Дні Гекати у вересні 2023 - перелік / ua.depositphotos.com

Згідно з езотеричним даними, кожен місяць року має 4 небезпечних дня, коли негативні енергії атакують людину. Дні Гекати вересень 2023 зустріне так само, як і будь-який інший місяць - у всеозброєнні, але і вам потрібні знати точні дати. УНІАН з'ясував їх і готовий попередити.

Місячні дні Гекати - точні дати

Астрологи щомісяця складають місячний календар - дні Гекати тоді вирахувати простіше. Кожна уважна людина повинна стежити за ними і знати, що таке дні Гекати взагалі, щоб не наражати себе на небезпеку. Вважається, що Геката - це давньогрецька богиня, яка керує місяцем. В особливі дні місяця вона здатна навести морок на людину, і вересень 2023 року не виняток.

  • 23 місячний день - початок 7 вересня, закінчення 8 вересня

Символ дня - Крокодил.

Відео дня

Енергетично важкий день, великі шанси зіткнутися з насильством або агресією. Крокодил уособлює трансформацію, набуття нового через смерть - для багатьох ці зміни можуть бути болючими. 

Що можна робити: давати милостиню, допомагати людям, вирішувати проблеми, прибирати в будинку, просити вибачення.

Що не можна робити: лаятися, сперечатися, ображатися, обманювати, перебувати в місцях скупчення людей.

  • 29 місячний день - початок 14 вересня, закінчення 15 вересня

Символ дня - Спрут.

Найнебезпечніші місячна доба, багато хто називає її сатанинською. Ваші почуття будуть настільки вразливими, що посваритися з кимось буде неважко, а конфлікт затягнеться на довгі роки. Можете відчувати сильну втому і нестачу енергії, безсоння або, навпаки, непереборне бажання лягти спати. Це все говорить про те, що саме з 14 по 15 вересня з вас будуть намагатися витягати життєві сили всіма доступними методами.

Що можна робити: читати книги, медитувати, займатися духовним зростанням, перебувати на самоті, виїжджати на природу.

Що не можна робити: спілкуватися з людьми, конфліктувати, бути запальним, важко працювати, обмежувати себе через інших людей.

  • 9 місячний день - початок 22 вересня, закінчення 23 вересня

Символ дня - Летюча миша.

Несприятлива дата, коли прокидаються всі тіньові сторони особистості. У цей період люди схильні обманювати себе, даремно спокушатися і сподіватися. Велика ймовірність відчувати тривогу, незрозумілий страх і паніку, різкі перепади настрою. Можливі конфлікти "з нічого", образи і навіть розставання.

Що можна робити: працювати над своїми помилками, займатися творчістю, робити рутинні завдання, спілкуватися з позитивними людьми.

Що не можна робити: комунікувати з керівництвом або малознайомими людьми, починати і продовжувати сварки, займатися сексом, оформляти договори.

  • 15 місячний день - початок 28 вересня, закінчення 29 вересня

Символ дня - Змія.

У цей день вас можуть збити з наміченого шляху, пропонуючи якийсь заборонений плід. Людина ризикує піти від наміченого плану заради швидкоплинної вигоди, в результаті не отримає обіцяного. Емоції будуть брати верх над розумом, також виникне безліч перешкод на шляху до мети. Також езотерики попереджають про конфлікти з коханою людиною.

Що можна робити: йти на масаж, займатися йогою і медитацією, писати картини, читати книги, розвивати навички рукоділля.

Що не можна робити: одружуватися, укладати угоди, їздити в подорожі, робити операції, сваритися і бути категоричними.

Вас також можуть зацікавити новини: