Гороскоп для Овнів на квітень 2021 / фото ua.depositphotos.com

У другий місяць весни Овнів чекають як падіння, так і злети, повідомляє гороскоп від TamBY.info. На початку квітня Овни будуть сповнені сил і рішучості, проте вже до середини місяця ваша енергія вичерпається. Ви часто будете стикатися з проблемами, які будете не в силах вирішити поодинці. Дуже важко будуть давати далекі поїздки. Нові знайомства будуть безперспективними і нецікавими. 

Щоб цей місяць не став для вас пеклом, не потрібно витрачати енергію на марне спілкування і суперечки. Часто вам буде хотітися влаштувати сварку через дрібниці з рідними і колегами - не піддавайтеся цьому бажанню. Вам необхідно контролювати свої емоції і настрій, берегти нервову систему.

Сприятливі дні квітня 2021 року для Овнів

Відео дня

3, 8, 11, 13, 18, 22. 

Несприятливі дні квітня 2021 року для Овна

2, 6, 10, 20, 26.

Гороскоп для Овнів у фінансах і роботі

Читайте такожМісячний календар на квітень: сприятливі та несприятливі дні місяцяУ квітні вам потрібно бути ініціативними, щоб домогтися кар'єрних успіхів. Але важливо не перестаратися, інакше вас будуть приймати за вискочку. Колегам може знадобитися ваша порада - не відмовляйте їм у допомозі. Надалі вам знадобиться підтримка товаришів по службі і їх довіра. У квітні не варто сподіватися на підвищення або премію від начальства - навряд чи ви отримаєте підтримку.

У фінансових питаннях квітень року не обіцяє Овнам перспектив. На початку місяця можливі фінансові проблеми. Великі покупки найкраще здійснювати в середині квітня. У другій половині місяця Овни можуть загрузнути в рутині. Можливо вам знадобиться захована заначка.

Гороскоп на квітень для Овнів / фото ua.depositphotos.com

Гороскоп для Овнів в коханні і сім'ї

Перша половина квітня позначиться безліччю конфліктів через дрібниці і нападами ревнощів. Постарайтеся заспокоїтися і діяти по розуму, а не на емоціях. У квітні у деяких Овнів виникне спокуса відновити старі відносини - але навряд чи з цього щось вийде. У другій половині квітня ви будете креативними, невимушеними і романтичними. Скористайтеся цим, щоб здивувати і порадувати свою половинку.

Самотні Овни мають великий шанс зустріти справжню любов, яка призведе до щасливого шлюбу. Сімейним Овнам потрібно переглянути своє спілкування з дітьми. І ви, і ваша дитина в цьому місяці будете проявляти сильну впертість. Постарайтеся вчинити як доросла людина і першим поступитися своєму чаду.

Здоров'я Овна у квітні 2021 року

У першій половині квітня організм Овна буде легко сприйнятливий до алергій та інфекцій. Важливо в цьому місяці підтримувати імунітет і вживати більше вітамінів. Незручне взуття в цьому місяці призведе до тривалих небажаних наслідків. У квітні важливо уникати перевтоми і напруги на очі.

У жінок-Овнів вдалий час для косметичних процедур і боротьби з целюлітом. Однак експериментувати не варто. Використовуйте натуральні живильні маски або перевірені, відповідні вам косметичні засоби. Ваша шкіра прекрасно оновиться, і ви залишитеся задоволені результатом.

Вам також може бути цікаво: