Гороскоп для Тельців на квітень / фото pixabay.com

Другий весняний місяць стане для Тельців періодом підбивання підсумків і завершення справ, повідомляє гороскоп від TamBY.info. Особливо важливим буде цей період для представників знака, які святкують у квітні день народження. До цього свята потрібно завершити всі справи, роздати борги, скласти план на рік. 

В цілому місяць буде досить напруженим для Тельців. Щоб не зіткнутися з апатією і перевтомою, важливо бути терплячими. Не намагайтеся встигнути відразу у всіх справах і не чекайте швидких результатів. Також будьте терплячішими до своїх близьких, дозвольте їм помилятися. З переходом сонця в знак Тельця (21 квітня) ваш настрій покращиться, з'явиться більше енергії. Це найбільш творчий і продуктивний період квітня для Тельців.

Сприятливі дні квітня 2021 року для Тельця: 

Відео дня

6, 11, 13, 16, 20, 24. 

Несприятливі дні у квітні 2021 року для Тельців: 

1, 8, 19, 22, 25, 28.

Гороскоп для Тельців в роботі і фінансах

Читайте такожГороскоп здоров'я на тиждень 22-28 березня: Овнам треба стежити за харчуванням, а Левам - більше спатиКвітень буде дуже бурхливим і активним місяцем. Вас чекає безліч змін і нових обов'язків. Не всі зміни будуть приємними. З колегами можуть бути перепони і розбіжності. Не вступайте в суперечки і конфлікти, але залишайтеся при своїй думці. Кращий вихід - подякувати колегам за висловлену думку, але зробити по-своєму.

В останній тиждень квітня можна вирішувати питання з начальством, просити про підвищення. У цей час керівництво буде прихильне до вас. Ви зможете завоювати повагу в колективі і стати авторитетом.

У сфері фінансів Тельцям потрібно жити за прислів'ям: "далі покладеш - ближче візьмеш". Ваші передбачливість і ощадливість позитивно позначаться на стані сімейного бюджету. Не зайвим буде заощадити зараз і зробити собі заначку на майбутнє. До кінця місяця потрібно роздати всі борги і кредити.

Гороскоп для Тельців на березень 2021 / фото ua.depositphotos.com

Прогноз для Тельців в коханні і сім'ї

У квітні у Тельців висока ймовірність конфліктів з близькими, буде досить складно втриматися від з'ясування відносин. Однак образи забудуться так само швидко, як і виникнуть. Можливе погіршення відносин з підростаючими дітьми. У квітні рекомендується частіше проводити сімейні зустрічі, збиратися за одним столом з рідними.

У подружніх стосунках потрібно приділяти більше уваги інтимній сфері. Це сприятливий місяць для того, щоб узаконити ваші відносини. Якщо ваше серце вільне, то шанси зустріти свою любов будуть дуже високі. Зараз ви як ніколи привабливі і сповнені пристрасті. У другій половині квітня ви будете привертати до себе багато уваги протилежної статі. 

Гороскоп для Тельців в здоров'ї

Читайте такожНазвано найбільш егоїстичний знак Зодіаку в коханніУ першій половині квітня Тельці легко впораються з будь-якими навантаженнями, якщо не стануть хандрити. Не забувайте про правильне збалансоване харчування і фізичні навантаження. Якщо вам потрібно регулярно приймати таблетки або робити процедури - не відхиляйтеся від графіка.

У другій половині квітня добре займатися профілактикою хвороб підшлункової залози і нирок. Можна пити трав'яні чаї. Навіть якщо у вас немає проблем з цими органами, фіточаї допоможуть підтримати ваш ослаблений після зими організм. Гороскоп рекомендує Овнам їсти менше солоної і копченої їжі.

Вам також може бути цікаво: