Гороскоп здоров'я на тиждень / фото 1zoom.ru

Зірки і планети пророкують не тільки наше майбутнє, але і стан здоров'я найближчими днями. Гороскоп здоров'я підкаже всім знакам Зодіаку, які небезпеки чекають вас на цьому тижні, і як захистити себе від можливих недуг.

Відео дня

Овен

На цьому тижні можуть виникнути болі в горлі, утруднене дихання, хворобливе ковтання. Зірки рекомендують вам берегти горло і зберігати його в теплі, а також не підвищувати голос на цьому тижні.

Телець

Слабким місцем Тельців на цьому тижні буде спина. Підвищується ризик розтягувань, травм і болю в спині. Дотримуйтесь техніки безпеки, не піднімайте нічого важкого і не сидіть на морозі. Корисним буде будь-який масаж.

Близнюки

На цьому тижні зірки рекомендують вам розвантажити травну систему. Їжте прості легкозасвоювані продукти, відмовтеся від жирного, гострого і смаженого, влаштуйте розвантажувальний день. Також варто знизити кількість солі в стравах. Якщо хочеться солоненького - краще з'їсти мариновані огірки.

Рак

Для гарного самопочуття Ракам дуже важливо пити більше води і відмовитися від алкоголю і сигарет. На цьому тижні постарайтеся відмовитися від будь-яких шкідливих звичок, інакше занепад сил неминучий. Також корисною буде одноденне голодування на вихідних.

Лев

Левам дуже важливо уникати перевтоми і вчасно відпочивати. Постарайтеся зняти з себе додаткові обов'язки. Небезпечним для вас буде і емоційне навантаження, тому тримайтеся подалі від будь-яких конфліктів. Приймайте ванну з травами, пийте заспокійливий чай.

Діва

Самопочуття буде таким, як ви себе налаштуєте. Якщо будете постійно думати про хвороби і жаліти себе, то можете дійсно захворіти. Щоб добре себе почувати, зберігайте гарний настрій і не думайте про погане.

Гороскоп хвороб на тиждень / фото kadinim.com

Терези

Терези порадіють відмінному самопочуттю, міцному сну і припливу сил. На цьому тижні ви легко впораєтеся з будь-якими обов'язками і справами. Терези, які довго хворіли, нарешті одужають.

Скорпіон

Тиждень добре підходить для косметологічних процедур, догляду за шкірою і волоссям. Рекомендується наносити крему і маски, використовувати бальзамами або записатися на масаж. На вихідних підвищений ризик виникнення алергії.

Стрілець

Уважно стежте за артеріальним тиском: воно може підвищуватися або знижуватися на цьому тижні. Такий стан може бути небезпечно для життя. Вам потрібно більше відпочивати: як фізично, так і розумово.

Козеріг

Читайте такожВсесвіт оберігає тільки три знаки Зодіаку-астрологиНа цьому тижні ніякі серйозні проблеми вам не загрожують, хоч ви і будете себе накручувати. Навіть якщо ви відчуєте нездужання - все це можна вирішити. Чітко дотримуйтесь всіх рекомендацій і приписів лікаря.

Водолій

На цьому тижні Водолії відчують прилив сил і можливість згорнути гори. Але не потрібно перепрацьовувати. Якщо енергія б'є ключем - краще витратити її на активний відпочинок або хобі, а не на виснажливу роботу. Інакше ви ризикуєте швидко вигоріти.

Риби

Гучний шум і різкі звуки будуть шкодити Рибам на цьому тижні. Астрологи рекомендують триматися подалі від галасливих місць і гучних розмов. На вихідних може боліти і паморочитися голова. При головному болю не варто лежати в ліжку - краще прогуляйтеся на свіжому повітрі.

Вас також можуть зацікавити новини: