Що чекає знаки Зодіаку у здоров'ї / фото slovofraza.com

Астрологи визначають за зірками і планетами не тільки долю людини, але і наше самопочуття в майбутньому. Гороскоп здоров'я розповість, які хвороби загрожують кожному знаку на цьому тижні і як захистити свій організм.

Овен

На цьому тижні дуже важливо висипатися і лягати спати в один і той же час. Від якості сну безпосередньо залежить ваша працездатність. Не намагайтеся працювати до знемоги і навантажувати себе вечорами - дозвольте собі відпочити, прийняти ванну після робочого дня.

Телець

Вдалий тиждень для походу на масаж або гімнастику. Якщо Телець захворіє, то варто ретельно підходити до вибору фахівця - можливі лікарські помилки. У цей тиждень Тельці матимуть сумніви щодо свого самопочуття, але підстав для цього не буде.

Відео дня

Близнюки

Читайте такожАстролог склала гороскоп на тиждень 29 березня-4 квітняВам загрожує весняний авітаміноз. Рекомендується розширити свій раціон і вживати більше овочів, молочних продуктів, різних амінокислот. Особливо важливими будуть корисні жири - червона риба, горіхи, авокадо. Не бійтеся експериментів і нових методів лікування.

Рак

На цьому тижні в небезпеці буде шлунок Раків. Постарайтеся поменше його навантажувати. Відмовтеся від грубої їжі, газованої води, смажених страв. У Раків можуть виникати часті перепади настрою, що призведе до підвищеного рівня стресу. Не потрібно катувати себе.

Лев

Левам потрібно зменшити навантаження на очі. Ваш зір зараз дуже вразливий, особливо якщо ви маєте офтальмологічні захворювання. Можливі загострення очних захворювань. Проводьте менше часу за комп'ютером і смартфоном. Більше гуляйте на свіжому повітрі.

Діва

Останнім часом Діви були дуже напружені і часто нервували. Побережіть свої нерви. Постарайтеся взяти невелику паузу на роботі і зайнятися улюбленою справою. Частіше прислухайтеся до своєї інтуїції і власних відчуттів. Так ви зможете на ранній стадії виявити підступне захворювання. Але ставити собі діагноз самостійно не треба.

Що чекає знаки Зодіаку на цьому тижні / фото slovofraza.com

Терези

На цьому тижні ви будете сильно схильні до повноти. Будь-який надлишок калорій відкладеться на вашому животі і боках. Вам потрібно більше рухатися і частіше гуляти. Особливо це важливо для Терезів з сидячою роботою. В кінці тижня підвищиться ризик підхопити застуду або ГРВІ.

Скорпіон

Переживання про майбутнє і важкі думки витягають зі Скорпіона всі сили і позитивну енергію. Будьте позитивніші! Погані думки точно не зміцнять ваше здоров'я. Не варто займатися самокопанням. У другій половині тижня можуть боліти плечі і шия.

Стрілець

Вам потрібно зменшити кількість солодкого в раціоні в цей період. Солодке шкодить вашій шкірі і зубам, а це найбільш вразливі місця на цьому тижні. Рекомендується відвідати стоматолога і робити маски для обличчя з натуральних компонентів.

Козерог

Козероги в ці сім днів будуть відчувати себе чудово. Ніякі серйозні захворювання вам не загрожують. Однак підвищується ризик побутового травматизму. Не підіймайте важких речей, не носіть незручне взуття і дотримуйтесь техніки безпеки.

Водолій

На цьому тижні в небезпеці будуть голосові зв'язки. Не варто сильно підвищувати голос і зриватися на крик. Також уникайте захворювань горла і вчасно лікуйте їх, якщо захворієте. Рекомендується зайнятися дихальною гімнастикою і йогою.

Риби

Стреси і конфлікти негативно вплинуть на самопочуття Риб. Постарайтеся не нервувати на цьому тижні і не працювати до знемоги. У першій половині тижня підвищиться ризик захворювань печінки і нирок. Зменшіть кількість солі в їжі і обов'язково відмовтеся від алкоголю. Важливі операції та оздоровчі процедури краще перенести на вихідні.

Вам також може бути цікаво: