Макс Гордєєв / Скріншот Instagram

Мольфар Макс Гордєєв ексклюзивно для УНІАН склав детальний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на червень. Дізнайтеся, що карти Таро пророкують вам, та які події відбудуться цього місяця.

Макс Гордєєв в Instagram - instagram.com/maxgord

Овен - гороскоп на червень 2024 року

Влітку Овнам слід відкинути емоції і спиратися виключно на свій розум. Інтелектуальні здібності Овна мають виявитися сильнішими за почуття і спокуси, що нахлинуть зсередини і зовні. Протиріччя не повинні ставити в глухий кут. Сила таланту подолає відсталий опір дійсності, якщо ви діятимете розумно і поетапно.

Відео дня

На початку місяця ви загоритеся цікавою ідеєю. Однак планети, які негативно впливають на ваш знак, попереджають, що перша декада червня не підходить для її втілення в життя. У вас буде занадто багато інших, дріб'язкових турбот, які не вдасться перекласти на чужі плечі. Не засмучуйтеся, доля ще дасть вам шанс.

Потрапивши під вплив Венери в декаду з 10 по 20 червня, ви станете доброзичливими й відкритими, тож мимоволі почнете притягувати до себе оточення. І хоча серед нових знайомих виявиться багато цікавих людей, не забувайте про своїх старих друзів. За можливості частіше телефонуйте або зустрічайтеся з ними, адже недарма народна мудрість говорить, що старий друг кращий за нових двох. Причому 11 і 12 червня, коли Місяць активізує дружній знак Лева, - сприятливі дні для організації дружньої вечірки.

Стати справжнім марнотратом ви ризикуєте в період з 21 до 31 червня, про що попереджає Юпітер, який утворює напружений аспект до Марса, який вас протегує. Причому вам захочеться придбати навіть ті речі, яких ви не потребуєте. Щоб не витратити всі кровно зароблені або накопичені кошти даремно, мінімізуйте походи по магазинах. Навіть за продуктами краще відправляти іншого члена сім'ї.

Сприятливі дні: 11, 12, 20, 21.

Несприятливі дні: 24 і 25.

Овен / фото ua.depositphotos.com

Любовний гороскоп

Самотнім Овнам з 1 по 4 червня є сенс придивитися до оточення. Можливо, досі вам не вистачало уваги на те, щоб помітити свою людину, а вона давно вже чекає поруч. Після 4-го така можливість вислизне, оскільки Марс складе квадрат Урану, закликаючи Овна до демонстративної незалежності. Навіженість, перепади настрою і схильність до прояву гніву зроблять вас малопридатними до ніжних стосунків аж до 10 числа.

Етап із 10 по 20 червня буде разюче іншим. Вплив Венери налаштує Овнів на грайливий лад, відкривши їхні душі для короткострокових романів та інтенсивного флірту. Різкий перехід від драматизму до велелюбності поставить у глухий кут багатьох, але не тих, хто щиро любить вас. 11 і 12 червня - зручні дні для свят і посиденьок.

З'єднання Венери з Марсом 13 червня виведе Овнів на пік емоційності. Це торкнеться і сімейних Овнів, пробудивши друге дихання у стосунках із коханими. Головне в червні - не заглушити енергією і темпераментом родичів як старшого, так і молодшого покоління. До кінця червня постарайтеся приділяти увагу не тільки фізичному, а й інтелектуальному спілкуванню.

Гроші та кар'єра

Відкритість Овнів до зовнішнього світу і бажання спілкуватися з оточенням принесуть їм чималу користь з 1 по 10 червня. Перешкоди, що походять від розташування Сатурна, до 7 числа зумовлять вигідніше становище тим Овнам, які перебувають на керівних позиціях, оскільки керувати діяльністю інших буде зручніше.

З 11 червня в робочу обстановку вторгнеться вплив Урана і призведе до наростання нервозності в колективі. У Овнів-бізнесменів на цю декаду очікується зниження рівня продажів. Виникнуть локальні протиріччя, зумовлені бажанням змін із боку колег і справедливим консерватизмом Овнів.

Робочий тиждень із 12 до 16 червня є сприятливим для укладення великих угод і ґрунтовних інвестицій у бізнес. До 22 числа під впливом Сонця мудрість Овнів стане очевидною і конфліктні ситуації розсмокчуться. Тиснути колег авторитетом - не найкраща стратегія на цю декаду. Корисніше буде дочекатися реальних підтверджень своєї правоти.

29 липня зоряний покровитель Овнів, Марс, входить у сузір'я Діви. Зростуть здатність до аналізу і розумова активність Овнів. Діючи практично, Овни поліпшать матеріальне становище. Головне - уникнути зайвих витрат у фіналі липня.

Гороскоп здоров'я

З апатичним, млявим станом у тиждень із 1 до 7 червня, зумовленим несприятливим впливом Сатурна, обов'язково потрібно боротися! Якщо ви піддастеся зловмисному впливу планети, то на тлі депресії, що починається, у вас різко ослабне імунна система. Щоб гармонізувати свій душевний стан і підбадьоритися, запишіться в танцювальну студію або фітнес-клуб. Удома частіше слухайте музику.

Навіть якщо в період із 9 до 21 червня у вас щось заболить, ви всіляко уникатимете звернення в поліклініку, тягнутимете до останнього, про що свідчить Уран, який впливає на ваш знак. Що ж, якщо ви не хочете відвідувати фахівця, то хоча б зверніться до рецептів народної медицини. Тим паче що нетрадиційне лікування виявиться не менш ефективним, ніж звичне медикаментозне.

Дні місяця, що залишилися, - прекрасний час, коли ви потрапите під захист денного світила. Не дивно, що недуги почнуть обходити вас стороною, а вивести вас зі стану душевної рівноваги виявиться непосильним завданням. Однак 22 і 23 червня, у дні активізації недружнього до вашого знака Козерога, будьте обережними, поводячись із вогнем і гострими колючо-ріжучими предметами. Є ризик отримати травму.

Телець - гороскоп на червень 2024 року

Тельцям у червні 2024 року гороскоп радить прислухатися до народної мудрості, яка говорить: "Зробив діло - гуляй сміливо!" Активна робота на початку місяця має змінитися часом усвідомленого відпочинку. Спілкування зі світом принесе вам не тільки матеріальну, а й моральну користь.

Перша декада червня - чудовий час для того, щоб вирушити в нетривалу подорож. А тому візьміть участь в екскурсійному турі, домовтеся з друзями й організуйте спільну подорож або відвідайте рідних в іншому місті. Загалом, знайдіть найоптимальніший спосіб, який дасть вам змогу змінити обстановку і вирватися з монотонних буднів.

Гарна новина підніме вам настрій 4 або 5 червня. Після неї ви можете різко змінити свої плани, про що говорить Місяць. Вам напевно захочеться дізнатися щось нове або навчитися чогось нового на тижні з 15 до 21 липня, коли ви потрапите під вплив Меркурія. І хоча в процесі освоєння нового матеріалу можуть виникнути труднощі, ви будете настільки цілеспрямованими і наполегливими, що подолаєте всі перешкоди і досягнете блискучих результатів.

Вам буде важко привернути до себе увагу в період з 23 до 31 червня, немов у зазначений час ви станете людиною-невидимкою, адже Сонце і Сатурн утворюють до вашого знаку напружені аспекти. Замість того щоб поводитися ексцентрично, аби вас помітили, спробуйте насолодитися станом тимчасової ізоляції. Зверніться всередину себе, розберіться з душевними проблемами, що накопичилися. І ви виявите в собі приховані здібності й таланти.

Сприятливі дні: 13, 14, 22, 23.

Несприятливі дні: 18 і 19.

Телець / фото ua.depositphotos.com

Любовний гороскоп

Для самотніх Тельців головним на початку червня стане матеріальне благополуччя, витіснивши сердечні турботи на другий план. Вплив Місяця дасть змогу розважитися 4 і 5 червня, але й тут спілкування на тему справ життєвих домінуватиме над чуттєвими інтересами.

Вплив Венери почне нарощувати емоційність Тельців з 11 числа і досягне максимуму до 13 червня, коли Венера увійде в з'єднання з Марсом. Ви спрямуєтеся до любовних зустрічей, а в разі їх відсутності станете агресивними. У тих Тельців, які перебувають у міцних стосунках або в шлюбі, цей період збільшує шанси зачати потомство.

