Коли закінчиться війна в Україні / facebook.com/GeneralStaff.ua

Астролог Влад Росс розповів, що війна в Україні може закінчитися в той самий момент, коли помре президент РФ Володимир Путін. Однак є передумови, що це станеться тільки влітку.

Як розповів експерт у коментарі УНІАН, 22 лютого буде жорсткий квадрат Урану і Меркурія. У цей період Венера увійде в знак Овна, а це планета вогню. Тому поблизу річниці війни, 24 лютого, може бути черговий наступ на Україну.

"Все, що робить Путін, він потім повторює. Тому поблизу річниці війни він може спробувати захопити Донецьку і Луганську області, щоб в кінцевому підсумку змусити Україну піти на переговори. Але йому не вдасться це. Україна вистоїть і переможе", - сказав Росс.

Відео дня

Однак він попередив, що потрібно побоюватися танкових проривів у західній частині Донецької області. За словами Росса, головна мета окупантів - Слов'янськ і Краматорськ. 

Така ситуація триватиме до середини травня. Але вже в кінці весни буде сприятливе входження Юпітера в знак Тельця - планети миру. І вже влітку стане зрозуміло, що Україна перемогла. 

"Я думаю, що війна може несподівано припинитися, коли знищать Путіна. Поки він живий, війна триватиме. Бойові дії, швидше за все, продовжаться до середини літа, а потім почнуть сходити нанівець. Путін може померти на католицький Великдень або протягом двох місяців після нього. Марс входить в його будинок смерті, його можуть отруїти. У червні на нас чекають вражаючі звістки про нашу перемогу", - додав Росс.

Нагадаємо, раніше астролог назвала чотири міста, де днями буде "пекло".

Вас також можуть зацікавити новини: