Астролог поділилася прогнозом для всіх зодіакальних представників на майбутній тиждень / фото flickr.com/janesamerica

Складено гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень – 14-20 лютого.

Перша половина понеділка неефективна для важливих починань, поділилася прогнозом з УНІАН астролог Юлія Погорельченко.

За словами експерта, в п'ятницю комусь дуже пощастить.

Відео дня

Гороскоп для всіх знаків на тиждень від астролога – чого очікувати

Понеділок викличе максимум непорозумінь, можливо, образ чи затаєного невисловленого за вихідні. Краще все-таки висловити все одне одному, але залишається ризик, що вас не зрозуміють. Друга половина дня більш енергійна, підійде для сміливих вчинків, веселих заходів, реклами. 

У вівторок ми вже будемо відчувати наближення повні. До обіду можуть виникати непередбачені ситуації, які будуть розхитувати емоційний стан, може щось спливти у внутрішньосімейних стосунках. День досить насичений подіями, намагайтеся приборкати свою гординю, вас можуть різко обрубати. До вечора будемо вичавлені як лимон.

У середу буде повня у Леві, весь день триматиме у напрузі. Бажання здаватися краще, ніж є насправді, може зіграти не дуже добре.

Варто бути щедрими, природно, без задньої думки, поважати себе й тих, хто поруч. Меркурій переходить в знак Водолій і дозволяє інакше поглянути на заїжджені в останні півтора місяця ситуації, дати новий виток чи натхнення.

Аспект Венери й Марса дозволить розставити всі крапки у стосунках, вибудувати межі, структуру спілкування. Непоганий аспект для побудови робочих відносин. 

Четвер спокійніший, заточений на фінансові питання. Ми будемо нібито приходити в себе, зранку струснемо головою і поставимо пазли на місце після вчорашнього "буйства". Можна займатися будь-якою планомірною діяльністю, розв'язувати питання щодо здоров'я, проходити обстеження. 

П'ятниця видасться дуже продуктивною. З самого ранку все буде вдаватися, все в руках буде горіти, ми будемо робити потрібні кроки, говорити потрібні слова, йти в потрібну сторону. Практично весь день – це взаєморозуміння з собою й тими, хто поруч.

До вечора будьте пильні, можуть активізуватися шахраї чи просто обманщики. Гармонійний аспект Юпітера та Урана видасть якийсь вау-ефект, комусь дуже пощастить, хтось просто зрозуміє, куди рухатися далі чи як розв'язати застояне питання. 

Субота і неділя будуть спрямовані на врегулювання суперечок, досягнення компромісів. Можемо навіть втомитися від цього всього за два дні, рухаючись від одних до інших, між своїми інтересами й чиїмись.

Продуктивніше все-таки субота, тому плануючи щось – спирайтеся на неї. Хороший день для спілкування, дружніх зустрічей та поїздок. Неділя більш конфліктна і краще уникати людей неприємних спочатку. До вечора загострення пристрастей зросте. Краще на цей день запланувати приготування їжі – різати щось, м'ясо відбивати, вкладати силу в дію. 

Раніше було складено гороскоп на 2022 рік для всіх знаків Зодіаку. Астрологи спрогнозували, що упродовж поточного року кардинально зміниться життя Дів.

Вас також можуть зацікавити новини: