Карти таро напророкували розставання цим знакам Зодіаку / фото ua.depositphotos.com

Таролог склала прогноз для всіх знаків Зодіаку на найближчий місяць і розповіла, що двом загрожує розставання зі своєю другою половинкою. У зоні ризику Леви і Козероги. Які карти про це говорять - читайте в матеріалі. 

Лев

У житті Левів давно немає стабільності і сталості навіть попри те, що у них є стосунки. Самі Леви усвідомлюють, що їхня друга половинка не дає їм того, що вони хотіли б отримувати від союзу двох людей. Перша карта, яка випадає Левам по ситуації на особистому фронті протягом найближчого місяця - це Місяць. Дана карта може вказувати на секрети, неясності і емоційні коливання. Вона може означати невизначеність у стосунках і потенційні розриви.

Друга карта більш чітко описує ситуацію - це Вежа. Вона символізує руйнування і великі зміни. Вежа також може вказувати на несподівані результати та конфлікти.

Відео дня

Козеріг

Протягом найближчого місяця в житті Козерогів також можуть бути суттєві зміни. Як би там не було, ці зміни точно приведуть до кращого. Козерогам падає карта Трійка мечів. Вона може вказувати на сумну подію, яким може бути розлучення або розрив стосунків. Друга карта - це Відлюдник. Хоча вона зазвичай не пов'язана безпосередньо з розставанням, але може вказувати на період самодослідження і усамітнення. Це може привести до тимчасового віддалення від партнера або роздумів про стан стосунків.

Нагадаємо, п'яти знакам Зодіаку карти таро пророкують багато грошей на червень.

Вас також можуть зацікавити новини: