Гороскоп здоров'я на тиждень для всіх знаків / depositphotos.com

Зірки і планети пророкують не тільки наше майбутнє, але і стан здоров'я найближчими днями. Гороскоп здоров'я підкаже всім знакам Зодіаку які небезпеки чекають вас на цьому тижні, і як захистити себе від можливих недуг.

Овен

На цьому тижні Овнам рекомендується більше відпочивати і не навантажувати себе роботою. Максимально скоротіть фізичні та розумові навантаження, інакше зіткнетеся з серйозною перевтомою. Зірки радять вам зайнятися улюбленим хобі або взяти по можливості взяти відпустку.

Телець

Представникам цього знака потрібно берегти ноги. Не носіть підбори і обтягуючі речі, тримайте ноги в теплі. Тельцям, які ведуть сидячий спосіб життя, рекомендується більше ходити пішки. Ще одна порада від зірок – їжте менше солоної їжі.

Відео дня

Близнюки

Домашня рутина і робочі обов'язки серйозно зіпсують вам настрій, через що ви можете втратити інтерес до життя. Через це у Близнюків може виникнути занепад сил, безсоння і навіть осіння депресія. Займіться улюбленою справою і урізноманітніть свій побут.

Рак

Читайте такожМісячний календар на вересень 2021: фази місячного циклу в першому місяці осеніТиждень буде складним для метеочутливих Раків. Погода буде часто змінюватися, а разом з нею і ваше самопочуття. На цьому тижні у вас будуть проблеми зі сном: безсоння, тривожні сни, нічний головний біль. Спробуйте прогулятися перед сном і випити трав'яний чай.

Лев

Серйозною проблемою для Левів стане стрес і поганий настрій. Тримайтеся подалі від людей з негативною енергетикою. Ні з ким не сваріться і зберігайте хороші відносини. Інакше конфлікти і сімейні проблеми погублять вашу нервову систему.

Діва

На цьому тижні високий ризик захворіти на застуду або застудити спину. Обов'язково одягайтеся по погоді і не пийте холодних напоїв. Однак в цілому тиждень пройде благополучно, а будь-яка недуга швидко пройде.

Гороскоп хвороб на тиждень / фото 1zoom.ru

Терези

Для Терезів починається продуктивний і енергійний період. Ви будете сповнені сил, впораєтеся з будь-яким недугою і відчуєте себе на 10 років молодше. Зараз Терезам по плечу по плечу будь-які завдання і фізичні навантаження, тому рекомендується більше сил приділяти спорту.

Скорпіон

Зірки рекомендують Скорпіонам побути одним на цьому тижні і віддалитися від усіх турбот. Навколо вас дуже багато суєти і шуму. Все це негативно впливає на нервову систему і якість сну. Якщо немає можливості усамітнитися – постарайтеся хоча б виїхати кудись на вихідні.

Стрілець

Проблемним місцем Стрільців на цьому тижні буде шкіра. Бережіть її від вітру і переохолодження, користуйтеся зволожуючим кремом. Особливо вразлива шкіра рук, тому не нехтуйте рукавичками. На вихідних можливі скачки артеріального тиску.

Козоріг

Читайте такожМісячний посівний календар на жовтень 2021: сприятливі дніДля гарного самопочуття Козерогам потрібно поміняти свій раціон. Зірки радять вам вживати більше жирних кислот для зміцнення серцево-судинної системи. Рекомендується їсти більше риби (оселедець, скумбрія, лосось), арахісу, насіння льону.

Водолій

Ваше здоров'я на цьому тижні буде міцним, але його можуть похитнути стреси і конфлікти. На цьому тижні Водолії будуть часто відчувати психологічну напругу. Спробуйте розслабитися і зайнятися улюбленою справою, сходити в спа, поспілкуватися з тваринами.

Риби

Головна порада Рибам на цьому тижні – не чекайте, що всі труднощі вирішаться самі по собі. При будь-якому погіршенні здоров'я обов'язково звертайтеся до лікаря і проходьте обстеження. Ви ризикуєте пропустити початок серйозного захворювання. Особливо небезпечні болі в серці і підвищений тиск.

Вам також може бути цікаво: