Прогноз на 2024 рік по картах Таро / ua.depositphotos.com

Щороку астрологи з'ясовують, під якою картою Таро будуть проходити наступні 365 днів. Відомо, що 2024 рік буде високосним - в ньому виявиться не 365, як зазвичай, а 366 днів. УНІАН розібрався, що принесе карта Сила Таро - значення головного аркана року.

Що означає в Таро Сила - сенс карти

Езотерики кажуть, що 2024 рік пройде під восьмим арканом Таро, карта якого називається "Сила". Традиції східної астрології свідчать, що вісімка - одна з найщасливіших цифр, тому карта Сила Таро дасть багато енергії на наступні 12 місяців. Примітно, що в класичній колоді цей аркан зображений, як Лев, пащу якого тримає людина. Над головою у людини намальований символ нескінченності, як нагадування про те, що все в світі циклічно - ми є початок і кінець.

Коли така карта випадає в розкладі, це означає, що того, хто запитує, чекає вирішення питань за допомогою пристрасті і почуттів. Саме час проявити впевненість, підприємливість і безстрашність. Саме в цьому полягає енергія аркана Сила - з одного боку, ви повинні використовувати всі можливі ресурси для досягнення цілей, з іншого - вміти приборкати внутрішнього звіра.

Відео дня

Що принесе карта Таро Сила в 2024 році

Особливо вдалим рік буде для тих людей, чий аркан теж восьмий - енергія подвоїться. Пощастить і людям, чиє життя якось пов'язана з вісімкою - ця цифра є в номері телефону, квартири, будинку, даті народження або в номерному знаку на машині.

Запам'ятайте, що означає Сила в Таро, якщо мова йде про прогноз на рік. У наступні 12 місяців вам захочеться:

  • різко змінити своє життя;
  • зміцнити дух і тіло;
  • реалізувати свої здібності і таланти;
  • кинути погану роботу або людину;
  • навчитися відстоювати свою позицію.

Ви будете проходити випробування на витривалість - в разі успіху восьмий аркан дасть можливості для досягнення мети. Головне, що ви повинні робити - бути сильними і морально, і фізично. Також велика ймовірність бурхливого роману, пристрастей і почуттів.

Карта Таро Сила - значення для людини і порада

Астрологи рекомендують в майбутньому році прислухатися до того, що говорить карта Таро Сила. Вона радить бути більш яскравими, рішучими і вільними. Ви можете проявити себе по-різному - виступити на публіці, змінити імідж, зробити те, що давно боялися і так далі. 

Якщо необхідно, демонструйте "левиний рик" - захищайте себе і свої особисті кордони, не дозволяйте іншим людям керувати вами. Загартування характеру - одне з головних завдань 2024 року. Не намагайтеся применшити свою значимість або дозволити "загнати" в рамки чужих переконань - будьте собою і живіть так, як хочеться, тоді аркан року наповнить вас енергією і подарує щастя.

Вас також можуть зацікавити новини: