Східний гороскоп по роках / pinterest.ru

Господиня цього місяця приймає людей такими, які вони є, і не вимагає від них неможливого. Звичайно, вона не буде карати, якщо ви не зможете повністю розкрити в собі милосердя. Але постарайтеся бути добродушними і мудрими, якщо хочете отримати благословення і удачу в справах від Дерев'яної Кози.

Коза не визнає ніяких конфліктів і намагається їх уникати. Їй простіше поступитися, ніж продовжувати вести тривалі бої за право першості. "Худий світ краще доброї сварки" - девіз Дерев'яної Кози. Вона вірить в те, що люди, які постійно конфліктують з навколишнім світом, руйнують, в першу чергу, своє життя, а не чуже.

Саме тому в липні не варто затівати судові розгляди або сімейні суперечки. Ділити майно також не рекомендується - справа не зрушиться з мертвої точки. Сфери, які варто розвивати: дружня, любовна і сімейна. Дерев'яна Коза допоможе тим, хто захоче налагодити взаємини з близькими людьми, знайомими і колегами.

Відео дня

Китайський гороскоп на липень 2021 для Мавпи і Кози

Читайте такожМісячний календар стрижок на липень: коли варто фарбувати і стригти волоссяЛюдей, що народилися в рік Мавпи і Кози, відвідає безліч цікавих нових ідей. Будьте впевненими і самостійними, щоб втілити їх в життя. Пам'ятайте про те, що розраховувати потрібно тільки на себе, не слухаючи інших і не віруючи сліпо їх порадам. На всі зауваження на свою адресу і критику реагуйте стримано - всім подобатися неможливо, у вас свій особистий шлях.

Китайський гороскоп на липень 2021 для Кролика, Коня і Свині

Сприятливий місяць, щоб врегулювати будь-які конфлікти і прийти до миру і злагоди. Сміливо беріться за нові справи і проекти, реалізовуйте свої напрацювання - вас чекає вражаючий результат.

Китайський гороскоп на липень 2021 для Собаки і Щура

Для тих, хто народився під цими знаками східного гороскопу, настав місяць пізнання себе. Очікувати якихось серйозних справ і подій не варто. Липень 2021 - найкращий час, щоб зайнятися медитацією, творчістю або вивченням езотеричних практик.

Китайський гороскоп на липень 2021 для Тигра і Змії

Дерев'яна Коза відноситься до цих знаків неоднозначно. Тому в липні рекомендуємо вам стежити за своєю довірливістю. Не втрачайте контроль ситуацій, будьте пильними. Ведіть себе обережно з незнайомими людьми. Ставтеся скептично і перевіряйте всі пропозиції, пов'язані з фінансами. Пам'ятайте про те, що безкоштовний сир буває тільки в мишоловці. У цьому місяці ваша інтуїція ослабне, тому керуйтеся розумом, а не почуттями.

Китайський гороскоп на липень 2021 для Бика, Півня і Дракона

Для представників цих знаків Коза приготувала найбільшу кількість труднощів. Проте, не впадайте у відчай і не опускайте руки. Намагайтеся дивитися на проблеми якби з боку, нібито це не ваша біда, а чиясь чужа. Підходьте до вирішення раціонально і злегка відсторонено. Таким чином у вас вийде зробити максимально здоровий вибір.

Сприятливі дні в липні 2021

Сприятливі дні в липні 2021 / ru.depositphotos.com

8, 15, 20 і 27 липня вважаються вдалими датами. 8 числа найкраще присвятити себе інтелектуальній діяльності, участі в конференціях і вирішенні робочих моментів. Приклавши певні зусилля, у вас вийде домогтися небувалих висот у навчанні.

15 Липня 2021 - день для тих, хто мріє бути корисним суспільству. Енергетика цієї дати розкриє вашу миротворчу ідею, а фортуна повернеться обличчям до всіх небайдужих і справедливих.

Якщо ви давно хотіли налагодити взаємини з людьми, 20 липня - найкращий день для цього. Всі проблеми вирішаться самі собою, а у вас вийде прийти до взаєморозуміння не тільки з близькими, але і з недоброзичливцями.

27 липня Дерев'яна Коза допомагає вирішувати фінансові труднощі. Саме в цей день вам може посміхнутися удача - з'явиться додаткове джерело заробітку. Люди, народжені під знаками Кролика, Коня або Свині, зможуть виграти в лотерею.

Несприятливі дні в липні 2021

На що звернути увагу кожному знаку Зодіаку / ru.depositphotos.com

2, 7 і 29 липня - найбільш напружені дні місяця. У багатьох проявиться здатність вільної інтерпретації реального стану справ. Внаслідок цього великий ризик зробити помилку. Постарайтеся в ці дати не приймати важливих рішень і не вести переговорів. Якщо вам потрібно відвідати будь-яку державну організацію, не плануйте це на 7 число.

29 липня краще звести будь-які контакти з людьми до мінімуму. Розташування планет на небі призведе до агресивного настрою навколишнього світу, зросте кількість сварок і конфліктів. Найкраще в цей день побути наодинці з собою, послухати музику або зайнятися творчістю.

Вас також може зацікавити: