Рубіна Цибульська дала прогноз щодо України на 2023 рік / Скріншот

Відома екстрасенс Рубіна Цибульська спрогнозувала долю України на 2023 рік. Вона також розповіла, коли закінчиться війна.

"Час буде важкий, складний. Темний, холодний, метушливий, але не порожній буде 2023 рік. Народ поступово вийде з того застою, який спостерігається зараз", - зазначила астроексперт в інтерв'ю YouTube-каналу Конкурент TV.

За її словами, країна буде поступово відновлюватися. Люди повернуться в колишнє русло, будуть працювати, активуватися.

Відео дня

"Найстрашніше, що було в житті українців, воно залишиться в 2022 році", - говорить Цибульська.

Також Рубіна дала, що чекає взагалі на Україну в майбутньому. Вона заявила, що наша країна буде довго відновлюватися.  "Найстрашніше - кожному доведеться розраховувати тільки на себе", - прогнозує екстрасенс.

Астроексперт, відповідаючи на запитання, коли закінчиться війна в Україні, зазначила, що до кінця 2022 року активні військові дії вщухнуть, будуть перемоги, але не остаточні.

"Військові дії "перекочують" і на наступний рік. На якихось окупованих територіях вони триватимуть... Весна 2023-го року багато чого підсумує... Ми будемо вже менше боятися, а також будуть перемоги", - прогнозує екстрасенс.

Раніше екстрасенс Людмила Хомутовська зробила прогноз щодо війні і розповіла, як вона завершиться. Вона каже, що Україну чекає перемога. Але, на жаль, термінів цієї радісної події таролог не озвучила.

Вас також можуть зацікавити новини: