Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку samacharnama.com

Гороскоп на неділю, 30 травня, радить Тельцям сьогодні знайти способи зміцнення власних позицій.

Овен

Сьогоднішній день буде сприятливим для кар'єри, встановлення ділових відносин з впливовими людьми, звернення до начальства. Якщо добре продумаєте свої дії - в недалекому майбутньому вас чекає успіх.

Телець

Шукайте сьогодні способи зміцнення власних позицій, проявляйте ініціативу і наполегливість. Несподівана перешкода може позначитися на досягненні поставлених цілей, проте зірки рекомендують не приймати кардинальних рішень: будь-які ваші дії можуть обернутися проти вас.

Відео дня

Близнюки

Життєвий потенціал сьогодні буде на високому рівні, зросте сексуальна потенція, інтуїція, проте незакінчені справи, неприємна звістка або проблеми в особистому житті не дадуть вам повноцінно відпочити.

Читайте такожРетроградний Сатурн: астролог розповіла про особливості цього періоду

Рак

Будьте уважні при роботі з діловими паперами, документами або матеріальними цінностями – ймовірні проблеми відбудуться саме через них. Уникайте впертості та прагнення у всьому панувати.

Лев

Сьогодні не виключені несподівані повороти долі. Жінкам належить деяка метушня або необхідність виконання обтяжливих обов'язків. Чоловіків чекає цікава пропозиція, що змусить проявити максимальну активність і працездатність.

Діва

Не виключено, що саме сьогодні почнеться період, пов'язаний з духовним зростанням. Вірогідний успіх, який буде зумовлений вірною оцінкою ситуації, умінням встановлювати необхідні зв'язки й досягати мети з мінімальними зусиллями.

Терези

Сьогодні може трапитися щось, що серйозно вплине на ваші справи або стан здоров'я. Знизити негативні тенденції дня можна тільки високими моральними якостями.

Скорпіон

Ваші дипломатичність і вміння прощати помилки можуть створити сьогодні сприятливі умови для зміцнення сімейного комфорту або матеріального добробуту. Не робіть скоростиглих висновків, заспокойте помилкову гординю і прислухайтеся до інтуїції.

Читайте такожМісячний календар на червень: найбільш вдалі та несприятливі дні

Стрілець

Початок неділі зажадає прийняття важливих рішень в особистому житті. Сьогодні цілком можливі серйозні зміни: як позитивні, так і негативні. Сон справедливий, чекайте виконання.

Козеріг

Будь-які плани, соціальні контакти, особисті зустрічі сьогодні будуть мати короткочасний характер і згодом негативно позначаться на просуванні службовими сходами або фінансовому успіху. Сни можуть бути віщими.

Водолій

Сьогодні можливо необ'єктивне ставлення до вас колег або начальства. Проявіть терпимість і витримку. Можливі ускладнення зі здоров'ям.

Риби

День вкрай несприятливий. Несподівані неприємності можуть значно ускладнити відносини з друзями. Зірки рекомендують в цей день поводитися більш стримано, ніж завжди.