Китайський гороскоп на тиждень / ua.depositphotos.com

Астрологи склали прогноз на тиждень, з 30 січня по 5 лютого, для народжених в рік тієї чи іншої тварини. Цей період обіцяє бути дуже цікавим і насиченим.

Щур 

Цей тиждень буде успішним для вас, якщо ви будете діяти по совісті. Не робіть підлостей, не скандальте, а просто ведіть звичний спосіб життя. В роботі на вас чекає успіх, а ось в особистому житті може наступити пауза. Не робіть те, про що потім будете шкодувати.

Бик

Якщо у вас накопичилися проблеми і ви не знаєте, як їх вирішити, варто влаштувати мозкове перевантаження. У цьому вам дуже допоможе перестановка меблів, створення затишку, перебирання речей. Так ви не тільки лад в будинку наведете, а й зберете думки в купу.

Відео дня

Тигр 

Лінь - не ваш найкращий друг. Щоб домогтися успіху і вийти на новий рівень життя, вам все ж варто бути сміливіше і активніше. Тримайте руку на пульсі і не відмовляйтеся від перспективних пропозицій.

Кролик 

Вам може надійти якась дуже цікава інформація, яка повністю переверне ваш світ. Не лякайтеся передчасно, адже це будуть хороші новини. Астрологи радять вам з розумом скористатися цією інформацією.

Дракон

Ви вступите в роль миротворця. Що це означає? Ви - та людина, якій вдасться згладити всі гострі кути, знайти вихід з конфліктної ситуації і всіх примирити. 

Змія

Цей тиждень вам краще провести на самоті. Експерти радять вам виїхати за місто, медитувати, займатися духовними практиками. Не зайвим буде і консультація у психолога. 

Кінь

Всі свої сили ви направите на роботу і досягнення своїх цілей. Однак будьте обережні, адже у вашому оточенні є недоброзичливці, які спробують розвести вас на гроші.

Коза

Вже на початку тижня ви можете зіткнутися з заздрістю, ревнощами і негативом з боку оточуючих. Постарайтеся відсторонитися від цього. Пам'ятайте: якщо ви чогось не чуєте, не читаєте, не знаєте - це вас не чіпляє.

Мавпа

Період з 30 січня по 5 лютого буде сприятливим для зовнішніх перетворень. Відвідайте салон краси, зробіть гарний макіяж, манікюр, зачіску. Підкорюйте світ своєю добротою і красою!

Півень 

Можливо, останнім часом вас переслідували одні невдачі. Так ось вже на цьому тижні ви зможете знайти корінь всіх проблем. Як тільки ви зрозумієте, що вам заважає бути щасливим і успішним, зможете змінити ситуацію.

Пес 

Життя може поставити вас в такі умови, коли вам доведеться виправдовуватися. Однак не варто цього робити, якщо ви не відчуваєте свою провину. Той, хто виправдовується - вже винен. 

Свиня

На перший план вийде особисте життя. Це буде вдалий період для побудови сім'ї, укладення шлюбу, планування дітей. Не зайвим буде і відпустка з другою половинкою.

Нагадаємо, раніше таролог назвала вирішальний місяць у війні з Росією.

Вас також можуть зацікавити новини: