Гороскоп для Риб на 2023 рік / depositphotos.com

Для багатьох представників знаку 2023 рік буде сприятливим - Риби не є винятком. Головне ваше завдання - повірити в себе і почати працювати, адже під лежачий камінь вода не тече. УНІАН розповість, що обіцяє гороскоп для Риб на 2023 рік за датою народження.

Гороскоп любові на 2023 рік

Любовний фронт залишиться без уваги - все через те, що кількість робочих завдань не дозволить вам зосередитися на стосунках. Від цього постраждають і самотні Риби, і ті, у кого вже є сім'я - часу буде катастрофічно не вистачати. Єдиним рішенням такої проблеми стане планування робочого графіка і грамотне поєднання всіх справ.

Ті представники знака, які знаходяться в шлюбі, можуть почати думати про розлучення через негаразди, що накопичилися. Не рубайте з плеча - спробуйте поговорити зі своїм партнером. На час забудьте про побут, влаштуйте собі романтичний уїк-енд, сходіть на побачення в театр або кіно. Робіть один одному маленькі сюрпризи і частіше вибирайтеся з дому - це допоможе воскресити колишню пристрасть.

Відео дня

Гороскоп кар'єри на 2023 рік

Праця на роботі не пройде безслідно - начальство високо оцінить ваші пориви і фінансово винагородить за старання. За зліт по кар'єрних сходах доведеться заплатити особистим щастям або часом - тут вже вибирайте, що для вас важливіше. 

Якщо ви хочете почати власний бізнес або в щось інвестувати - не бійтеся, ризикуйте, але ретельно все продумайте. Також астрологи рекомендують заручитися підтримкою близьких - вони точно зможуть дати слушну пораду. Крім того, ближче до весни фортуна повернеться в вашу сторону повністю - зможете виграти в лотерею або отримати великий грошовий презент.

Гороскоп здоров'я на 2023 рік

Багато Риб зіткнуться з апатією, депресією і відсутністю сил - причиною цьому послужить високе навантаження на роботі. "Масла у вогонь" піділлють і родичі, які потребують до себе уваги і підтримки. Бережіть себе в такі періоди, відстороняйтеся від усіх і пам'ятайте - якщо ви не зможете допомогти собі, то у вас не вийде допомогти іншим. Відпочивайте так, як вам хочеться, бережіть нерви і частіше влаштовуйте себе релаксаційні дні - це відмінний спосіб нормалізувати душевний і фізичний стан.

Вас також можуть зацікавити новини: