Гороскоп на 28 січня по картах Таро / фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали прогноз на 28 січня для всіх знаків Зодіаку. Що карти Таро обіцяють в цей день саме вам - читайте далі.

Овен

День обіцяє вам змагання і виклики. Цілком ймовірно, що вам доведеться лицем до лиця зіткнутися з ворогами. Не відступайте від своїх принципів і покажіть усім, хто є хто.

Відео дня

Телець

Вам варто зайняти позицію спостерігача. Не потрібно метушитися і намагатися комусь щось довести. Дайте долі шанс все вирішити за вас, і ви про це не пошкодуєте.

Близнюки

Завтра вам будуть супроводжувати страх і удача. Це означає, що вам доведеться здійснювати вчинки, які викликають у вас сумніви і побоювання, але саме вони принесуть вам удачу.

Рак

Якщо у вашому житті останнім часом відбувалося щось незрозуміле, то завтра все налагодиться. Вам нічого не доведеться для цього робити. Просто приймайте з вдячністю такий подарунок долі.

Лев

Леви нарешті зможуть отримати те, чого їм не вистачало для повного щастя. Пам'ятайте, що без підтримки інших людей у вас би навряд чи щось вийшло. Скажіть їм спасибі.

Діва

Дівам варто бути обережними з новими знайомими. Серед них може бути людина, яка вам заздрить і захоче вставити палиці в колеса. Не спускайте це все на гальма.

Терези

У вашому житті настане певна пауза. Ніяких яскравих подій поки відбуватися не буде. Ви просто будете займатися рутинними справами і думати про майбутнє.

Скорпіон

Для Скорпіонів цей день буде наповнений романтикою, коханням, пристрастю і ніжністю. Проведіть неділю зі своєю коханою людиною та насолоджуйтесь компанією одне одного.

Стрілець

Стрільцям потрібно бути більш обережними у своїх висловлюваннях. Якщо ви будете тиснути на людей і говорити їм неприємні речі, то ризикуєте зіпсувати з ними відносини.

Козоріг

Вам випала карта "Колесо фортуни", яка означає, що ваше щастя тільки в ваших руках. У цей день багато чого буде залежати від ваших вчинків і думок.

Водолій

У вашому житті завершиться якийсь важливий етап і почнеться новий. Про це свідчить карта "смерті". Ви ніби переродитеся. Всі зміни будуть на краще.

Риби

Ви вже давно відчуваєте, що в вас починають відбуватися маленькі, але значущі зміни – не ігноруйте ці зміни, вони спрямовані тільки вам на благо.

Вас також можуть зацікавити новини: