Гороскоп на квітень від Влада Росса: Ракам - нова робота, Стрільцям - погані зміни

Астролог Влад Росс ексклюзивно для УНІАН склав гороскоп на квітень цього року. Місяць обіцяє бути спокійним для деяких знаків, але комусь все ж доведеться трохи напружитися.

Овен

У квітні Овнам варто постаратися не відкладати вирішення важливих завдань на потім. Майже всі планети входять у їхній знак, тому фарт і успіх стануть їхніми друзями найближчим часом. Не відступайте від намічених планів, які б перешкоди не виникали на шляху. Доля дасть реальний шанс наблизитися до мети, особливо в кар'єрі. Тільки від самих Овнів залежить, скористаються вони ним чи ні. Ті Овни, які мріяли отримати нову роботу, можуть це зробити. А якщо ви будете лежати на дивані, то нічого не вийде.

Відео дня

Телець

У квітні Тельці можуть розглянути справжні цінності. Краще відсунути все зайве на задній план і позбутися непотрібних друзів. Можуть виникати ситуації, які змінять ваше життя. Любовний гороскоп радить зав'язувати стосунки саме цього місяця, але варто остерігатися романів зі співробітниками. Проте буде хороша ситуація наприкінці місяця. Наприкінці квітня ви можете зробити велику покупку у вигляді нерухомості або автомобіля.

Близнюки

Цього місяця Близнюки можуть мучитися з вибором. А все тому, що вони не можуть розібратися в собі. Через це час буде витрачено даремно. Краще сконцентруватися на чомусь корисному - роботі або самоосвіті. Також можете приділити час сімейним питанням. Прислухайтеся до рідних і близьких. І найголовніше - вам потрібно шукати коло за інтересами. Почніть вивчати нову мову та їдьте на море.

Рак

Ракам не варто боятися відійти від звичного способу життя. Можете знаходити нових друзів, соратників, партнерів. Якщо внутрішній голос підказує, що час змінити роботу, то зробіть і це. У плані кар'єрних амбіцій усе має бути добре, але будьте обережні з начальством. Одне криве слово і ви можете посваритися. Нікого не посвячуйте у свої плани. Сподівайтеся на власні зусилля.

Лев

Левам варто втихомирити свою вдачу. Перестаньте кидатися, як у клітці. У цей період необхідно спокійно зайнятися рутиною і відкласти великі справи. Можуть виникати проблеми зі здоров'ям. Добре викидати непотрібні речі і розчистити простір. Таким чином незабаром Леви доб'ються успіху. Весна зробить Левів в очах оточення надзвичайно привабливими, тому можна поміняти імідж. У професійній діяльності Левам потрібно буде попрацювати, але ваша праця буде винагороджена, особливо наприкінці місяця. В особистому житті Леви будуть чарівні. Вам нічого не потрібно буде робити, зірки і так наділять вас сексуальною привабливістю і шармом. Варто придивитися до свого найближчого оточення, тоді, може, когось собі знайдете.

Діва

У квітні Дівам варто з головою зануритися в улюблену справу, де вони можуть домогтися гарних результатів. Багато чого залежатиме від того, яких зусиль ви докладете до того, щоб вирішити максимум назрілих питань. У професійній діяльності вам знадобиться вміння справлятися з поставленими завданнями. Головне - проявляти завзятість, але без поспіху. В особистому житті ви можете зіткнутися з критикою, дріб'язковістю, ощадливістю партнера. Постарайтеся встановити гармонію всередині себе. Можете пройти курс косметологічних маніпуляцій.

Терези

Вам не варто розмінюватися на дурниці. Витрачені останнім часом зусилля були марними. Загалом можете розслабитися, тому що жодних потрясінь квітень вам не обіцяє. У плані особистого життя несприятливим буде прагнення проявити себе дуже яскраво і нав'язливо. У плані здоров'я все має бути добре і стабільно.

Скорпіон

Вам необхідно бути на плаву, заводити корисні знайомства, вирішувати старі питання. Зазвичай вам щастить із друзями і покровителями, тому квітень подарує вам ще один шанс для того, щоб зустріти мудру і впливову людину. У роботі вам потрібно сконцентруватися на вирішенні важливих питань. Також варто звернути увагу на рутину. В особистому житті вам може не вистачати чутливості та гнучкості щодо партнера. Уникайте неприємних розмов і не давайте поради близьким, якщо вони їх не просять.

Стрілець

Квітень принесе вам великі проблеми на роботі. Що стосується особистого життя, то вам краще спрямувати свої сили та енергію на створення миру. Вам потрібен міцний тил, який допоможе вам менш болісно сприймати проблеми на роботі. Ваш складний характер може привести вас до змін, але їх краще відкласти, бо вони не обіцяють успіху, особливо в першій половині місяця. Зате друга половина місяця буде більш спокійною.

Козеріг

Козерогам рекомендується визначитися із союзниками, обирати людей ретельно, тому що мати з ними справу доведеться не один місяць. Серед ваших близьких є люди, які вас розуміють, тому варто прислухатися до їхніх порад. Взаємовідносини з колегами будуть хорошими, тому не виключені нові можливості. Але на любовному фронті доведеться нелегко, бо Козероги люблять самі створювати собі труднощі, а потім їх геройськи долати.

Водолій

Квітень дасть Водоліям можливість зміцнити свою позицію на робочому місці, залучити якомога більше грошей, визначити, хто з колег гальмує процес, а з ким можна зійтися ближче. У вас з'явиться шанс не тільки домогтися нового місця під сонцем, а й вирішити наболілі питання. Головне - прибрати сумніви щодо кар'єри та фінансів, які вас раніше терзали. Ви можете виграти в лотерею, отримати премію або нову зарплату. А ось ваші стосунки з коханою людиною потребують реставрації. Зробіть крок назустріч до минулих стосунків, бо вони можуть відновитися. Будьте щирими, тоді все буде добре.

Риби

Рибам доведеться проявити зусилля і терпіння цього місяця. До всього потрібно ставитися філософськи. Більше уваги приділіть трьом головним речам у квітні - спілкування з близькими, робота і здоров'я. Будьте обережні з новими проєктами, особливо тими, які викликають у вас сумніви. В особистому житті вам не варто змінювати якісь рішення. Існує небезпека розлучення з коханою людиною. Якщо є розбіжності з родичами, то потрібно їх залагодити і знайти компроміс.

Вас також можуть зацікавити новини: