Анжела Перл / скріншот

Анжела Перл склала гороскоп для всіх знаків Зодіаку на березень 2023 року. Відомий астролог каже, що перший місяць весни буде позитивним і наповненим доленосними подіями.

Овен

Початок місяця для Овнів буде дуже і дуже хорошим. У перші дні у Овнів з'єднується Венера з Юпітером, що позитивно вплине на гроші, любов, шлюб і будь-які партнерські стосунки. Юпітер, керуючий сектором везіння, забезпечує реалізацію планів. 

Телець

Березень Тельці проведуть в оточенні улюблених людей. На них чекає подарунок здалеку, отримання візи або посвідки на проживання, знайомство з іноземцями. Також в цьому місяці можуть надійти якісь хороші гроші - йдеться про перші числа до 8-9 березня. 

Відео дня

Близнюки

У березні буде рух, який дозволить швидше реалізувати всі мрії і бажання. Зміни цього місяця будуть пов'язані з роботою, кар'єрою, грошима, досягненнями та цілями. У цьому місяці може бути повідомлення, що стосуються роботи - підвищення, переведення на нову посаду, отримання нових обов'язків, навчання, перепідготовка, отримання сертифіката або ліцензії. 

Рак

Раки в березні можуть поїхати кудись далеко. Повню 7 березня Раки зустрінуть в сьомому будинку, що говорить про поїздки, продажу або купівлю автомобіля, зустріч з родичами. Також в цьому місяці може бути навчання і отримання нових навичок - Анжела Перл каже, що все пройде успішно!

Лев

Леви в березні будуть займатися інвестиціями, оплатою податків, покупкою чогось коштовного, наприклад, майна. Сатурн залишить Левів без джерела доходів. Наприклад, якщо їх утримував чоловік, у березні він перестане це робити. Однак астролог уточнила, що доходів не стане менше - з'являться нові джерела, які принесуть навіть більше. 

Діва

Дів у березні 2023 помітять. Вони будуть в центрі уваги. У них може бути багато діяльності, пов'язаної з комунікаціями, з публічними виступами, інтерв'ю. Сатурн після 8 березня може не дуже добре впливати на романтичні стосунки, випробовуючи Дев і їхніх партнерів на міцність. 

Терези

Анжела Перл каже, що у Терезів може бути прихід грошей, виграш в суді, укладення важливого контракту або в перші дні березня, або в дати близько молодика. До 10 березня Терези можуть проходити співбесіду на якусь посаду або самі будуть брати когось на роботу. 

Скорпіон

Березень для Скорпіонів - відмінний місяць, щоб почати тривалі проекти, підписувати договори і так далі. Сатурн, який у Скорпіонів в березні 2023 року входить в п'ятий будинок гороскопу, принесе поповнення в родині або новину про вагітність близьких родичів/друзів.

Стрілець

Березень 2023 року принесе зміни через дві потужні планети. На початку місяця Стрільцям Венера з Юпітером принесуть щедрість, достаток, розширення. Може бути перемога в давній принциповій справі, виграш в лотерею, з'являться думки про розширення сім'ї. Також у березні Стрільцям можуть освідчитися.

Козеріг

Представникам цього знака Зодіаку місяць принесе покупку техніки, а також події, пов'язані з технічним напрямком. Наприклад, Козероги можуть піти вчитися в автошколу або отримати водійське посвідчення. Вони будуть багато їздити, багато спілкуватися, складати іспити, отримувати сертифікати або ліцензії.

Водолій

Березень принесе Водоліям гроші - це може бути державна допомога, аліменти, спадщина, розділ майна або щось в цьому напрямку. З'явиться ясність в тих питаннях, які давно хвилюють. Партнери здивують Водоліїв в хорошому сенсі. 

Риби

У березні буде актуальною тема особистих кордонів і шлюбу. Наприклад, Рибам доведеться відстоювати свою думку, вирішувати питання зі своєю другою половинкою. Можливо, доведеться прийняти непросте рішення про розлучення.

Нагадаємо, маг Шептицький попередив про страшну дату на цьому тижні.

Вас також можуть зацікавити новини: