Гороскоп здоров'я на жовтень для всіх знаків: кому загрожують хвороби

Гороскоп здоров'я на жовтень 2022 року підкаже, яких хвороб потрібно побоюватися кожному знаку Зодіаку.

Гороскоп здоров'я на місяць попередить всі знаки зодіаку про можливі проблеми зі здоров'ям і розповість, кому в жовтні пощастить з відмінним самопочуттям.

Овен

Овнам в жовтні слід уважніше прислухатися до сигналів організму і частіше довіряти своїй інтуїції. Якщо стан організму турбує вас - не відкладайте похід до лікаря. Все дійсно може бути серйозно.

Телець

У жовтні Тельцям, як і всім людям, загрожують сезонні захворювання та ГРВІ. Захворієте ви чи ні - безпосередньо залежить від вашої загартованості. Зірки рекомендують вам частіше провітрювати кімнату, адже свіже повітря - запорука здоров'я. Також вам варто уникати людних місць і частіше дезінфікувати руки.

Близнюки

Місяць пройде для вас вельми благополучно в сфері здоров'я, хіба що буде частіше турбувати головний біль. Фізичні захворювання Близнюкам не загрожують, але вас може мучити стрес, безсоння та інші "хвороби нервів". Порада на місяць очевидна - менше накручуйте себе і уникайте конфліктів.

Рак

Ракам рекомендується їсти більше овочів, фруктів, зелені, риби і горіхів, морської капусти, пити рослинні олії, такі як кунжутна олія. Загалом, в цьому місяці ви будете гостро потребувати вітамінів. З різноманітністю раціону ви помітите поліпшення загального самопочуття, стану шкіри і волосся.

Лев

Зірки радять Левам хоча б трохи збільшити фізичну активність - це значно поліпшить ваше самопочуття. Корисно буде частіше ходити пішки, підніматися по сходах замість ліфта, робити невелику гімнастику у вільний час. Також рекомендується робити вправи для шиї. Ви відразу помітите, як покращилася рухливість суглобів, а серце стало витривалішим.

Діва

Гороскоп рекомендує Дівам більше відпочивати і частіше розслаблятися. Жовтень може принести вам фізичне і емоційне напруження, тому дуже важливий відпочинок. Займіться улюбленим хобі, поїдьте в нове місце на вихідні, сходіть в сауну або на масаж. Такі дрібниці змінять ваше життя.

Терези

Для Терезів жовтень стане вдалим місяцем щоб кинути шкідливу звичку або навпаки, придбати корисну. Якщо ви давно хотіли відмовитися від сигарет або почати гуляти вранці - це ваш шанс. Також місяць вдалий для боротьби з акне, екземами та іншими шкірними захворюваннями.

Скорпіон

Якість сну матиме величезний вплив на ваше самопочуття в жовтні. Дуже важливо лягати спати в один і той же час і спати не менше 7 годин на добу. Перед сном провітріть кімнату і не читайте ніяких новин. У жовтні зросте ризик недосипу, а також неспокійного сну.

Стрілець

Можливі проблеми з артеріальним тиском у гіпертоніків і гіпотоніків. При різкому падінні або підйомі тиску відразу викликайте швидку допомогу. Не пийте міцну каву і енергетики. Корисними для вас будуть контрастний душ і трав'яний чай.

Козеріг

У жовтні Козерогам потрібно берегти очі і знизити навантаження на них. Якщо у вас поганий зір - не нехтуйте окулярами або лінзами, інакше гострота зору сильніше впаде. Також в цьому місяці рекомендується берегти печінку, особливо якщо у вас вже були захворювання цього органу. Краще відмовитися від алкоголю.

Водолій

Для Водоліїв жовтень буде місяцем чудового самопочуття і енергійності. Насолоджуйтесь міцним здоров'ям, але переробляти на роботі або зловживати шкідливою їжею все одно не варто. Хворі Водолії швидко вилікуються, у вагітних благополучно пройдуть пологи.

Риби

Жовтень буде для Риб вдалим місяцем для будь-яких оглядів, здачі аналізів, операцій і терапій. Ризик захворіти досить високий, але все, що спрямоване на лікування, буде дуже ефективним. Але якщо затягнете з лікуванням або будете відкладати похід в лікарню, то хвороба тільки посилиться.

Вас також можуть зацікавити новини: