Яким знакам Зодіаку пощастить / фото ua.depositphotos.com

Відомий астролог Василіса Володіна назвала знаки Зодіаку, у яких незабаром завершиться чорна смуга і настане сприятливий період.

Про це пише slovofraza.

Читайте такожРетроградний Уран: астролог розповіла про цей період та склала гороскоп для всіх знаків Зодіаку Tілець

У Тельця незабаром, нарешті, завершиться чорна смуга і в життя повернеться позитив. Довгий час вам довелося боротися з грошовими труднощами і проблемами на роботі. Однак в середині серпня Tілець вступає в новий етап, в якому посилиться ваше прагнення до перемоги. Тому на тлі сприятливих обставин ви почнете максимально викладатися, отримуючи потрібні результати. Цих днів вистачить, щоб виправити допущені раніше помилки і створити щось унікальне.

Відео дня

Лев

Льву гороскоп рекомендує розв'язати всі незакриті питання Цей період ідеально підходить для того, щоб влаштувати розхламлення в стосунках і позбутися від зайвих людей. Лев притягує до себе оточуючих, через що поруч опиняються токсичні особистості. Використовуйте кінець літа, щоб виявити цих небезпечних персонажів і назавжди припинити з ними спілкування. Це потрібно зробити обов'язково, адже вони тягнуть вас вниз.

Читайте такожНастає період щербатого Місяця: чого чекати знакам Зодіаку Скорпіон

Скорпіону пощастить прожити вкрай вдалу другу декаду серпня, оскільки астропрогноз гарантує широкий діапазон можливостей і перспективних шансів. Якщо раніше знаку зодіаку доводилося боротися мало не за кожен маленький бонус, то тепер Всесвіт надасть більшість подарунків просто за красиві очі. Bи опинилися на білій смузі удачі, а значить, це час слід використовувати розумно. Посилиться ваше бажання завоювати керівну посаду і піднятися по кар'єрних сходах. Просто якісно виконуйте свою роботу і не бійтеся відповідальності. Ці дозволить знову стати авторитетом для колег, а також завоювати довіру і симпатію з боку начальства. Tе ж саме стосується і особистого життя, де вийде відновити відносини з близькими і коханою людиною.

Bодолій

Водолія довелося пройти через непростий період, пов'язаний з фінансовими труднощами. Bсе проблеми відступлять і дозволять Bодолію знову відчути себе вільною людиною, що контролює відбуваються навколо себе події. Як тільки зрозумієте, що доля послабила хватку, можете приступати до нових проектів. Зі старими проблемами боротися не доведеться, адже доля все зробить за вас.