Астролог Влад Росс / Скріншот YouTube

Владе, розкажіть, що зірки обіцяють нам у жовтні?

З 8 по 10 жовтня буде жорсткий квадрат Марса до Плутона, який принесе неприємні події різного роду - масштабні теракти, катастрофи. Потім буде період сатаністського кільцеподібного затемнення, з 13 по 15 жовтня. І ще один жорсткий аспект, з 27 по 29 жовтня, на місячному затемненні, коли Марс буде в опозиції до Юпітера. В цілому всі ці нюанси мають негативний окрас. 

Однак є невеликий плюс в тому, що росіянам буде ще гірше. Наприкінці місяця ЗСУ можуть прорвати фронт. Тобто така позиція Марса з Юпітером принесе нам несподівані удачі. 

Відео дня

Можете назвати щасливчиків жовтня?

На перше місце я б поставив зодіакальний знак Терези. За їхнім знаком дуже швидко йтиме Меркурій, тому вдалими будуть дипломатична діяльність, партнерські переговори, одруження.

На другому місці опинився Водолій. Будуть хорошими далекі поїздки, подорожі, здача іспитів, отримання освіти, вивчення мов. Також вони можуть займатися духовними практиками, навчатися чомусь новому. Удача на них чекає і з переїздами.

Удача буде на стороні і Близнюків. На них чекає щастя в коханні, дітях, сексуальності, ставках, іграх, грошах. У них з'являться нові фінансові можливості. Більш того, вони можуть придбати нерухомість в жовтні.

Я б сюди ще відніс Риб. Жовтень буде для них, образно кажучи, ніяким - ні добре, ні погано. Вони можуть спокійно жити і ні про що не переживати.

А у кого починається "чорна" смуга?

Складна ситуація буде у Овна. Можуть валитися зв'язки, контракти, спостерігаються фінансові проблеми, а також їх можуть звільнити з роботи. У стосунках буде не менше проблем - розлучення, суди, слідства.

На другому місці - Рак. Особливо в сімейному житті буде не так все добре, як хотілося б. У жовтні вони можуть впасти на саме дно. 

Леви можуть посваритися з близькими людьми. Акуратними варто бути в спілкуванні з батьками другої половинки. Також Левів можуть пограбувати.

Ну, і у Козерогів все складно. Можуть виникати проблеми з начальством, труднощі з досягненням результату, несприятливе вкладення грошей, особливо в нерухомість. Крім того, будуть невдалими відкриті протистояння. У солдатів цього знака Зодіаку можуть виникати проблеми на фронті.

Яким знакам чекати успіху в кар'єрі, а яким - ні?

Неймовірний прорив може статися у Водоліїв. Особливо в досягненні влади, високих постів і всього подібного. 

А ось Стрільці можуть зіткнутися зі зрадою, підставою. Їм потрібно бути дуже обережними, особливо з малознайомими людьми.

Неймовірний прорив може статися у Водоліїв, - астролог / фото ua.depositphotos.com

Кому дуже пощастить з грошима? 

Ситуація складеться сприятливим чином для Скорпіонів. Їм варто задуматися над тим, щоб почати новий бізнес. У їхній знак увійде Марс, тому їм потрібно ризикувати. А як всі знають, хто не ризикує - той не п'є шампанське.

Також пощастить в цьому плані Ракам. В цілому жовтень буде не дуже сприятливим для них, але є один нюанс. Вони можуть перемогти в "грі" - цінні папери, лотереї, біткоіни. Раки можуть зірвати джекпот.

Жовтень - сприятливий місяць для інвестицій або масштабних покупок?

В першу чергу хочу відзначити, що Овнам і Козерогам категорично заборонено в цьому місяці брати або давати гроші в борг. Якщо вони вплутаються в якісь фінансові авантюри, то вибратися з них буде вкрай складно.

Також потрібно обережним Леву. Сила обману - Чорний Місяць - входить у другий знак від Лева, тому їм краще не купувати ні нерухомість, ні автомобілі.

При цьому хороша ситуація буде у Терезів і Скорпіонів. Вони з легкістю можуть придбати нерухомість. Також буде добре, якщо вони проявлять свій авантюризм. До слова, автомобіль у жовтні можуть придбати Діви. 

Давайте поговоримо, мабуть, про найпрекрасніше почуття в світі. Які знаки Зодіаку можуть потрапити в ситуацію, наприклад, йшов, спіткнувся, впав, прокинувся і... кохання?

Венера, планета кохання, нарешті увійшла в зодіакальний знак Діви. Тому вони відчують ейфорію від зустрічі з новою людиною, яка стане для них цілим світом. 

Крім того, яскраве, казкове кохання може трапитися і у Тельців. Вони зустрінуть принца на білому коні, що принесе їм справжнє щастя.

Чиє здоров'я може похитнутися в наступному місяці?

Овен. Правитель їхнього знака Зодіаку - Марс - увійде в будинок катастроф. Тому їм варто бути дуже обережними в плані здоров'я і відразу ж бігти до лікаря, якщо організм посилає їм сигнали. Не потрібно чекати до останнього.

Більш того, військовим-Овнам також варто бути максимально уважними. Тому що вони не застраховані від летального результату. 

Назвіть сприятливі дні для поїздок.

Їхати на море краще 6, 7, 18, 24, 25, 26 жовтня, а в гори - 21 числа. Якщо хочете поїхати на якісь екскурсії, покататися на атракціонах або відвідати знамениті місця, то найкраще це робити 1, 9, 18, 30 жовтня. Конференції та тренінги будуть вдалими в період з 3 по 5 жовтня, а також 13, 18, 23, 30, 31. Ділові поїздки краще планувати на 10-12 жовтня і після 21 числа. 

2, 8, 14-17, 19, 20, 22, 28, 29 жовтня краще нікуди не їздити.

Вас також можуть зацікавити новини: