Астролог Влад Росс / Скріншот YouTube

Владе, які події відбуватимуться на небі в червні?

11 червня Плутон стане ретроградним. Тому період з 9 по 13 червня буде найнебезпечнішим в плані ракетних обстрілів, вибухів, ДТП, нещасних випадків, падіння літаків, виверження вулканів, землетрусів, техногенних катастроф.

На які знаки Зодіаку найбільше вплине ретроградний Плутон?

Відео дня

В першу чергу він "вдарить" по Козерогам. Це найнещасливіший знак Зодіаку цього місяця. У них багато що може руйнуватися, також може бути банкрутство.

Крім того, Марс буде "йти" в квадраті до Тельця і Скорпіона. Це означає, що в житті цих знаків активізуються вороги, будуть якісь складні ситуації. Їм потрібно бути дуже обережними. Особливо Скорпіонам, які зараз перебувають на війні. Вони, звичайно, ризикові хлопці, але в цьому місяці їм краще поберегти себе. А ось Тельці можуть наліво і направо витрачати гроші, а також вони можуть попастися на вудку шахраїв.

А є ті, кому навпаки пощастить?

Хочу привітати Левів, бо вони буквально щасливчики місяця. Венера увійде в їхній будинок щастя, успіху, кохання, великих фінансових можливостей. Для них сприятливо переходити на нове місце роботи, закохуватися, знаходити обранця для життя. Самотні Леви знайдуть кохання свого життя. Найбільше їм буде фартити після 5 червня і аж до кінця місяця.

Також дуже хороший період у Близнюків, адже в їхній знак увійде Меркурій. Вони можуть налагоджувати контакти і зв'язки. Особливо на них чекає успіх, починаючи з 11 червня. Тобто в другу і третю декаду місяця у них все може виходити в плані захисту дипломів, поїздок, отримання освіти, вивчення іноземних мов. Вони навіть можуть купити автомобіль. Успішними будуть і відрядження.

У Стрільців будуть далекі подорожі, сприятливі ситуації з іноземцями. Гарний час для написання дипломної роботи, книг. Будуть важливі ситуації, пов'язані з отриманням освіти. Вони можуть піти на курси.

А на Овнів чекає кохання-зітхання, щастя в особистому житті, удача в грошах. Більше того, вони можуть виграти в лотерею. Також їм корисно в червні займатися коханням, адже це сприятливий місяць для зачаття дітей.

Кому буде фартити в плані самореалізації?

Важливі досягнення в кар'єрі будуть у Левів. У червні вони будуть на першому місці у всіх справах. Але хочу попередити Тельців і Дів. Їм варто бути більш обережними, бо їх можуть "кинути" на гроші.

А яким знакам можна розраховувати на підвищення зарплати?

Левам, Овнам, Стрільцям, Близнюкам і Терезам. Для них червень буде дуже сприятливим в цьому плані.

Важливі досягнення в кар'єрі будуть у Левів, - астролог / ua.depositphotos.com

А є ті знаки, кому загрожує, наприклад, звільнення?

Риби можуть мати важку ситуацію з колегами. У Дів можуть бути складні перепетії, підстави, інтриги. У Скорпіонів будуть проблеми з начальством. Їм взагалі не варто обговорювати з керівництвом питання про підвищення зарплати. Краще перечекати якийсь час. Вони не люблять мовчати, але революцій в цьому місяці краще не затівати.

Життя - це кругообіг різних подій. Вони можуть бути як приємними, так і не дуже. Можете сказати, кому варто бути готовим до якихось змін?

Як я вже говорив, несподівано складна ситуація буде в житті Козерогів. Поки їм не варто чекати змін на краще. А на Левів навпаки чекають позитивні зміни. У червні їм варто якомога більше часу присвятити своєму особистому житті. Перед ними з'являться і нові можливості. Також вони можуть попрацювати над своїм іміджем і харизмою. 

До речі, зміни чекають і на Водоліїв. Їм пощастить в особистому житті і з діловими партнерами. Але цікаво і те, що вони можуть завести службовий роман з керівником.

Хто може зіткнутися з сімейними проблемами?

Марс буде в четвертому будинку Тельців, що негативно позначиться на їхніх стосунках з родичами. Вони можуть посваритися не тільки з найближчими людьми, а й, наприклад, батьками своїх дружин або чоловіків. Загалом, драми їм не уникнути.

А для кого цей місяць буде стабільним, без всяких потрясінь?

Для Терезів. Це "середній" знак Зодіаку в червні. Їм буде ні холодно, ні жарко. Нічого в їхньому житті не зміниться. У гіршому випадку, вони можуть "піти на дно", якщо будуть лінуватися.

Яким знакам потрібно звернути увагу на своє здоров'я?

В першу чергу, Рибам. У них можуть загостритися хронічні захворювання. Також Риби найбільш схильні до нещасних випадків, переломів і різких захворювань, алергій. Більш того, вони можуть "підхопити" туберкульоз.

Складна ситуація буде і у Дів. Більшою мірою можуть бути алергічні реакції на цвітіння. А також їм потрібно стежити за шлунково-кишковим трактом. Їм варто звернутися до гастроентеролога.

В Україні вже дуже тепла погода, тому в червні, швидше за все, багато хто захоче відправитися на відпочинок. Можете назвати найсприятливіші дні для поїздок?

Поїздки на море найкраще планувати на 3, 9, 18-20 червня. Подорожі на ближчі відстані краще запланувати на 12, 13, 16, 17 числа. Якщо ви хочете піти в гори, то найсприятливіший для цього час - 5 і 6 червня. А ось в санаторій можна відправитися в такі дати як 3, 9, 18-20 червня.