Гороскоп на сьогодні / фото tv.ua

Астрологи дали прогноз на неділю, 12 липня 2020 року.

Сьогодні день буде вдалим і насиченим різними подіями, тому сміливо плануйте важливі справи, зустрічі та різноманітні заходи, пише slovofraza.

Читайте такожАстролог назвала знаки Зодіаку, на які чекає "золотий період": вони розпрощаються з проблемами

Відео дня

Овен

Вас чекає сьогодні спокійний і розмірений день. Зможете легко завершити розпочаті справи і приступити до реалізації нових. Сміливо вирушайте на шопінг і порадуйте себе чимось приємним.

Телець

Ви сьогодні будете непохитні перед будь-якими негараздами – вам все по плечу. Тому плануйте на сьогодні якомога більше різних справ, навіть найскладніших. Ваша наполегливість буде вам допомагати домагатися успіхів. Сміливо укладайте довгострокові угоди і важливі договори.

Близнюки

12 липня ви будете уразливі і можете піддатися негативному впливу, тому будьте обережними. Особливо з новими знайомствами. Уникайте конфліктів, сварок і з'ясування стосунків.

Рак

Будьте сьогодні сміливішими та відповідальнішими – тоді зможете домогтися бажаного. Намагайтеся бути веселими та позитивними, щоб завести нові знайомства та вигідні контакти. Вечір приділіть коханій людині.

Лев

Цей день пройде в хорошому настрої, тому все, за що ви будете братися, будете робити із задоволенням. У будь-якій ситуації можете розраховувати на підтримку близьких людей.

Діва

12 липня найкраще, що ви можете зробити, – це піти з головою в справи. Намагайтеся планувати різні переговори, зустрічі, наради чи співбесіди. В робочій сфері у вас буде виходити все добре. Ваша вразливість сьогодні може вивести вас на емоції, тому краще відкладіть романтичне побачення на інший день.

Терези

Сьогодні краще не братися за нові договори та контракти, не планувати нічого серйозного. Краще займіться рутинними справами, які ви виконуєте вже на автоматі. Спілкуйтеся тільки з позитивними людьми та отримуйте тільки позитивні емоції.

Скорпіон

Сьогодні ви можете отримати шанс поліпшити своє життя. У чому саме він буде проявлятися, сказати складно, тому краще бути в повній бойовій готовності, щоб не прогавити його. Вечір проведіть у приємній обстановці з коханою людиною.

Стрілець

Ніяких важливих зустрічей на сьогодні краще не планувати – займіться тим, що вам подобається. Уникайте з'ясування стосунків, сварок і конфліктів. Вечір краще проведіть в приємній компанії.

Читайте такожАстролог Павло Глоба назвавши знаки Зодіаку, яким у липні доведеться прийняти доленосне рішення

Козеріг

12 липня вам точно не вийде докопатися до істини та реально оцінити всі ризики ситуації. Тому краще уникати подібних ситуацій. Якщо надійдуть нові пропозиції по роботі – постарайтеся взяти трохи часу на те, щоб все обдумати та перевірити інформацію.

Водолій

Хороший день для завершення вже розпочатих справ. А коли все готово, можете сміливо братися за реалізацію нових ідей. Сміливо займайтеся самонавчанням і підвищенням професійних навичок – все буде даватися вам сьогодні легко. Не бійтеся просити про допомогу у компетентних і кваліфікованих людей.

Риби

12 липня на вас чекає дуже душевний день, коли ви будете копатися в собі, відновлювати зв'язок з навколишнім світом і з собою. Полюбіть себе, приділіть увагу тому, що робить вас щасливими та доставляє задоволення. Спілкуйтеся з людьми, які вам приємні та заряджають вас позитивними емоціями.