Гороскоп на квітень для Козерогів / фото ua.depositphotos.com

У квітні Козерогам слід утриматися від нових починань, повідомляється в астропрогнозі від Tamby.info. Вам потрібно берегти нервову систему і утримуватися від стресів. Дуже важливо висипатися і більше відпочивати. Не намагайтеся виконати всі робочі обов'язки на шкоду здоров'ю. Козерогів очікують приємні зустрічі зі старими знайомими. В останній тиждень місяця вас чекає неприємний сюрприз і робота над помилками.

В кінці місяця Козероги будуть запальними і часто вибухати через дрібниці. Направте вашу енергію не у сварки, а в хобі і спорт. У другій половині місяця ви зможете досягти успіху на роботі і в особистому житті за допомогою цілеспрямованості і почуття гумору. Але не намагайтеся пробитися нечесним шляхом. 

Сприятливі дні квітня 2021 року для Козерогів: 

Відео дня

1, 6, 7, 12, 15, 20, 24, 28. 

Несприятливі дні квітня 2021 року для Козерога: 

4, 13, 18, 19, 22, 30.

Гороскоп для Козерогів у фінансах і роботі

Читайте такожГороскоп для Близнюків на квітень 2021: будьте лідером і рушайте в подорожУспіх на роботі залежить від ваших відносин з колегами. Дозвольте колективу приймати рішення, не беріть на себе важливих зобов'язань і лідерства. У квітні вам знадобляться нові контакти і корисні знайомства. В середині квітня буде корисно зайнятися самоосвітою і пройти додаткові курси за фахом.

У другій половині квітня Козероги придумають оригінальний план, який допоможе підвищити дохід. Останній тиждень квітня буде дуже вдалим для представників знаку з творчими професіями. У цей період Козероги отримають додатковий заробіток з підробітку або премію.

Гороскоп для Козерогів в роботі і коханні / фото ua.depositphotos.com

Прогноз для Козерога в коханні і сім'ї

У сім'ї вам потрібно проявити організаторські здібності, продумати спільне дозвілля. На щастя, в цьому Козерогам немає рівних. Емоційні перепади і напади дратівливості часом будуть затьмарювати подружнє життя. Не квапте свою половинку в рішеннях і наберіться терпіння, особливо якщо ви зустрічаєтеся недовго. 

У квітні варто приділяти більше уваги інтимній сфері. В середині квітня буде вдалий період для самотніх Козерогів. Ви будете дуже популярні серед протилежної статі. В останній тиждень місяця любовні відносини і спілкування з дітьми будуть тільки радувати.

Гороскоп для Козерогів в здоров'ї на квітень

У квітні Козероги можуть зіткнутися з нездужанням, причину якого буде дуже складно встановити. Доктора в цей час можуть ставити абсолютно різні діагнози. У цьому місяці буде підвищений ризик судинних захворювань і головного болю. У другій половині квітня вдало пройде лікування хронічних хвороб. 

Вам також може бути цікаво: