Гороскоп на п'ятницю, 9 жовтня / zinoti.lt

Гороскоп на п'ятницю, 9 жовтня 2020 року, радить Овнам покинути зону комфорту, а Дівам провести переговори на роботі. 

Про це пише slovofraza.

Овен

Овнам рекомендується в цей день покинути звичну зону комфорту і зробити ставку на кар'єрний прорив. Будьте амбітні і не витрачайте час на прокрастинацію. 

Відео дня

Тілець

Тельці будуть неймовірно впевнені в собі. Послухайте улюблену музику вранці, щоб зарядитися необхідною енергією.

Читайте такожНазвані найпроблемніші дружини за знаком ЗодіакуБлизнюки

Астрологи радять вам додати у свій план дня фізичну активність. Завдяки тренуванням складні завдання дадуться вам легше.

Рак

Ракам варто подолати власний страх і сором'язливість. У пріоритеті будуть точність і пунктуальність, які допоможуть вам успішно здійснити все задумане. Будь-яка різка зміна планів або запізнення можуть неоднозначно вплинути на хід подій.

Лев

Сьогодні Левів мучитимуть дрібні питання про майбутнє. Щоб не випадати з ритму реального життя, займіться повсякденними і нагальними завданнями. Відповіді прийдуть самі собою.

Діва

Сьогодні у Дів сприятливий день для переговорів. Ви зможете отримати бажане, якщо гарненько постараєтеся. 

Терези

Настав час рухатися вперед. Терезам рекомендується в цей день не шукати відмовок і виправдань, щоб не робити те, що пообіцяли собі вже давно.

Скорпіон

Не бійтеся зробити помилку і не відмовляйтеся від дій, так і не спробувавши зробити хоч щось. Навіть найменша спроба може принести вам величезний успіх.

Стрілець

Сьогодні буде багато можливостей для реалізації нових ідей і грандіозних планів. Тільки не порушуйте правила і не задирайте ніс, тому що створите самі собі проблеми.

Козеріг

Сьогодні день буде наповнений емоціями, змінами і подіями. Прагнучи до професійного успіху, запасіться витривалістю, завзятістю і інтуїцією.

Водолій

Астрологи радять Водоліям не витрачати час даремно. Не сумнівайтеся і не зупиняйтеся на досягнутому, сміливо перестрибуйте через чергову планку.

Риби

Не відкладайте на потім те, що можна зробити зараз. Потрібно не сумніватися, а діяти. Однак поки не розкривайте нікому свої далекоглядні плани.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: