Гороскоп для Водолія в липні 2022 / depositphotos.com

Експерти з езотерики кажуть, що другий місяць літа для представників повітряного знака буде вельми важким - далеко не всі задумані події складуться так, як ви запланували. Доведеться багато працювати, знайомитися і нести відповідальність, щоб жити краще.

Раніше ми складали докладний гороскоп для Козерога на липень 2022.

Гороскоп кар'єри на липень 2022

Астрологи радять уважно ставитися до колективу, в якому працюєте. Великі ризики підступів з боку недоброзичливців і заздрісників. Також настійно не рекомендується будувати ділові взаємини з друзями - можете посваритися. Про кар'єрному зростанні зараз говорити не доводиться - постарайтеся зберегти те, що у вас є.

Відео дня

Водолії, у яких немає роботи або стабільної фінансової ситуації, повинні ще більше працювати - не варто розраховувати на допомогу з боку, вірте тільки в свої сили. Якщо вам хочеться знайти підробіток або додатковий дохід - стежте за тим, щоб вас не обдурили.

Гороскоп кохання на липень 2022

Липень - не найкращий час для романтичних взаємин. Більшу частину місяця ви будете перебувати "в собі" і відкидати будь-які прояви від другої половинки. Порада від зірок - постарайтеся розібратися в своїх почуттях, контролювати емоції і не відштовхувати тих, хто вас любить. До кінця місяця ситуація налагодиться, а поки постарайтеся зосередитися на роботі, щоб близькі не потрапили під "гарячу руку".

Також велика ймовірність, що саме в другому місяці літа Водолії піддадуться випадковим інтрижкам і романам. Будьте обережні - це рішення може зруйнувати ваші відносини. Астрологи вважають, що зараз - саме час для вибору, так що, подумайте про те, чого вам дійсно хочеться, і зробіть вибір. В цілому, місяць не особливо сприятливий для роботи над відносинами, краще приділити цей час друзям і роботі.

Гороскоп здоров'я на липень 2022

Велика кількість стресу стане причиною розвитку хронічних захворювань. Вам показані сонячні ванни, прогулянки і медитації - це допоможе налагодити емоційний стан. Намагайтеся не спілкуватися з негативними людьми і оточуйте себе, по можливості, тільки приємними подіями.

У липні може постраждати шлунково-кишковий тракт, тому уважно стежте за тим, що ви їсте, і не експериментуйте з їжею. Незважаючи на спеку, в кінці місяця є ризики підхопити вірусне захворювання, тому регулярно зміцнюйте імунітет і вживайте в їжу більше свіжих ягід.

Вас також можуть зацікавити новини: