Гороскоп здоров'я на тиждень / фото 1zoom.ru

Зірки і планети пророкують не тільки наше майбутнє, але і стан здоров'я найближчими днями. Гороскоп здоров'я підкаже всім знакам Зодіаку які небезпеки чекають вас на цьому тижні, і як захистити себе від можливих недуг.

Овен

Вашому організму не вистачає мінералів і вітамінів. Гороскоп радить вам різноманітно харчуватися і їсти більше горіхів і морепродуктів. Імунітет Овна буде ослаблений на цьому тижні, через що ви станете вразливими до застуди. 

Телець

У цей період Тельці зіткнуться з перенапруженням. Звичні види відпочинку не будуть відновлювати організм як раніше. Вам потрібно змінити режим дня, знайти нові хобі і більше часу проводити на природі. Не зайвим буде відвідати ендокринолога – можливі проблеми з гормонами.

Відео дня

Близнюки

Читайте такожЛиха доля: 4 знакам Зодіаку ніколи не щастить у коханніБлизнюкам потрібно ретельніше стежити за своїм харчуванням. Харчуйтеся регулярно і в один і той же час. На цьому тижні вкрай не рекомендується вживати алкоголь і каву. На вихідних постарайтеся поберегти очі: менше сидіть за комп'ютером і не читайте в темряві.

Рак

Більшість Раків на цьому тижні можуть похвалитися міцним здоров'ям і відмінним самопочуттям. У вас буде багато енергії і натхнення. Насолоджуйтесь припливом сил, але не забувайте відпочивати. У п'ятницю потрібно поберегти спину.

Лев

Левам категорично не рекомендується захоплюватися самолікуванням і нетрадиційною медициною. Також не варто прислухатися до порад непрофесіоналів – вони тільки нашкодять вам. Дотримуйтеся схеми лікування, яку виписав лікар. Корисно буде пити трав'яні чаї і настої, а також їсти більше горіхів.

Діва

Діви дуже потребують відпочинку. Постарайтеся піти у відпустку або хоча б розслаблятися вечорами. Корисними для вас будуть масажі, спа, плавання, читання. Більше часу проводьте в прогулянках на природі. 

Гороскоп здоров'я на тиждень / фото ua.depositphotos.com

Терези

Постарайтеся знизити споживання тваринного білка. По можливості перейдіть на вегетаріанський раціон на цьому тижні. Терези зараз сильно схильні до набору зайвої ваги. Їжте легку їжу і більше рухайтеся. У четвер і п'ятницю можливі болі в серці.

Скорпіон

Скорпіонам потрібно підвищити вживання заліза. Рекомендується їсти більше яблук, шпинату, морепродуктів і червоного м'яса. Скорпіонам з гіпертонією потрібно уважно стежити за серцем і тиском на цьому тижні.

Стрілець

Представникам цього знака потрібно міняти свій раціон. Хороший тиждень для позбавлення від шкідливих звичок і коригування режиму дня. Можливі проблеми зі сном. Щоб уникнути безсоння, відмовтеся від кави за дві години до сну і прогуляйтеся на вулиці ввечері.

Козеріг

Це хороший тиждень для експериментів з їжею. На цьому тижні можливі проблеми зі шкірою і волоссям. Користуйтеся бальзамами, вітамінними кремами, масками і маслами. На вихідних високий ризик переломів і розтягувань.

Водолій

На цьому тижні зірки не рекомендують їсти жирну і смажену їжу. Це може негативно вплинути на нирки, а вони і так дуже вразливі. Дуже важливо мати хороший психологічний стан. Через стрес і нервозність ваше ідеальне самопочуття може сильно погіршитися. 

Риби

Якщо ви проходите курс оздоровлення або лікуєтеся від хвороби, ви не помітите позитивних результатів на цьому тижні. Однак методика лікування правильна. Вам потрібно трохи почекати і дотримуватися всіх рекомендацій лікаря. Ваш організм ослаблений і йому потрібно більше часу на відновлення.

Вам також може бути цікаво: