Ясновидець розповів, чи закінчиться війна в Україні у 2023 році / фото t.me/ermaka2022

Зупинка бойових дій в Україні можлива вже в поточному році. Вихід на кордони 1991 року варто очікувати вже в 2024 році через Крим.

"Я б сказав так, що зупинка бойових дій у 2023 році буде, але вихід на кордон 1991 року - ні", - передрік ясновидець Валерій Шатилович.

За його словами, вихід на кордони 1991 року можливий наступного року

Відео дня

"Шанси будуть набагато більші, що буде вихід на кордони 1991 року, тому що Крим. Основне питання буде до Криму. Ось цю територію - Донецьк, Луганськ, Запорізька область – Україна може і в цьому році повернути. Питання з Кримом буде тривалим, тому йде, що ні. Саме Крим треба буде повертати не військовим чином. Не зайшли і забрали. З ним треба буде домовлятися, а це займе час", - зазначив ясновидець.

При цьому він попередив, що "запах війни" буде наслідувати українців ще до 2026 року.

"Напруженість на деяких територіях, спалахи конфліктів періодичні. Як війна в Карабасі - тихо, тихо, тихо, а потім раз і знову щось сталося. Це може тривати до 2026 року. А з 2026 року Україна перегорне сторінку", - підсумував Шатилович.

Коли закінчиться війна в Україні - прогнози астрологів

Екстрасенс Макс Гордєєв вважає, що весна 2023 принесе переможні події, але повну перемогу у війні Україна зможе здобути лише після звільнення від російських окупантів усіх територій.

При цьому астролог Влад Росс зазначив, що вже зовсім скоро українці побачать передумови до закінчення війни, але повне припинення бойових дій буде тільки після смерті диктатора Володимира Путіна.

Вас також можуть зацікавити новини: