Гороскоп здоров'я на тиждень / фото kadinim.com

Зірки і планети пророкують не тільки наше майбутнє, але і стан здоров'я найближчими днями. Гороскоп здоров'я підкаже всім знакам Зодіаку які небезпеки чекають вас на цьому тижні, і як захистити себе від можливих недуг.

Овен

Ваша дихальна система під загрозою. Не буде зайвим зробити УЗД легенів. Дуже важливо дотримуватися профілактики легеневих захворювань: одягатися по погоді, не пити холодних напоїв і відмовитися від куріння.

Телець

Для гарного самопочуття Тельцям дуже важливо розслабитися. Перенапруження може привести до реальних проблем зі здоров'ям. Проводьте більше часу на природі, сходіть в сауну або спа, а також обов'язково висипайтеся.

Відео дня

Близнюки

Шанс отруєння або кишкових захворювань на цьому тижні значно підвищений. Близнюкам потрібно обов'язково мити овочі і фрукти перед вживанням, не їсти нічого екзотичного і дотримуватися термінів зберігання.

Рак

Читайте такожНерви як струни: названо найбільш депресивні знаки ЗодіакуНайбільш вразливим органом Раків на цьому тижні будуть очі. Вам потрібно берегти зір: менше сидіти за монітором і не читати в темряві. При виявленні таких симптомів, як почервоніння і головний біль за оком, обов'язково звертайтеся до лікаря.

Лев

В першу половину тижня не слід занадто тепло одягатися. Через це ви можете спітніти і ризик застуди збільшиться. Не бійтеся провітрювати кімнату – вам потрібне свіже повітря. У четвер і п'ятницю потрібно берегти спину і хребет, займатися гімнастикою.

Діва

Здоров'я Дів на цьому тижні приємно порадує. Навіть якщо ви захворієте – недуга швидко пройде. Рекомендується зайнятися спортом або улюбленим хобі. У вас буде достатньо енергії на довгий похід або тривалі фізичні навантаження.

Гороскоп хвороб на тиждень / фото slovofraza.com

Терези

Терезам необхідно трохи збільшити фізичне навантаження. Не потрібно тренуватися до знемоги. Просто приділіть фізкультурі більше часу, ніж зазвичай. Наприклад, можна пройтися пішки замість поїздки на машині. Зі збільшенням фізичного навантаження покращиться і ваше самопочуття.

Скорпіон

Читайте такожПовне у вересні 2021: дата, астропрогноз для знаків ЗодіакуНа цьому тижні у Скорпіонів не буде серйозних проблем зі здоров'ям. Дозволяється побалувати себе смачною їжею або незвичайним видом дозвілля. У середу і четвер носість зручне взуття і не підіймайте важких речей – підвищений ризик вивиху або удару.

Стрілець

Ваше здоров'я буде відмінним, а енергія буде бити ключем. Астрологи рекомендують скористатися таким припливом сил, щоб збільшити фізичні навантаження або вирішити нагальні проблеми.

Козеріг

На цьому тижні Козерогам суворо заборонено вживати алкоголь. Навіть найменші дози будуть серйозним ударом для організму. Схильним до повноти Козерогам потрібно стежити за харчуванням, інакше ризикуєте набрати парочку зайвих кілограмів.

Водолій

Початок тижня буде непростим: можливі часті головні болі, нервозність і безсоння. До кінця тижня самопочуття значно покращиться, а на вихідних ви будете в ідеальній формі. Рекомендується їсти більше м'яса і горіхів.

Риби

Серйозних проблем зі здоров'ям у Риб не передбачається, але тиждень не буде простий. Вам будуть докучати дрібні неприємності, удари, несильні болі, дріб'язкові травми. Все це може зіпсувати вам настрій. В кінці тижня можливі болі в серці.

Читайте також новини астрології: