Китайський гороскоп на листопад / фото ua.depositphotos.com

Китайський гороскоп поєднує в собі вікову східну мудрість і сучасні знання. Листопад пройде під заступництвом Свині. Цей знак Зодіаку вносить в наше життя мінливість і метушню. Багатьом людям листопад принесе непорозуміння і складності з самодисципліною.

Щур

Листопад порадує вас приємною поїздкою або подорожжю. При чому гроші на дорогу обов'язково знайдуться. У цьому місяці варто частіше прислухатися до старших людей, особливо до батьків. В кінці листопада чекайте фінансовий підйом.

Бик

У листопаді ви будете завантажені справами. Постарайтеся встигнути все і тоді доля вас нагородить. Остерігайтеся застуди. Листопад – прекрасний місяць для навчання, саморозвитку і читання книг.

Відео дня

Тигр

Читайте такожМісячний календар снів на листопад 2021: що означають сни, в які дні знятися віщіТигрів чекає цікавий і насичений місяць. Вам часто доведеться відстоювати свої принципи і особисті кордони. Самотні Тигри отримають хороший шанс зустріти другу половинку.

Кролик

На початку місяця варто взяти невелику перерву на роботі, зайнятися улюбленою справою. В середині місяця доля піднесе приємний сюрприз. В кінці місяця можливі проблеми зі здоров'ям і зайвою вагою.

Дракон

На початку місяця дракони будуть розриватися від суперечливості почуттів і бажань. Вам захочеться спробувати щось нове або з'їздити в нове місце. Листопад відмінно підходить для нових починань і знайомств.

Змія

Ні в якому разі не псуйте відносини з начальством і старшими родичами. Навіть не намагайтеся з ними сперечатися: краще удавайте, що згодні, а самі дійте по-своєму. Будьте більш ощадливі з грошима.

Китайський гороскоп на місяць / фото pinterest.com

Кінь

Листопад поставить Коней перед складним і дуже важливим вибором. Вам доведеться його зробити, хоч цього дуже не хочеться. Що б ви не вирішили – дійте до кінця і не відступайте.

Коза

Листопад буде не дуже благополучним у фінансовому плані, зате подарує дуже багато насолоди від дружби. Відносини з друзями значно покращаться. У наступному місяці ви насолодитеся яскравою перемогою в суперечці або конфлікті.

Мавпа

Мавп чекає дуже завантажений місяць. Вас завалять завданнями на роботі, в родині буде хаос, а зі здоров'ям буде безлад. Розберіться зі своїми цінностями і вирішите, що для вас найважливіше. Вирішити відразу всі проблеми не вийде.

Півень

Читайте такожГороскоп карт Таро на листопад для всіх знаків: що обіцяє вам доляУ листопаді родичі і друзі часто будуть ненароком зачіпати вас. Вони не бажають вам зла, так що не потрібно ображатися. А до критики краще прислухатися, хоч це і неприємно. Вам потрібно працювати над собою.

Пес

Цьому знаку потрібно частіше бувати наодинці з собою. Самотність піде вам на користь, допоможе краще себе зрозуміти. Постарайтеся більше займатися спортом і стежте за харчуванням. Не зловживайте алкоголем, а краще взагалі його не пийте.

Льоха

Якщо в листопаді доведеться вибирати між чимось звичним, надійним і новим, невивченим – завжди вибирайте нове. Доведеться вчитися робити те, що ви не вмієте – зате результат порадує.