважливішим проектом". Можливо, вам самому і здається, що ви зайняті дуже важливою справою, але ваші друзі і родичі все одно не зможуть оцінити всю важливість вашого заняття. Тому просто робіть, що задумали – і не виправдовуйтеся, навіщо вирішили цим зайнятися.

Гороскоп на 22 травня 2022: Терези

Слідкуйте за своїм зовнішнім виглядом! Сьогодні вам важливо справити відмінне враження навіть на випадкових людей. Будьте спокійні, доброзичливі й акуратні – і тоді вдасться в цей день закласти основу свого майбутнього успіху.

Гороскоп на 22 травня 2022: Скорпіон

На вас чекає приємна фінансова новина (можливе повернення старого боргу, наприклад). 

Не варто займатися самокопанням. До слова, відволіктися від нав'язливих думок допоможе правильне фізичне навантаження: можна відправитися на пробіжку або влаштувати активні ігри з друзями (тільки не на відкритому сонці!). 

Гороскоп на 22 травня 2022: Стрілець

Вас може потягнути на пригоди, захочеться внести різноманітності в звичну рутину. Піддайтеся цій спокусі! Навіть невеликий кулінарний експеримент або прогулянка незнайомим місцем (парком, вулицею, новим торговим центром) добре потішить. А запас гарного настрою – запорука успішного початку нового трудового тижня.

Гороскоп на 22 травня 2022: Козеріг

Представників знака потягне на мотовство – але це той рідкісний випадок, коли можна себе і побалувати. І тим більше можна побалувати рідних або близьких друзів: подарунки, що куплені цього дня, принесуть море позитиву.

Гороскоп на 22 травня 2022: Водолій

Ви сьогодні дуже впевнені в собі. Це добре – але тільки якщо триматися у межах. Поменше поблажливості в тоні і в погляді, будьте добрішими до оточуючих. І ніякого сарказму: ви сьогодні ризикуєте не вгадати з пропорціями цього "інгредієнта", що виллється в образу або навіть сварку.

Гороскоп на 22 травня 2022: Риби

Побільше мовчіть сьогодні: це створить ореол таємничості і – чого гріха таїти – люди, які багатозначно мовчать, здаються розумнішими. Тільки постарайтеся зробити це мовчання доброзичливим – за допомогою легких посмішок і ненав'язливих торкань час від часу.