Яка ти кава за знаком Зодіаку / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Кава - найпопулярніший напій у світі, без якої багато людей не починають свій день. Дослідження показують, що вживання до трьох чашок кави на день продовжує життя. А щоб визначитися, який саме напій випити - дізнайтеся, яка ви кава за знаком Зодіаку. Ми зіставили загальні характеристики кожного знака Зодіаку з напоєм, який йому підходить.

Відео дня

Овен - Подвійний еспресо

Овни - дуже зайняті і працьовиті люди. Вони постійно намагаються бути першими у всьому і всюди встигати. Подвійний еспресо дасть Овнам необхідний заряд енергії і дозволить зберігати продуктивність до самої ночі. Серед представників цього знака часто зустрічаються сови, яких тільки подвійний еспресо зможе пробудити з ранку. Пам'ятайте, що людям з високим тиском і серцевими проблемами такий напій протипоказаний.

Телець - Моккачино

Ніжний кавовий напій з додаванням молока і шоколаду - напій мрії для Тельців. Планета Венера, яка управляє цим знаком, наділяє їх чуттєвістю і романтичністю. Тельці відомі як великі ласуни і одні з головних цінителів шоколаду, тому моккачино підходить для них ідеально.

Близнюки - Макіато

Відповідь на питання "яка ти кава за знаком Зодіаку" для Близнюків - макіато, при чому його американська і східноєвропейська версія, в якій пропорції еспрессо і молока складають 1:1. В іспаномовних країнах такий напій називають "кортадо". Це кава відображає двоїсту натуру Близнюків. Вони поєднують в собі скромність і гордовитість, сором'язливість і нахабство, поступливість і впертість. Так і макіато в їхній чашці містить каву і молоко в рівних частинах - втілення протилежності, взаємодоповнюваності і символічного симбіозу.

Рак - Американо

Раки - песимістичні і не дуже впевнені в собі люди, яким не вистачає рішучості по життю. Їм добре підходить американо - не такий міцний, як еспресо, але і не такий розбавлений, як латте. Такий напій заряджає Раків необхідною дозою енергії, але плавніше, ніж концентрований еспресо. 

Лев - Раф на мигдальному молоці

Яскраві і честолюбні Леви люблять незвичайну, багату смаками каву, приготовану на рідкісному виді молока і бажано з додаванням смачного сиропу або горіхової пасти. Любителі строгих і класичних кавових напоїв можуть посміюватися над такими уподобаннями, але хіба Левів хвилює чужа думка?

Кава за знаком Зодіаку / колаж УНІАН

Діва - Капучино

Знак Землі Діва дуже дорожить маленькими приємними радощами життя і щоденними ритуалами. Їм притаманний консерватизм і прихильність традиціям. Саме тому ідеальний кави за гороскопом для Діви капучіно. Це самий традиційний молочний кавовий напій, який в Італії п'ють щодня на сніданок. Він ніколи не набридає і славиться чудовим балансом міцності, солодкості та молочної пінки.

Терези - Холодна кава

Холодна кава або колд брю, приготована методом прокапування холодної води через кавову гущу, добре характеризує Терезів. Також цьому знаку підходить айс латте. Справа в тому, що Терези уособлюють холоднокровність і справедливість. Холодна, підцукрована і освіжаюча кава допомагає Терезам зберігати ясність розуму і підбадьоритися ще краще.

Скорпіон - Кава з прянощами

Знак зодіаку Скорпіон відомий своїм палким і пристрасним характером. Кава з прянощами і яскравими спеціями підкреслює їхню запальну натуру. Тільки по-справжньому яскравий напій може підбадьорити Скорпіонів. Звичайна розбавлена молоком кава для них смакує як вода. Також представники цього знака люблять незвичайні добавки до кави, наприклад, лимон або перець чилі.

Стрільці - Ірландська кава

Знак зодіаку Стрільці славиться великою силою волі, амбітністю, азартністю і любов'ю до гострих жартів. Їм ідеально підійде кава по-ірландськи, тобто така, куди додають ірландський віскі. Втім, в алкоголі Стрільці не вибагливі і можуть погодитися на іншу спиртну добавку. Така кава допомагає Стрільцям одночасно розслабитися і підбадьоритися, привести свої думки в порядок і налаштуватися на продуктивну роботу. При цьому представники вогняного знака знають міру, і їм вистачає всього пари крапель алкоголю.

Козеріг - Еспресо

Король всіх кавових напоїв - еспресо - якнайкраще підходить консервативним і старомодним Козерогам. Цей знак поважає перевірені часом речі, а суворий характер дозволяє їм пити міцний Еспресо нерозбавленим і без добавок.

Водолій - Розчинна кава

На питання "яка ви кава за гороскопом" відповіддю для Водоліїв буде - ніяка. Представники цього знака - скоріше любителі чаю або какао. Вони рідко відчувають потребу в підбадьорливих напоях, але часто хочуть випити щось спокійне і розслаблююче. Якщо ж Водолії і захочуть кави, то швидше за заварять швидкий розчинний напій, який можна розбавити на свій смак.

Риби - Латте

Ніжним і вразливим Рибам ідеально підійде м'який за смаком латте з великою кількістю піни. Риби рідко п'ють каву без добавок і цукру, полюбляючи солодкуваті напої. Вони люблять розмірковувати про життя, а для цього їм знадобиться глюкоза і багато калорій. Найбільше цей знак любить пити латте з високих прозорих склянок, в яких видно рівень пінки.

Вас також можуть зацікавити новини: