Гороскоп здоров'я на тиждень / фото ua.depositphotos.com

Зірки і планети пророкують не тільки наше майбутнє, але і стан здоров'я найближчими днями. Гороскоп здоров'я підкаже всім знакам Зодіаку які небезпеки чекають вас на цьому тижні, і як захистити себе від можливих недуг.

Овен

Самопочуття Овнів буде сильно залежати від якості сну. По можливості не змушуйте себе прокидатися занадто рано. Спіть скільки захочеться. Перед сном не користуйтеся телефоном і не дивіться телевізор. 

Телець

У понеділок і вівторок потрібно берегти нервову систему. Постарайтеся не нервувати і не кричати, уникайте стресу. У четвер треба поберегти хребет і не носити важких речей. У суботу зірки рекомендують повністю розслабитися.

Відео дня

Близнюки

На цьому тижні зірки рекомендують чергувати розумову активність з фізичною. Тоді Близнюки зможуть похвалитися високою працездатністю і прекрасним самопочуттям. Якщо у вас інтелектуальна робота, то робіть зарядку кожен день, а якщо фізично активна – читайте більше книг.

Рак

Читайте такожМісячний календар стрижок на листопад: найкращі дні для відвідування перукарніРакам потрібно утримуватися від прояву дуже сильних емоцій: як позитивних, так і негативних. Через надлишок почуттів можливий головний біль, погіршення уважності і концентрації, безсоння. Для вас будуть корисні масажі і ароматерапія.

Лев

Леви відчують повне фізичне і розумове виснаження. Ваші сили вже закінчуються і вам терміново необхідний відпочинок. По можливості візьміть відпустку. Якщо ви не зробите паузу на цьому тижні, то ризикуєте серйозно перевтомитися в майбутньому. 

Діва

На цьому тижні високий ризик підхопити застуду або грип. Зірки рекомендують вам поєднувати виписані лікарем ліки з народними засобами і травами. Тоді ефективність лікування буде максимальною. На вихідних можуть хворіти нирки – в такому випадку обов'язково робіть УЗД.

Гороскоп хвороб на тиждень / slovofraza.com

Терези

В першу половину тижня не рекомендується пити алкоголь в будь-яких кількостях. В середині і кінці тижня імунітет ослабне, а ризик інфікування заразними захворюваннями значно підвищиться. Не забувайте носити маску в людних місцях.

Скорпіон

На цьому тижні зірки рекомендують вам подбати про свою шкіру. Спробуйте косметологічні та доглядові процедури, купіть крем для вашого типу шкіри. Всі обстеження організму і аналізи рекомендується проходити в п'ятницю і на вихідних. Тоді результати будуть найточнішими.

Стрілець

На цьому тижні потрібно якомога більше гуляти. По можливості частіше ходите пішки. Не забувайте одягатися по погоді. Особливо сильно потрібно берегти горло і ноги. На цьому тижні можуть часто боліти очі – не напружуйте їх.

Козеріг

Читайте такожМісячне затемнення 19 листопада 2021: чим небезпечний фатальний збіг планет, як захистити себеЯкщо вас давно турбує якась проблема або тривожний симптом – це ідеальний тиждень для походу до лікаря. Результати аналізів і обстежень будуть дуже точними. У цей період не слухайте нічиїх порад, крім рекомендацій лікарів.

Водолій

Водолії будуть відчувати брак сил і енергії. Поповнити їх допоможуть позитивні емоції. Займіться улюбленим хобі, їжте смачні страви і поспілкуйтеся з приємними людьми. Підвищений ризик дрібних травм і подряпин. 

Риби

Рибам дуже потрібне свіже повітря, тому постарайтеся більше бувати на вулиці. Частіше провітрюйте кімнату, особливо перед сном. На вихідних постарайтеся виїхати за місто на цілий день.