Чуттєвість торкнеться і сімейних Тельців, у зв'язку з чим слід міцніше триматися за свою другу половинку. Вплив Марса триватиме до кінця місяця, а тому уникайте проявів гніву, відкиньте докори і сварки з близькими. Ніщо не загрожує вашому сімейному щастю, крім вашої власної дратівливості, яка триватиме до 26 числа, коли вплив Нептуна врівноважить розпалену Марсом свідомість і ви зможете повною мірою відчути радість гармонійного спокою.

Гроші та кар'єра

З перших днів червня Телець отримає енергетичну підтримку одночасно від двох планет - Плутона і Юпітера. Прагнення Тельців до досконалості в роботі обернеться насиченим трудовим графіком.

Необхідність термінового оформлення серйозних документів, відповідальні зустрічі та переговори, здійснені до 13 числа, обіцяють позитивно позначитися на добробуті. Два дні - 14 і 15 червня - чреваті зайвими витратами. Є сенс стримати трудовий запал на цей час.

Після 15 червня Тельці опиняться під дією Меркурія, у зв'язку з чим розширяться контакти з колегами. Тим Тельцям, які мають свій бізнес, варто перенести увагу на соціальний бік справи, більше спілкуватися з клієнтами, партнерами, прозондувати можливість благодійності. Тельцям, пов'язаним із туризмом, які працюють у ресторанному і готельному бізнесі, корисно впроваджувати інновації.

Тиждень із 26 числа розчарує Тельців відсутністю стороннього інтересу до досягнутих успіхів. Подвійне протистояння вашому знаку Сонця із Сатурном рекомендує не боротися з тимчасовою глухотою світу. Зайва наполегливість призведе до невиправданих розтрат.

Гороскоп здоров'я

Ви буквально фонтануватимете енергією в період з 1 до 9 червня, який пройде під гармонійним впливом Плутона. Але якщо ви почнете її бездумно витрачати, неминуче зіткнетеся із загостренням хронічних недуг. А тому плануйте так свої дні, щоб вам вистачало часу для повноцінного сну і відпочинку.

4 і 5 червня і зовсім проведіть на природі в колі близьких родичів або друзів, до чого настійно закликає нічне світило. Профілактикою захворювань нирок рекомендується зайнятися в період з 11 по 20 червня, який пройде під впливом Венери. У цей час пийте якомога більше рідини (не менше ніж 1,5 літра на добу), причому віддавайте перевагу мінеральній воді, зеленому чаю і компоту. Повністю відмовтеся від алкоголю. А за появи дискомфорту в ділянці попереку не полінуйтеся про всяк випадок проконсультуватися з фахівцем.

Не накопичуйте гнів та інші негативні емоції в собі, інакше неминуче виникнення психосоматичної недуги, про що в період із 21 до 31 червня попереджає Марс, який напружено аспектирует ваш знак. Почніть ділитися неприємними почуттями з близькими або обговоріть їх із психотерапевтом. Для подібної бесіди бесіди найбільш підходящими виявляться 26 і 27 червня, коли відбудеться активізація дружнього знака Риб.

Близнюки - гороскоп на червень 2024 року

Запорука успіху Близнюків у липні 2024 року це відсутність поспіху.  Повільний старт у справах і стосунках згодом переросте в дивовижну для багатьох динаміку, що вимагає спритності та майстерності. Уникайте різких ривків, не перенапружуйтеся, нарощуйте темп поступово!

1 і 2 червня нікуди не поспішайте. Місяць, який аспектує ваш знак зодіаку, попереджає, що через поспіх ви ризикуєте втратити свої речі або важливі документи.

Положення місячних вузлів у гороскопі на червень 2024 року попереджає Близнюків, що початок місяця видасться досить напруженим. Раніше невирішені проблеми набудуть колишньої значущості, тож вам не вдасться знову відкласти їх у довгу шухляду. Якщо самостійні спроби їх розв'язання не приведуть до успіху, зверніться по допомогу до близького друга.

Для вивчення психологічної та езотеричної літератури чудово підходить період із 13 до 23 червня, про що говорить Нептун, який впливає на ваш знак. Таке читання сприятиме вашому духовному зростанню, до того ж ви дізнаєтеся багато нового про себе і світ. Якщо у вас є якась серйозна проблема в житті, для отримання підказки, яка допоможе вам її вирішити, ви можете звернутися до астролога або нумеролога.

Найбільш підходящими днями для консультації виявляться 16 і 17 червня, коли Місяць активізує знак Терезів. Більше часу проводьте зі своїми близькими родичами, до чого наприкінці місяця закликає гармонійно розташоване денне світило. Придумайте, як можна урізноманітнити сімейне дозвілля. Наприклад, 24 і 25 червня підходять для спільного відвідування виставки сучасного мистецтва або науково-фантастичної кінопрем'єри. А 29 і 30 червня сприятливі для проведення пікніка далеко від міської метушні.

Сприятливі дні: 16, 17, 24, 25.

Несприятливі дні: 20 і 21 червня.

Близнюки / фото ua.depositphotos.com

Любовний гороскоп

Самотнім Близнюкам варто бути обережними в перші 10 днів червня. Недобросовісних людей, готових скористатися вашою відкритістю у справах життєвих, приверне до вас Юпітер, який негативно впливає на долю.

З 12 червня, під захистом прихильно розташованої Венери, ви можете дати волю своїм здібностям захоплювати і зачаровувати. Впевненість у силі талантів допоможе активізувати харизму на підкорення сердець. Романтичні стосунки набудуть надійності, якої бракувало раніше, а зв'язки, народжені після 12 числа, принесуть задоволення.

З 11 червня Меркурій входить у сузір'я Рака, що важливо для сімейних Близнюків. Турбота про рідних і близьких, про батьків і дітей набуде глобального сенсу. Тригон Меркурія з Нептуном, що припадає на 24 число, дасть змогу проявити фантазію, спрямовану на зміцнення домашнього затишку, але 25 червня Меркурій стане в опозицію з Плутоном, вимагаючи від Близнюків стриманості в словах і вчинках. Подібна спритність Меркурія в червніі впливає на рухливість характеру повітряної стихії Близнюків, що вимагає твердої опори.

Гроші та кар'єра

Розбіг в успішний початок літа почнеться для Близнюків із плавного старту, про що попереджає місячний вплив. Перші 2 дні краще зовсім нічого не робити, а накопичувати знання.

Квадрат Меркурія до Нептуна 6 червня дасть ефект зниженої самооцінки, у зв'язку з чим рекомендується не робити фінансових вкладів у бізнес і уникати авантюрних пропозицій. Ви вразливі з енергетичного погляду, а тому привертаєте до себе тих людей, які бажають отримати вигоду за ваш рахунок.

Відкладіть публічні виступи, оскільки домогтися успіху в них буде вкрай складно до 12 числа, коли Меркурій, що протегує вам, увійде в тригон із Юпітером. Тоді порядність Близнюків, їхня доброзичливість до людей почнуть давати плоди. Ведення переговорів і підписання контрактів відкриють шляхи до успіху, а стосунки з партнерами по роботі отримають довгоочікувану надійність і довірливість.

Тиждень із 12 числа вдалий і з фінансового боку. Ті Близнюки, у яких було погано із зарплатою, отримають можливість вигідно змінити роботу, така тенденція посилюватиметься. 20 червня Меркурій складе секстиль до Урану, обіцяючи фінансові успіхи і везіння тим Близнюкам, які зайняті науковими дослідженнями, а також представникам творчих професій.

Гороскоп здоров'я

Проблеми з травленням можуть виникнути в період з 1 по 10 червня, про що свідчить несприятливо розташований Юпітер. Намагайтеся дотримуватися принципів дієтичного харчування. Відмовтеся від гострих, жирних і смажених страв. За наявності хронічного захворювання шлунково-кишкового тракту 7 або 8 червня зробіть профілактичний візит до гастроентеролога.

Менше тривожитися про інших і більше думати про себе в період із 12 до 20 червня закликає Венера, яка гармонійно аспектирует ваш знак. Відкладіть важливі справи на потім і присвятіть зазначені дні догляду за своїм тілом. Відвідуйте косметичні та масажні салони, а також перукарні. Якщо такої можливості немає, доглядайте за собою вдома.

Неприємні відчуття в різних частинах тіла в період з 21 по 31 червня будуть викликані впливом Чорного Місяця на ваш знак зодіаку. Малоймовірно, що це симптоми органічного порушення. Швидше, у вас розхиталася нервова система. Щодня влаштовуйте сеанси музикотерапії. За відсутності прогресу зверніться до невропатолога і пропийте курс рекомендованих вам препаратів.

Рак - гороскоп на червень 2024 року

Червеньь 2024 року для Раків можна умовно розділити на дві половини. Усамітнення в першій половині місяця зміниться бажаним виходом у світ, щоб поділитися з ним досягненнями й отримати належну винагороду.

Вдалі придбання в період з 1 по 9 червня обіцяють гармонійно розташовані планети. Причому покупки краще здійснювати в інтернет-магазинах, де ваші шанси отримати хорошу знижку або приємний подарунок досить високі. Це також сприятливі дні для ремонту гаджетів і побутової техніки, що вийшли з ладу.

Непередбачувані обставини і проблеми, що несподівано виникають, змусять вас звернути з наміченого шляху в другу декаду місяця, оскільки вона пройде під несприятливим впливом Хірона. Не плануйте важливих справ на зазначений період і постарайтеся мінімізувати соціальну активність.

18 і 19 червня, коли Місяць утворює до вашого знака гармонійний аспект, подивіться мотиваційні відео або автобіографічні фільми, що надихають. Після їх перегляду ви відчуєте себе окриленими.

Опинившись у владі дружньо розташованої Венери в період з 21 по 31 червня, ви станете справжнім дипломатом, тож без зусиль зможете врегулювати будь-яку конфліктну ситуацію. Використовуйте загострені здібності на благо, а не для того, щоб тонко маніпулювати оточуючими. Пам'ятайте, що за всі наші вчинки рано чи пізно доводиться відповідати.

Сприятливі дні: 18, 19, 26, 27.

Несприятливі дні: 22 і 23.

Рак / фото ua.depositphotos.com

Любовний гороскоп

Самотнім Ракам початок червня обіцяє м'який рух до ніжних почуттів і прихильностей. Відсутність конкретної мети в пошуку партнера буде компенсовано сприятливим впливом Венери, що дає змогу вам щедро обдаровувати претендентів на партнерство.

Відсутність конкретного вибору може зіграти з Раками злий жарт на інтимному плані, починаючи з 11 числа, коли Меркурій посилить активність у спілкуванні з протилежною статтю. Не маючи схильності до налагодження серйозних стосунків, ви можете не помітити людей, що тягнуться до вас, і навіть образити когось, породивши чутки про вашу всеїдність і навіть розбещеність.

Постарайтеся бути уважнішими до запитів і очікувань людей, наближених до вас долею, особливо 18 і 19 числа, коли привабливість Рака посилюється Місяцем, що протегує йому. Сімейним Ракам слід знизити вимогливість як до себе, так і до своєї другої половини. Ви дорожите усталеними стосунками, а Меркурій посилить силу наявних почуттів до всіх членів сім'ї. Уникайте прояву ревнощів до чоловіка і більше захоплюйтеся досягненнями своїх дітей.

Гроші та кар'єра

Вплив Нептуна торкнеться водної стихії Раків з 1 червня і триватиме до 11 числа, поглиблюючи їхній складний для спілкування характер. Пощастить тим представникам цього знака, які зайняті індивідуальною працею: самозайнятим, дослідникам, винахідникам і програмістам. Взаємне розташування Урана з Юпітером дасть змогу Ракам у цей час зробити вигідні вкладення капіталів, потішити себе корисними для роботи покупками, але багато хто навіть не помітить цієї можливості, оскільки буде заглибленим у світ ідей, а спілкування з людьми здасться виснажливим.

Починаючи з 11 червня в сольний робочий графік Раків вторгнеться вплив Меркурія, відкриваючи їхні устремління до спілкування із зовнішнім світом. Колеги і керівництво виявляться сприйнятливими до вашого "спливання". Тим Ракам, які залежать від роботодавця, є сенс м'яко домагатися підвищення оплати. Фрілансери можуть домогтися нових замовлень і вигідних пропозицій, якщо не продовжать відсиджуватися в самітництві. Аж до 22 числа шанси отримання користі дуже великі. Червень обіцяє Ракам фінансову стабільність. Лише останні числа місяця, починаючи з 24 числа, загрожують травматизмом для Раків, зайнятих фізичною працею.

Гороскоп здоров'я

Ваше самопочуття сильно залежатиме від емоційного стану, на що в період із 1 до 11 червня вказує Нептун, який аспектирует ваш знак. Якщо вас почнуть охоплювати негативні емоції, спробуйте позбутися їх, використовуючи найдоступніші психологічні прийоми (наприклад, візьміть антистрес-розмальовку або запишіть свої почуття на аркуші паперу, а потім спаліть його).

9 або 10 червня вам рекомендується поніжитися на сонечку, що позитивно позначиться на вашому настрої. Присвятіть профілактиці захворювань серцево-судинної системи, особливо якщо у вас є схильність до них, період із 12 до 22 червня, який пройде під впливом денного світила. З цією метою частіше бувайте на свіжому повітрі і наповніть свій раціон продуктами, багатими на калій. Це також сприятливий час для позбавлення шкідливих звичок.

Енергії буде не так багато, тому нею потрібно грамотно розпорядитися, до чого наприкінці місяця закликає негативно розташований Плутон. Почекайте з активними тренуваннями, щоб уникнути перевтоми. У цей час може різко збільшитися потреба в адреналіні. Замість того щоб пробувати себе в екстремальних видах спорту, читайте захопливі книги. Інакше ризикуєте отримати травму.

Лев - гороскоп на червень 2024 року

На червеньь 2024 року гороскоп ставить перед Левами завдання навчитися відрізняти справжні цінності від пустушок. Не відволікайтеся на помилкові виклики, зміцнюйте свою репутацію і примножуйте успіх!

Планети попереджають, що в червніі  2024 року все навколо почне стрімко змінюватися, що викличе занепокоєння у вашій душі. Не панікуйте, не намагайтеся проаналізувати те, що відбувається, довіртеся течії життя. Тоді в потрібний час ви опинитеся в потрібному місці, і перед вами відкриються нові можливості.

Душа відчайдушно тягнутиметься до прекрасного в тиждень з 11 до 17 червня, що буде зумовлено впливом Венери на ваш знак зодіаку. Відвідуйте театральні вистави, виставки, музичні концерти. Та й самі спробуйте свої сили у творчості, оскільки висока ймовірність, що у вас проявляться здібності до певного виду мистецтва.

Сатурн, під чиїм впливом пройде період з 19 по 31 червня, закликає зайнятися переосмисленням свого минулого, особливо колись скоєних помилок. Саме наприкінці місяця ви зможете докопатися до істини, зрозуміти, з якої причини щось пішло не так, і винести для себе корисний урок.

Якщо ж вас цікавить сімейна таємниця, яку зберігає хтось зі старших родичів, викличете цю людину на відверту розмову 29 або 30 червня. Висока ймовірність, що вона розповість вам правду і відповість на накопичені у вас запитання.

Сприятливі дні: 1, 2, 20, 21.

Несприятливі дні: 24 і 25.

Лев / фото ua.depositphotos.com

Любовний гороскоп

Червень спонукає самотніх Левів на активний пошук партнерів. Відсутність належної взаємності в першій декаді лише розохотить їхню невгамовну вдачу, а до 11 червня становище різко зрушиться з мертвої точки. Венера, яка прийшла у вигідне для Левів положення, зробить їх надзвичайно привабливими. Треба скористатися її прихильністю для налагодження особистого життя! До того ж ви розкріпачитеся в емоційному плані.

Аж до 17 числа зближуватися з людьми стане вкрай легко, оскільки будь-яка ваша ініціатива покличе відгук у тих, кого ви оберете. Ледь кинувшись до романтичних стосунків, ви доб'єтеся свого з надлишком, а замість одного роману можете закрутити одразу кілька, нехай недовгих, але яскравих.

Душевні зусилля будуть потрібні тим Левам, які мають постійні стосунки. Не подавайте приводів для ревнощів, щоб не розміняти на дрібниці головного. Зосередження на затишку і ліні загрожує сімейним Левам із 22 червня.

Ви багато чого досягли, але душевний мир не терпить застою! Активна натура Лева вимагає руху і, якщо немає справжнього приводу, знайде його в порожніх переживаннях і забобонах. Більше контактуйте з родичами, про що наприкінці місяця натякає гармонійне для спілкування положення Місяця.

Гроші та кар'єра

Вогняна стихія Лева з самого початку червня отримає активну підтримку Марса, що зробить його активним у соціальному середовищі. Пошук однодумців, переговори з керівним складом, службові поїздки і безліч інших активних справ належить провернути до 13 числа.

Для успішного руху до трудових перемог не варто йти в рутину і триматися за звичні методи. Деякі зміни виявляться надто істотними, про що попереджає Уран, що діє на Левів із середини місяця. Переведіть дух і проаналізуйте свої промахи.

З 15 до 21 червня слід розрахувати сили для "нового стрибка", збагнути, з якого боку чекати моральної та фінансової допомоги. Не виключено, що прибутковою для вас справою стане те, що ви колись вважали своїм хобі.

З 19 числа на небесній карті Левів активізується Сатурн, змушуючи багато чого перевертати з голови на ноги, а 28 червня в сузір'я Лева входить Меркурій, що дає змогу амбітним Левам почати нові дії, збільшує авторитет Левів серед колег і начальства. Ба більше, якщо ви не сиділи склавши руки, то чітко знаєте, як монетизувати завойовані досягнення.

Гороскоп здоров'я

Марс, під чиїм впливом пройде період з 1 по 13 червня, закликає вас почати відвідувати тренажерний зал або фітнес-клуб. Вам будуть потрібні щоденні, нехай і нетривалі тренування. Саме тоді ви почуватиметеся бадьорими та енергійними. Тренуватися можна і вдома, але ви ризикуєте програти в сутичці з власною лінню. До того ж домочадці можуть вас сильно відволікати від занять.

Вас можуть почати мучити головні болі, які періодично виникають на тижні з 15 до 21 червня, про що свідчить напружено розташований Уран. Замість того щоб приймати знеболювальні таблетки, мінімізуйте навантаження на очі. Обмежте час свого перебування за комп'ютером, смартфоном і телевізором. Частіше бувайте на свіжому повітрі, а також провітрюйте спальню перед сном. Дотримуючись цих невигадливих порад, вам вдасться уникнути мігрені.

20 і 21 червня вам буде корисно робити заспокійливі компреси для очей, що підтверджує нічне світило. Чудовим настроєм і не менш гарним самопочуттям у дні місяця, що залишилися, обдарує вас денне світило, яке активізує ваш знак. Тільки уважно стежте за тим, скільки ви їсте. Апетит може різко посилитися, тож ви й самі не помітите, як наберете зайві кілограми і перестанете влазити в улюблений одяг.

Діва - гороскоп на червень 2024 року

Найсприятливішим періодом місяця для Дів стане початок червня. Саме в цей час можна дозволити собі більше, ніж завжди! Світ прихильно поставиться до проявів вашої індивідуальності, якими б екстравагантними вони не були. Дайте волю своєму внутрішньому художнику!

Ви будете схильні перебільшувати свої можливості і можете взятися одразу за кілька важливих справ у період з 1 по 11 червня, коли потрапите під несприятливий вплив Юпітера. Не давайте помилкових обіцянок і не погоджуйтеся виконати що-небудь, поки не впоралися з попереднім завданням. В іншому разі ви підведете дуже багатьох, що негативно позначиться на вашій репутації.

Досягти гармонії у взаєминах із кровними родичами, особливо дітьми й онуками, вдасться в період із 12 до 23 червня, про що свідчить Сонце, яке благотворно аспектирует ваш знак. Представники молодшого покоління почнуть частіше цікавитися вашою думкою і будуть до вас прислухатися. Ба більше, дитина може довірити вам свої секрети. Не подавайте виду, якщо щось зі сказаного вас розсмішило або розлютило. Шанобливо поставтеся до чужих таємниць.

14 або 15 червня, у дні активізації Місяцем вашого знака, бажано відвідати батьків, особливо якщо ви давно не бачилися з ними. Дотримуйтесь поривів душі і в жодному разі не ламайте себе, до чого на тижні з 25 до 31 червня закликають Місячні вузли, які аспектируют ваш знак. Будь-які дії, вчинені через "не хочу", не принесуть позитивних результатів, натомість можуть стати причиною погіршення вашого настрою аж до того, що ви захочете повністю відгородитися від зовнішнього світу й заглибитеся в себе.

Сприятливі дні: 4, 5, 22, 23.

Несприятливі дні: 26 і 27 червня.

Діва / фото ua.depositphotos.com

Любовний гороскоп

Для самотніх Дів багато чого в особистому житті залежатиме від якості знайдених у червні знайомств. З 1 по 12 число - нові люди в колі спілкування нестимуть на собі функції гінців долі. Уважно слухайте, про що вони говорять. Самі того не усвідомлюючи, вони приносять вісті швидкого майбутнього!

З 11 червня Венера у Леві, що дасть змогу Діві ясно вгледіти перспективу особистих стосунків. Будьте стримані, оскільки вам стане відкрито те майбутнє, яке не обов'язково знати партнеру або претенденту на таке звання.

Дівам, які мають особисті стосунки, але ще не одружилися, слід зберігати відданість обранцеві і не пускатися берега. Якщо ж таке сталося, то зберігайте душевний баланс і відстоюйте необхідний вам простір. Кохана людина має вас зрозуміти.

Сімейним Дівам у червні доведеться по повній програмі проявити свою педантичність і захопленість домашніми клопотами. Наведення ладу в будинку, поліпшення побутових умов створять комфортний клімат для всіх домочадців, і на Дів проллються потоки подяки. Пік ласкавих стосунків у сім'ї припаде на початок літа - з 12 по 24 число, оскільки в цей час на Дів милостиво впливає Сонце, роблячи їх центрами тяжіння як для старшого покоління, так і для дітей.

22 червня Венера входить у сузір'я Діви, додаючи сімейним представникам цього знака впливу на оточуючих. Постарайтеся не стати тираном.

Гроші та кар'єра

Червень не обіцяє Діві матеріального багатства, але розкриває широке поле для імпровізації і навіть хуліганства, розсуваючи професійні рамки до неозорих меж. Рідкісне поєднання сприятливого впливу Урана з протидією Юпітера, що припадає на першу декаду місяця, дасть змогу Дівам фонтанувати свіжими й навіть корисними ідеями, не надто переймаючись їхнім втіленням у життя. Такими відкриттями легко ділитися з колегами, але ніяк не можна брати на себе відповідальність за їх впровадження.

Починаючи з 12 червня Дівам варто стримати багатослівність і категорично не висловлюватися про особисті якості колег. Протидія Нептуна може погано позначитися на вашій кар'єрі. Уважно сприймайте інтонації і жести співробітників. Так ви легко розпізнаєте недоброзичливців. З 23 червня і до кінця місяця Дівам не слід змінювати роботу або відкривати свій бізнес. Будьте економнішими і скромнішими. Ваші нові досягнення - попереду.

Гороскоп здоров'я

Для проведення різних медичних обстежень, здачі лабораторних аналізів і уточнення діагнозу чудово підходить перший тиждень місяця. Гармонійно розташований Уран говорить про те, що ймовірність помилки мізерно мала.

Вам слід звернути увагу на стан шкіри, до чого в період з 9 по 20 червня закликає напружено розташований Нептун. Якщо помітите дивні зміни на кшталт висипу, подразнення, сухості, перегляньте звичний раціон харчування. Ймовірно, що якісь зі споживаних вами продуктів просто не підходять вашому організму.

"Що менше знаєш, то міцніше спиш", - свідчить народна мудрість, і її не потрібно заперечувати, принаймні в період із 21 до 31 червня, який пройде під впливом Чорного Місяця. Замість того щоб нервувати себе читанням медичних довідників, переглядом телепередач про здоров'я і пошуком у себе підозрілих симптомів, почніть жити повним життям. Займіться улюбленим хобі, зустрічайтеся з друзями. Тоді у вас просто не залишиться часу на тривожні роздуми.

Терези - гороскоп на червень 2024 року

Народжені під знаком Терезів у липні 2024 року зможуть підвищити не тільки свій інтелектуальний рівень, а й соціальний статус. Отримання знань, розширення кругозору і знайомства із сильними світу цього послужать гарантією прийдешніх успіхів.

На початку місяця зірки радять Терезам пройтися магазинами з метою оновити свій гардероб. Обов'язково придбайте одяг або взуття білого кольору. Нехай він і вважається непрактичним, але зате сприятиме залученню у ваше життя додаткового везіння.

Бажання бути першими, домогтися успіху за будь-яку ціну буде надзвичайно сильним у період із 9 до 22 червня, про що свідчить Марс, який впливає на ваш знак. Однак вам не варто йти на угоду з власною совістю, поступатися своїми принципами і переконаннями. Незаслужена перемога, нечесно виграний бій принесе вам лише короткочасне задоволення, а потім ви довго картатимете себе за скоєний проступок. До того ж думка оточуючих про вас сильно зіпсується. Тож, ідучи до своїх цілей, не забувайте про почуття і потреби інших людей, зокрема і ваших конкурентів.

Справи різко підуть у гору, ви зумієте вирішити наявні фінансові труднощі наприкінці місяця, що підтверджує Сонце, яке впливає на ваш знак. До того ж ваше хобі почне приносити непоганий дохід. 24 або 25 червня фінансова підтримка може знадобитися комусь із далеких родичів. Борг віддадуть вчасно, тому за можливості позичте необхідну суму.

Сприятливі дні: 6, 7, 24, 25.

Несприятливі дні: 1 і 2 червня.

Терези / фото ua.depositphotos.com

Любовний гороскоп

Вплив Урана обіцяє приємні зміни в житті самотніх Терезів. Зустріти свою другу половину ви можете з 1 по 12 число. Об'єкт симпатій проявить себе спільністю інтересів.

З 13 червня, коли Венера вступає в з'єднання з Марсом, події в інтимній сфері можуть набрати запаморочливої швидкості. Не потоніть у вирі почуттів! Однодумець стане вам у пригоді більше і довше, ніж випадковий партнер для стосунків, що не мають продовження.

Терезам, які перебувають у шлюбі, слід бути обережнішими, якщо потяг до розмаїття потягне їх убік від сім'ї. Розумніше мобілізувати на поповнення емоцій свою другу половину, здійснювати спільні виходи у світ, зустрічі з друзями, вилазки на природу і навіть поїздки до далекої рідні. Так ви перенаправите свою тягу до різноманітності в русло надійної користі.

Не лякайтеся тимчасового згасання пристрасності в сім'ї. Стосунки від цього не погіршаться. Наприкінці місяця під впливом Місяця можливе наростання вимог до Терезів із боку батьків і всього, що пов'язує їх із родом. Бажано поставитися до цих процесів прихильно, щоб зміцнити метафізичне коріння сім'ї.

Гроші та кар'єра

Червень буде прибутковим для тих Терезів, чия робота пов'язана з іноземними мовами. Тим же, хто досі недостатньо ними володіє, є сенс приступити до їхнього освоєння в першій декаді місяця. Сатурн у цей час відкриває дороги пізнання перед Терезами, і якщо взятися за розум з 1 по 10 число, то стануть доступними навіть складні дисципліни.

З іншого боку - в цей же час виникає можливість конфліктів на релігійному і філософському ґрунті. Уникайте розмов на ці теми в колі колег. Добре складатимуться справи у тих Терезів, які зайняті у сфері освіти і просвітництва.

Вплив Марса спонукає Терезів до спроб кар'єрного зростання з 13 до 22 червня, але вдалими днями для втілення таких амбіцій будуть лише останні 2 з 10, оскільки решту часу вам заважатиме Меркурій, ставлячи під загрозу матеріальне становище.

Ділові зв'язки з'являться і зміцняться в третій декаді завдяки вдалому розташуванню Сонця до Венери. Впливові особистості, які зустрілися в цей час, нададуть істотну допомогу в майбутньому. З 20 числа і до кінця місяця - зручний час для оформлення документів, отримання пенсій і допомоги.

Гороскоп здоров'я

Проблеми із зубами і ротовою порожниною можуть з'явитися в декаду з 1 по 10 червня і будуть зумовлені впливом Сатурна на ваш знак. Ретельно дотримуйтеся гігієни порожнини рота, відмовтеся від солодкого, особливо шоколаду. У разі виникнення зубного болю не затягуйте з візитом до стоматолога. Також нанесіть профілактичний візит лікареві, якщо давно в нього не були.

Ослаблення імунної системи ймовірне в період із 12 до 20 червня, про що свідчить Меркурій, який утворює напружений аспект до вашого знака зодіаку. Для підвищення опірності організму вірусам вам рекомендовано частіше бувати на свіжому повітрі, їсти багато овочів і фруктів. Бажано займатися спортом, проте тренування не мають бути тривалими та виснажливими. А тому краще виконувати вправи вдома, по 15-20 хвилин щодня.

Поліпшення настрою і фізичного стану відбудеться в період з 22 по 31 червня, який пройде під впливом планет із дружнього знака Лева. У цей сприятливий час ви будете надійно захищені від недуг. За наявності шкідливих звичок займіться активною боротьбою з ними, причому бажано знайти однодумців, нехай і віртуальних, і приєднатися до них. Так ви швидше розпрощаєтеся зі згубною залежністю.

Скорпіон - гороскоп на червень 2024 року

Гороскоп на червень 2024 року пропонує Скорпіонам у середині літа зайняти активну життєву позицію. Це принесе плоди як в особистій, так і в соціальній діяльності, хоча надлишок енергії може викликати бурю в навколишньому просторі. Ви здатні витримати шторми і завихрення світу, а тому не відступайте від намічених цілей. Правда за вами!

Спирайтеся на свій внутрішній голос на початку місяця, до чого закликає Нептун, який гармонійно впливає на ваш знак. Потрапивши в будь-яку складну, заплутану ситуацію, слухайте тільки себе, а не численних порадників. Якщо вам важко зрозуміти, що говорить ваше внутрішнє "Я", спробуйте поворожити на картах Таро або рунах. Найсприятливіші дні для ворожінь - 9 і 10 червня.

Ведіть спокійний спосіб життя, не намагайтеся якось виділитися на тлі оточуючих, не діліться з іншими своїми досягненнями в період з 11 до 20 червня, коли одразу кілька планет розташуються в недружньому вашому знаку Лева. Інакше замість бажаного захоплення і похвали ви зіткнетеся з необґрунтованою критикою і слабо приховуваною заздрістю. До того ж можуть активізуватися таємні недоброзичливці. Вони почнуть розпускати про вас чутки. Будьте напоготові, щоб встигнути вчасно зреагувати.

Дозвілля має бути корисним, про що в період з 21 по 31 червня нагадує Меркурій, який впливає на ваш знак. Розгадуйте кросворди, тренуйте пам'ять, виконуючи спеціальні вправи. А якщо виникне бажання навчитися чогось нового, обов'язково дотримуйтесь цього пориву душі. 22 і 23 червня почитайте книгу про становлення великої особистості. Подібні твори змусять вас переглянути свої погляди на життя і своє місце в цьому світі.

Сприятливі дні: 9, 10, 27, 28.

Несприятливі дні: 4 і 5.

Скорпіон / фото ua.depositphotos.com

Любовний гороскоп

Початок місяця обіцяє бути скандальним і бурхливим для самотніх Скорпіонів. З'ясування стосунків із представниками протилежної статі пробудять у вас первісні почуття, але не призведуть до поразок.

З 10 до 20 червня Скорпіонів тягнутиме в галасливі товариства і збіговиська. Деякі стануть завсідниками клубів, де ймовірність зустрічі з об'єктом симпатій багаторазово зростає. Стосунки відразу будуть взаємними.

Сімейним Скорпіонам у червні доведеться з'ясовувати стосунки зі своєю другою половинкою. Ваші натиск і самовідданість розставлять крапки над "і", виводячи вас на чільне становище в сім'ї. Із середини місяця вирішальну роль відіграватиме вміння Скорпіонів пробудити в партнері інтерес до спільної справи.

Найбільш вдало складуться стосунки в сім'ях, захоплених екологічним туризмом, бардівською піснею, садовими і рибальськими витівками. Гармонія в таких сім'ях гарантована до 26 числа, про що свідчить вплив Місяця на водні знаки.

Гроші та кар'єра

Більшу частину червня Сонце перебуватиме в Раку. Це додасть енергії всім водним знакам, і Скорпіону насамперед, оскільки їхній стиль роботи передбачає активний вплив на світ. Гостра потреба в грошах штовхне Скорпіонів на штурм кар'єрних висот, але не слід гнатися одночасно за багатьма зайцями. Взявшись за кілька справ, ви ризикуєте не досягти успіху в жодній із них. Не панікуйте, оскільки 9 і 10 червня можливе надходження грошей із несподіваного боку, про що свідчить вплив Місяця.

Вплив Нептуна підказує, що ставка на комунікабельність поліпшить становище Скорпіона до середини червня. Ваші відкритість і щирість роблять прагнення до лідерства виправданим в очах начальства або замовників, але не колег. Тому постарайтеся тримати їх подалі від відомої тільки вам інформації з 12 до 20 червня. У робочі дні цього періоду ймовірні прояви невиправданої заздрості з боку співробітників.

17 червня - опозиція Сонця до Плутона, який протегує Скорпіонам, а тому ваші емоції можуть виявитися сильнішими за логіку. Скористайтеся вихідним днем, щоб не потрапляти на очі колегам. Завдяки Меркурію, активному з 21 по 31 червня, ви врівноважите нервозність початку місяця й отримаєте те, чого домагалися.

Гороскоп здоров'я

Ви будете сповнені сил та енергії в період з 1 по 12 червня. До того ж захисні функції організму будуть на висоті. Це вдалий час для далеких мандрівок, оскільки ви легко перенесете як саму дорогу, так і акліматизацію. Якщо у вас є психологічні проблеми (підвищена тривожність, фобії тощо), спробуйте звернутися до психотерапевта в один із зазначених днів. Результат сесій перевершить усі ваші очікування.

Період з 13 по 21 червня абсолютно не підходить для проведення косметичних і омолоджувальних процедур. Венера, яка несприятливо аспектує ваш знак, попереджає, що ви ризикуєте потрапити до низькокваліфікованого фахівця і зіткнутися з низкою ускладнень після проведених ним процедур.

Небажання займатися спортом і будь-якими іншими рухливими видами діяльності в період з 23 до 31 червня буде зумовлене впливом дисгармонійно розташованого Марса. І все ж вам варто пересилити лінь і почати потихеньку тренуватися, хоча б по кілька хвилин на день. Інакше у вас може загостритися хронічне захворювання опорно-рухового апарату. 26 або 27 червня вирушайте на велосипедну прогулянку, чому сприятиме нічне світило.

Стрілець - гороскоп на червень 2024 року

У червніі 2024 року на повну силу проявляться ораторські здібності Стрільця, здатність мотивувати людей і вести їх за собою. Слідкуйте за порядком і дотриманням правил. Ви будете безцінні для суспільства в ролі арбітра, але не забувайте і про себе. Уміння бачити недоступне іншим має бути гідно оцінене!

Незважаючи на сприятливий вплив Венери, в період з 1 по 8 червня не слід починати ремонтні роботи, чи то вдома, чи то на садовій ділянці. Високий ризик, що ви не зможете вкластися в заплановані терміни, до того ж вам може не вистачити грошей для втілення всіх ваших дизайнерських задумів. Щоб задовольнити потребу в новизні, поновіть інтер'єр своєї квартири, купивши нові штори, картини або інші декоративні прикраси.

Усе буде вам до снаги в період з 9 до 24 червня, коли Марс обдарує вас завзятістю і рішучістю. Навіть тимчасові труднощі не зможуть зломити вас і змусити звернути з наміченого шляху. Ви можете взятися як за реалізацію нових проєктів, так і завершити раніше розпочате.

16 або 17 червня допоможіть порадою близькому другу. Саме ваші слова можуть окрилити його, що підтверджує нічне світило, яке гармонійно аспектирует ваш знак. В останній тиждень місяця у вас виникне стійке відчуття, що близькі родичі й друзі не цінують вас і навіть використовують у корисливих цілях. Через подібні думки вам захочеться порвати з ними стосунки. Однак не рубайте зненацька і дочекайтеся закінчення зазначеного періоду, а отже, і ослаблення негативного впливу Чорного Місяця, який спотворює ваше уявлення про реальність.

Сприятливі дні: 1, 2, 11, 12.

Несприятливі дні: 6 і 8.

Стрілець / фото ua.depositphotos.com

Любовний гороскоп

У сердечних справах самотніх Стрільців відбудуться суттєві зрушення в першій декаді червня, коли Венера перебуває у сприятливому співвідношенні з Юпітером, який протегує вам. Досить імовірна поява на горизонті екзотичного представника протилежної статі. Романи з іноземними підданими приносять відчуття відкритості світу, але не плануйте далеко. Створення сім'ї малоймовірне, оскільки різниця менталітетів обов'язково проявиться з часом. У будь-якому разі привабливість Стрільців у червні гарантує набуття партнера.

Тим Стрільцям, які мають пару, але ще не в шлюбі, червень принесе атмосферу романтики, дасть новий імпульс до спілкування. Зміна обстановки, спільний відпочинок і навіть вояж із коханою людиною - найкращий спосіб вивести стосунки на якісно новий рівень.

Друга половина червня буде цікавою для сімейних Стрільців, оскільки Меркурій, який увійшов у сузір'я Рака, додасть вам душевних сил. 28 червня ретроградний Юпітер повертається в сузір'я Водолія. Необхідно визначити для себе пріоритети, не буйствувати і цінувати близьких, щоб сім'я зміцнилася.

Гроші та кар'єра

З 1 по 10 червня Стрільцям доведеться витримати серію дискусій і суперечок. Удача буде супроводжувати тих представників цього знака, чия робота пов'язана з юридичною діяльністю. Адвокати, консультанти, судді та юристи будуть на коні. Завдання інших - залучити на свій бік максимальну кількість колег. Добре, якщо серед ваших співробітників виявляться юридично підковані люди. Найкраща стратегія для вирішення всіх питань - триматися букви закону.

Вплив Марса на Стрільців проявить себе з 12 червня, і триватиме до 24 числа. Бойовий дух, рішучість і готовність відстоювати свої інтереси слід спрямувати в корпоративне русло. Якщо ви працюєте в торговельній або виробничій фірмі, то за ці 2 тижні можете вивести її на якісно новий рівень. Якщо керівництво розуміє це, обов'язково довірить вам відповідальні справи.

Останній тиждень - з 26 червня - пройде під благотворним впливом Сонця і обіцяє Стрільцям багато приємного. Винятком буде 29 число, коли Марс опиниться в опозиції до Юпітера. Цей день загрожує конфліктами з партнерами по бізнесу, втратою грошей і навіть неприємностями з правоохоронними органами.

Гороскоп здоров'я

Навіть якщо період із 1 до 9 червня видасться непростим, буде багато роботи і стресових ситуацій, ви зможете легко мобілізуватися і задіяти внутрішні резерви свого організму, що підтверджують планети з дружнього знака Лева. Це прекрасний час для здійснення далеких поїздок і участі в різних спортивних змаганнях і фізкультурно-оздоровчих заходах. Тим паче 1 і 2 червня, у дні активізації знака Овна, ви можете посісти призове місце.

Вам слід їсти більше овочів і фруктів, майже відмовитися від м'ясних страв і алкогольних напоїв у другу декаду місяця. Подібне харчування не тільки позначиться позитивно на стані травної системи і печінки, а й сприятиме позбавленню зайвих кілограмів, про що говорить Юпітер, який впливає на ваш знак.

Залишатися в тонусі допоможуть щоденні фізичні навантаження, що в період з 23 по 31 червня підказує гармонійно розташоване денне світило. Підберіть собі комплекс нескладних вправ і виконуйте їх удома у вільний час. Якщо ви серйозно займаєтеся спортом, будьте обережними 26 і 27 червня під час тренувань. Є ризик отримати розтягнення зв'язок, про що попереджає нічне світило, що напружено аспектирует ваш знак.

Козоріг - гороскоп на червень 2024 року

Перехід від рутинної перевантаженості до творчої свободи сколихне в душі Козорога найцікавіші душевні якості. До вас потягнуться позитивні й корисні люди, відкриваючи ті можливості, які раніше були приховані за сімома печатками. Уміння перемикатися з одного режиму на інший - головний козир Козерогів у червні.

Плутон у період з 1 по 8 червня запустить трансформаційні процеси, і щось зміниться у вас самих. У вас з'являться нові цілі, плани, і те, що колись подобалося вам, здасться тепер малопривабливим. Навіть колись улюблене хобі почне дратувати. Ви на порозі змін, і безглуздо заперечувати це. Прийміть себе оновленими, і тоді Всесвіт відчинить перед вами раніше замкнені двері.

Ви ставитиметеся до людей надто насторожено в період з 10 по 22 червня, який пройде під напруженим впливом планет зі знака Рака. Тож своєю недружньою поведінкою ви ризикуєте відштовхнути від себе навіть тих, з ким давно знайомі. Страх виявитися зрадженими й покинутими виявиться безпідставним. Не піддавайтеся цьому ірраціональному почуттю.

Для розв'язання фінансових питань прекрасно підходить період з 24 по 31 червня, який пройде під захистом благотворно розташованого Юпітера. Ви також можете сміливо брати участь у різних авантюрах, конкурсах і лотереях, оскільки високий шанс зірвати великий куш.

31 червня - прекрасний день для придбання нерухомості або автомобіля безпосередньо у власника. Ви легко домовитеся про зниження первісно заявленої вартості, що обіцяє нічне світило.

Сприятливі дні: 4, 5, 13, 14.

Несприятливі дні: 9 і 10.

Козоріг / фото ua.depositphotos.com

Любовний гороскоп

Тим Козорогам, у яких є партнер у стосунках, захочеться змін у сердечних справах, про що свідчить Венера, яка перебуває в сузір'ї Лева. Не робіть різких поворотів у стосунках, оскільки 7 червня вона опиниться в опозиції до правлячого вами Сатурна. Це невідповідний день для поліпшення особистого життя.

Явне взаємне нерозуміння з представниками протилежної статі може призвести до тривалого розчарування. Утім, уже до найближчих вихідних хмари розсіються. Напружений стан Венери із Сатурном піде в минуле, що позитивно вплине на особистий світ самотніх Козорогів. Легкі стосунки з цікавою особою протилежної статі здадуться вдалими і матимуть високі шанси на продовження.

Неочікувана емоційність сімейних Козорогів у червні отримає підтримку і розуміння з боку близьких, якщо вам вдасться без втрат перебратися через небезпечний рубіж першої декади місяця. Шлюб, заснований на матеріальних амбіціях, найімовірніше, не переживе критичні дні, але сім'ї, побудовані на щирих почуттях, сприймуть цей етап як тимчасове непорозуміння.

Гроші та кар'єра

Розташування Сонця з Плутоном щодо Сатурна, який протегує Козорогам, принесе в першій декаді червня насичений робочий графік, багатий на дрібниці, повз які не можна пройти. На Козорога ляже велика відповідальність за організаційні та стратегічні рішення.

Напруга спаде з 12 числа, оскільки вже 11 червня Нептун надасть Козорогам довгоочікуваний перепочинок. У цей же час Меркурій, що перебуває в Раку, зробить Козорога незвично емоційним. Ця несподівана властивість характеру не пройде непоміченою для колег і партнерів по бізнесу. У результаті до вас потягнуться люди, відкриється можливість створення корисного в кар'єрному сенсі альянсу.

З 19 числа збільшиться ймовірність бути запрошеним на презентації, відповідальні зустрічі, що відбуваються в неформальній обстановці. Не пропустіть шанс зблизитися із впливовими особами, корисними для подальшого ведення справ. Імовірність ця посилиться завдяки дружньому розташуванню Сатурна з Юпітером, у якому вони перебуватимуть із 24 числа і до кінця місяця.

Гороскоп здоров'я

Збій у роботі шлунково-кишкового тракту або загострення хронічної недуги травної системи може статися в період із 1 до 9 червня, про що свідчить Сонце, яке розташувалося в протилежному до вашого знаку зодіаку. У разі появи таких симптомів, як біль у шлунку, печія, відрижка, не полінуйтеся відвідати терапевта або гастроентеролога. І навіть за відсутності симптомів вам слід пройти профілактичне обстеження 3 або 4 червня.

Спробуйте свої сили у водному виді спорту в період з 11 по 21 червня, який пройде під впливом Нептуна. Займіться плаванням, веслуванням, водним поло. Якщо у вас немає бажання і часу на тренування, однаково частіше намагайтеся бувати у воді: робіть розслаблювальну ванну, приймайте контрастний душ та інше.

13 і 14 червня, коли Місяць утворює гармонійний аспект до вашого знака, - вдалі дні для проведення водних спа-процедур. Проблеми зі здоров'ям можуть виникнути не у вас, а у когось із близьких друзів або родичів у дні, що залишилися місяця. Перш ніж пропонувати свою допомогу, дізнайтеся, наскільки заразне захворювання. Через негативний вплив Меркурія ваша імунна система буде ослаблена, і вам краще уникати тісної взаємодії з хворими людьми.

Водолій - гороскоп на червень 2024 року

Віра у свої сили не приходить сама собою, їй потрібні мотиваційні причини, і в липні їх буде більш ніж достатньо! Головне - не опускати руки на початку місяця і пам'ятати, що під лежачий камінь вода не тече. Вдалі обставини потрібні, але їх недостатньо.

з 1 по 10 червня не висловлюйтеся про інших людей погано, навіть якщо обговорювана людина вас сильно образила або сама розпускає плітки про вас. Поводьтеся гідно, не опускайтеся до рівня своїх недоброзичливців, тоді ніхто не зможе перешкодити вам досягти поставлених цілей. Ризик наговорити багато зайвого буде особливо високим 4 і 5 червня, коли Місяць активізує недружній до вас знак Тельця. У ці дні впоратися з підвищеною агресією та імпульсивністю допоможуть такі психологічні методи, як аутотренінг або музикотерапія.

Провести на самоті рекомендується період з 11 по 25 червня, який пройде під впливом Сатурна. Мінімізуйте спілкування навіть із найближчими, а у вільний час займіться налагодженням зв'язку зі своєю підсвідомістю. Тоді вам вдасться знайти відповіді на питання, що вас турбують, і розібратися з власними бажаннями. Можливо, ви зрозумієте, що справжньою причиною ваших невдач є невірно поставлена мета.

Наприкінці місяця можна зайнятися ремонтом електроприладів і гаджетів, що вийшли з ладу. Причому, за наявності хоча б мінімальних знань, ви зможете здійснити лагодження самостійно, без допомоги відповідних фахівців, про що говорить Уран.

Сприятливі дні: 7, 8, 16, 17.

Несприятливі дні: 11 і 12.

Водолій / фото ua.depositphotos.com

Любовний гороскоп

Венера в червні 2024 року раз у раз вставатиме в прикрі аспекти, псуючи настрій і вставляючи палиці в колеса особистого життя Водоліїв. З першого дня місяця її розташування обіцяє мстивість і вразливість із боку протилежної статі, тому варто замкнути рот на замок і притримувати язик весь тиждень до 7 числа.

4 червня - найбільш напружений день у цьому марафоні, оскільки Місяць посилить загрози вашій репутації. Є надія на вплив інших планет і на особисті якості Водолія, міць його інтелекту і вміння займати вигідні позиції незалежно від зовнішніх обставин. Уже 5 числа відбудеться секстиль Сонця й Урана, розбавивши картину ймовірністю романтичних зустрічей.

Квадрат Венери до Урану, що припадає на 8 червня, розширить непередбачуваність варіантів розвитку амурних ситуацій. Це день крайнощів, коли пристрасне кохання може трансформуватися у свою протилежність і назад. Не скупіться на компліменти і похвали, навіть якщо привід для них незначний. Так ви гармонізуєте стосунки з коханими.

Гроші та кар'єра

Провальний початок місяця, а точніше четвер і п'ятниця робочого тижня, що минає, може вселити Водоліям хибне уявлення про необхідність змінити місце роботи. Однак уже до 5 червня, Сонце складе секстиль Урану, після чого зміняться не тільки зовнішні обставини, а й внутрішній настрій.

Найкраще у фінансовому сенсі налагодяться справи у тих Водоліїв, чия робота пов'язана з електроприладами та комп'ютерною технікою. Людям соціальних професій доведеться засукати рукава, більше спілкуватися, як у ролі наставника, так і послідовника, залежно від того, яку позицію ви посідаєте наразі. Крім того, на вас посиплються перспективні пропозиції.

10 днів, з 13 до 23 червня, на Водоліїв впливатиме Місяць, сповільнюючи повітряну стихію цього знака хибними цілями і неадекватними чутками. Не варто надавати особливого значення безглуздим пліткам, з якими пристають до вас колеги.

Зосередьтеся на досягненні поставлених цілей, хоча у вихідні, 17 і 18 числа, можна відпочити на повну. Виїзд на пікнік або на дачу дасть відпочинок душі. Починаючи з 23 червня і до кінця місяця фінансове становище Водоліїв остаточно стабілізується, даючи впевненість у завтрашньому дні.

Гороскоп здоров'я

Ви будете схильні до депресивного стану в період із 1 до 12 червня, коли відразу кілька планет напружено аспектируют ваш знак зодіаку. Для гармонізації настрою перегляньте свій спосіб життя. Чи достатньо ви спите? Чи не потребує ваш організм вітамінів? Чи схильні ви до шкідливих звичок тощо? Почніть краще ставитися до свого тіла, і ваш настрій покращиться, адже часом депресія має фізіологічні, а не психологічні причини виникнення.

Вас неспроста потягне на природу в період з 13 по 22 червня, який пройде під благотворним впливом Місячних вузлів. Беріть участь у походах, влаштовуйте пікніки і просто частіше гуляйте. Так ви зможете відновити втрачені сили, а заодно абстрагуватися від негативних думок і неприємних спогадів.

Період з 23 по 31 червня рекомендується присвятити профілактиці захворювань хребта, до чого закликає денне світило, що впливає на ваш знак. Їжте більше продуктів, що містять кальцій. Слідкуйте за тим, як ви ходите і сидите. Перестаньте сутулитися і тримайте спину рівно. Спіть на твердому матраці. За можливості не піднімайте важких предметів. Якщо займаєтеся спортом, у зазначений період не збільшуйте навантаження.

Риби - гороскоп на червень 2024 року

У червні 2024 року Рибам слід набути впевненості в собі і підняти самооцінку. Ваші успіхи можуть викликати заздрість, а тому не давайте чужим людям собою маніпулювати. Зовсім інша справа - щодо рідних. Запитати поради, отримати підтримку від близьких не завадить нікому.

Місячні вузли, що впливають на ваш знак у період з 1 до 8 червня, закликають вас побути егоїстом і припинити піклуватися про оточуючих, як і припинити намагатися догодити кому б то не було. Є ризик, що вам просто сядуть на шию, і тоді ви не зможете зайнятися вирішенням ваших власних проблем.

Якщо 7 або 8 червня у вас попросять гроші в борг, десять разів подумайте, перш ніж надати фінансову допомогу. Борг можуть не віддати або віддати набагато пізніше обумовленого терміну, про що попереджає несприятливо розташоване нічне світило.

Вам буде протегувати саме Сонце в період з 10 по 23 червня, тож усі погляди будуть буквально прикуті до вас. Якщо ви почнете демонструвати свої творчі здібності, то швидко обзаведетеся відданими шанувальниками. Тільки не зазнавайтеся від популярності, яка несподівано звалилася на вас.

Стосунки з родичами можуть різко погіршитися, до того ж без вагомої причини, на тижні з 25 до 31 червня, який пройде під напруженим впливом Венери. Імовірно, ви почуєте багато безстороннього на свою адресу, проте постарайтеся не відповідати агресією на агресію. Тільки так вам вдасться минути відкрите протистояння, яке ризикує перерости в затяжний конфлікт.

Сприятливі дні: 9, 10, 18, 19.

Несприятливі дні: 13 і 14.

Риби / фото pixabay.com

Любовний гороскоп

Приплив енергії на початку червня поєднуватиметься з невпевненістю самотніх Риб у стратегії облаштування особистого життя. Прояснити перспективи можна, якщо вдатися до порад старших родичів.

З 1 по 10 червня - чудовий час для проведення імпровізованих оглядин і обговорення кандидатів на взаємні симпатії. Заступництво Сонця зробить вас привабливими з 10 червня, і, якщо вам не буде лінь, ви обов'язково скористаєтеся такою обставиною для вивільнення чуттєвої природи.

Аж до 23 числа ті Риби, які знайшли партнера, але ще не оформили стосунків, можуть успішно домовитися про весілля. Сімейним Рибам слід берегти стосунки з родичами, оскільки вплив Венери на Нептуна, який вас протегує, стане неоднозначним в останній тиждень місяця. Активніше діліться з рідними тими думками і пропозиціями, які можуть поліпшити їхній побут. Робити це краще заздалегідь, не чекаючи того періоду, коли їхній скепсис щодо вас зросте до циклопічних розмірів.

Гроші та кар'єра

Водна стихія Риб отримає підтримку небесних покровителів із 1 до 11 червня завдяки вдалому положенню Місяця з Нептуном. Не відкладайте успіхи на завтрашній день.

У середині тижня, 7 і 8 червня, варто тримати вушка на маківці. Є люди, які бажають скористатися чужими досягненнями! Імовірність зустрітися з їхніми домаганнями випадає саме на ці дні.

Починаючи з 11 числа Меркурій увійде в сузір'я Рака, відкриваючи Рибам можливість професійного зростання. Запуск нових проєктів у сферах торгівлі та реклами, налагодження нових виробничих ліній у господарів цехів і ремісників, попит на роботи художників, фотографів, зростання видавничої діяльності - все це стосуватиметься Риб, висунувши їх на серйозні конкуруючі позиції.

Рибам, які працюють у державному секторі, світить кар'єрне зростання, якщо ви не зменшите обертів до 15 числа. Тригон Сонця до Нептуна, що випадає на цей день, вимагає відпочинку на природі. Найкраще взяти відгул і опинитися біля водної поверхні: на річці або біля моря. Тоді ви отримаєте потужний заряд натхнення і зростання інтелектуальних сил.

Друга половина червня годиться для обміну досвідом з іншими фахівцями у своїй сфері, виступів, спілкування з клієнтами та партнерами по бізнесу.

Гороскоп здоров'я

Ви станете позиціонувати себе як справжній супергерой, якому не страшні жодні навантаження, адже період із 1 до 11 червня пройде під впливом планет із дружнього знака Рака. Однак, якщо відчуєте втому і вам потрібен відпочинок, не соромтеся цього стану. Інакше ви ризикуєте довести себе до повного виснаження.

Зубний біль, що виник 13 або 14 червня, вимагатиме швидкого звернення до стоматолога. Якщо станете відкладати візит на потім або лікувати зуби народними засобами, зіткнетеся з украй несприятливими наслідками, про що попереджає нічне світило.

У період із 15 до 22 червня що більше ви спатимете, то гірше почуватиметеся. Намагайтеся відводити на сон не більше 7 годин на добу, що підказує Уран, який впливає на ваш знак. Не ухиляйтеся від занять спортом, проте тренуйтеся у звичному ритмі.

Ви можете перетворитися на іпохондрика наприкінці місяця, коли Чорний Місяць утворює напружений аспект до вашого знака зодіаку. Через острах чимось заразитися ви будете готові відмовитися від багатьох можливостей, що відкриваються перед вами: наприклад, не підете на урочистий захід, де могли б познайомитися з однодумцями. Намагайтеся піклуватися про себе і своє здоров'я в міру. Пийте вітаміни, займайтеся спортом, але не позбавляйте себе можливості насолоджуватися життям.