Гороскоп на липень 2023 від Анжели Перл / скріншот

Астролог Анжела Перл поділилася своїм прогнозом для всіх знаків Зодіаку на липень. Так, Близнюки будуть проживати багато цікавих подій, а Рибам варто зайнятися своїм здоров'ям. Детальніше читайте в матеріалі.

Овен

Для Овнів місяць почнеться дуже насичено. 3 число може бути днем кульмінації, коли доведеться терміново змінити плани, завершити старі справи, отримати результати - плоди своєї робочої діяльності. 24 число може принести зміни в особистому житті, оскільки почнеться ретроградний рух Венери.

Телець

Тельці можуть в липні вчити іноземні мови, їздити за кордон, знайомитися з іноземцями. В повний місяць третього числа можна буде отримати ясність в питанні, який давно не дає спокійного життя.

Відео дня

Близнюки

Представникам цього знака Зодіаку липень принесе багато цікавого. Повня вплине на восьмий будинок Близнюків - будинок трансформації і криз. Це призведе до зміни поглядів на життя, а також до зміни пріоритетів. Повня допоможе висвітити аспекти життя, з якими доведеться щось вирішувати.

Рак

Початок місяця принесе якісь зміни, пов'язані з транспортом. Наприклад, Раки можуть купити машину, почати їздити на велосипеді або відправитися в подорож. Місяць в цілому принесе знайомства, навчання, контакти, прояв себе як лідера і успішного організатора.

Лев

Левам потрібно звернути увагу на своє харчування і сон. У цьому місяці представникам даного знака Зодіаку доведеться обстежитися, здавати аналізи, займатися своїм здоров'ям, красою. Також липень може принести турботи, пов'язані з хатніми улюбленцями.

Діва

Липень - дуже плідний місяць для Дів. Цей час принесе ідеї, прагнення, зміни, але відпочинку буде теж достатньо. Анжела Перл прогнозує ретрит, відпочинок або якісь інші події, які принесуть короткочасну ізоляцію від турбот і проблем.

Терези

Липень принесе Терезам щеплення, уколи, обстеження, аналізи, курс масажу або схожі процедури, пов'язані зі здоров'ям. Також в цьому місяці може бути вимушена далека поїздка або спілкування з близькою людиною, який знаходиться далеко. Відстань стане для Терезів причиною печалі.

Скорпіон

Скорпіонам сьомий місяць року подарує рішення минулих проблем. 12 липня Меркурій увійде в 11 будинок соціуму і спілкування. Дана астрологічна подія принесе зустріч з колективом, нові знайомства, побачення.

Стрілець

Третього липня - повний місяць у другому будинку грошей. В цілому, тема фінансів для стрільців в липні буде досить обговорюваною. Повний місяць принесе ясність в плані грошей, або якийсь фінансовий результат. 

Козеріг

Козерогам Липень принесе фізичну активність. До 11 числа в секторі фінансів буде знаходитися Марс, що говорить про врегулювання грошових питань. Потім Марс переходить у сектор гороскопу, який відповідає за пошук сенсу життя.

Водолій

Липень принесе підписання договорів з якоюсь організацією, перехід на нову роботу, ділові знайомства. Варто проявити себе максимально відповідально, тому що Меркурій буде змушувати Водоліїв відчувати себе невпевнено.

Риби

Здоров'я, робота і спосіб життя - аспекти, які добре розвивати в липні до 22 числа. Якщо Риби давно хотіли щось поміняти в цих сферах, краще брати ініціативу в свої руки на самому початку місяця. Після 22 числа варто задуматися над тим, що робити далі. Будуть суттєві зміни в особистому житті.

Нагадаємо, три знаки Зодіаку зіграють весілля вже в 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: