Що принесе молодик у травні 2024 року / pexels

8 травня відбудеться останній молодик весни 2024. Місяць у цей момент перебуватиме в знаку Тельця, який змусить нас зробити паузу. Чому варто "заземлитися" та чого уникати в цей час - розповідаємо нижче.

Молодик у травні 2024 - точний час

Останній весняний молодик настане 8 травня о 06:22 за київським часом (03:22 GMT).

Молодик пройде під заступництвом земного знака Тельця. У цей момент супутник перебуватиме між Землею і Сонцем, тому його освітлений бік не буде видно - це найкращий час, щоб дивитися на зірки, бо не заважатиме світло Місяця.

Відео дня

Молодик у Тельці - що він принесе

Молодик у Тельці - це час, коли потрібно зробити паузу, кажуть астрологи. Не намагайтеся повернутися у свій звичайний ритм: перти проти тельцівської енергії досить складно, та й не потрібно. Скористайтеся цим молодиком - він дасть можливість "заземлитися", відчути теперішній момент і відкрити себе для нових починань.

Телець - це спокій після бурі, тиша після хаосу і простір зцілення. Керований стихією Землі і планетою Венерою, цей знак дає енергію, щоб переглянути своє бачення найважливішого і нагадати нам, що ми завжди можемо покластися на свій внутрішній компас, що б не піднесло життя. Щойно ви зможете з'єднатися з цією нерухомістю і присутністю, все стане простіше: відповіді з'являться самі собою і стануть майже очевидними - така магія Тельця.

Що не можна робити в молодик у травні

Вплив молодика триває близько двох днів до і після - з 6 по 10 травня.

З погляду астрології будь-який молодик - це складний період. І хоча сучасні дослідження не дають однозначної відповіді на питання про те, як Місяць впливає на людей, помічено, що саме в такі дні людина відчуває занепад сил і почувається спустошеною. Багато хто відчуває напруженість, емоційну нестабільність, особливо вразливими стають діти.

Астрологи склали низку рекомендацій, чого не можна робити в молодик:

  • не починайте нічого нового і надмірно не проявляйте активності;
  • не слід планувати важливі зустрічі, влаштовуватися на нову роботу;
  • не вступайте в конфлікти;
  • не беріть у борг;
  • за можливості не вирушайте в далекі поїздки;
  • не грайте в азартні ігри.

Також під час молодика не рекомендується здійснювати серйозні покупки, планувати важливі зустрічі, вживати алкоголь і переїдати. Астрологи радять відкласти розмови про почуття до кращих часів - у цей період усе може піти шкереберть.

Візьміть паузу на ці кілька днів - ось порада №1 для травневого молодика.

Що можна робити в молодик

Молодик - гарний час, щоб будувати плани, налагодити стосунки з оточуючими, розслаблятися і відпочивати, займатися самоаналізом. Не бійтеся "копнути" глибше - те, що ви побачите там, на глибині, покаже вам людину, на яку ви завжди можете покластися.

Що потрібно робити в молодик:

  • планувати майбутнє;
  • завершувати поточні справи - що раніше ви їх закінчите, то раніше перед вами відкриється нова дорога;
  • миритися і прощати;
  • віддавати борги.

Проведіть цей час у ритмі Тельця (читайте - майже нерухомо) і ви зрозумієте, що означає "довго запрягати, але швидко їхати". Хтозна, може вам це сподобається.

Раніше ми публікували місячний календар на травень 2024 зі сприятливими і несприятливими днями.

Вас також можуть зацікавити новини: