Сумісність Тельця за знаком Зодіаку / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Телець чоловік, як і Телець жінка, представник земної стихії, який вважається дуже пристрасним і палким у стосунках. Однак відбувається це далеко не відразу - чоловік Телець, наприклад, буде орієнтований на дівчину, тільки якщо точно вирішить для себе, що вона "та сама". Читайте матеріал, щоб з'ясувати, з ким зможе жінка Телець побудувати ідеальну сім'ю і що робити чоловікові земного знака.

З ким буде щасливий Телець - сумісність за знаками Зодіаку

Венера - планета, яка править Тельцем, а значить, це один з найбільш чуттєвих знаків. Телець обожнює ласки, увагу і турботу - причому, отримувати любить більше, ніж віддавати. Це вірні, уважні, віддані і чуйні люди, але тільки з тими, в кому вони впевнені, а так, на жаль, відбувається далеко не завжди.

  • Овен і Телець - сумісність низька через дуже різні темпераменти. У парі постійно будуть сварки і непорозуміння, а згладити ситуацію може тільки фізичний контакт і то, якщо він якісний.
  • Телець і Телець - сумісність середня, незважаючи на приналежність до одного і того ж знаку Зодіаку. Обидва партнери можуть довго таїти образи, затягувати конфлікти, але не розходитися через страх змін.
  • Телець і Близнюки - сумісність низька, хоча такий союз зустрічається часто. Закохані, як правило, володіють різними темпераментами і взагалі не підходять один одному в інтимному плані. Велика ймовірність, що Телець стане ініціатором розставання через нестерпну легкість Близнюків.
  • Телець і Рак - сумісність висока, адже обидва цих партнера зроблять все, щоб побудувати щасливу сім'ю. Навіть якщо у пари будуть зради або іншого роду розбіжності, вони готові йти на поступки заради любові, а також працювати над собою.
  • Телець і Лев - сумісність хороша тільки для Лева, адже він буде постійно "грати на нервах" у Тельця, якому така драма рано чи пізно набридне. Телець дуже стабільний, а Лев - це істерика в чистому вигляді, яку зрозуміти і прийняти може і хоче не кожен.
  • Телець і Діва - сумісність середня, тому що Діва володіє раціоналізмом і структурованим мисленням, що дуже цінно для Тельця, але в ній катастрофічно не вистачає романтизму і чуттєвості. У той момент, коли Тельцю буде не вистачати відчуттів, пара розпадеться.
  • Телець і Терези - сумісність низька через відсутність взаєморозуміння - шлюб може триматися тільки на зобов'язаннях, майні та дітях. Тельця дратує легковажність і товариськість Терезів, а тих, в свою чергу, дратує повільність земного знака. Такі партнери найчастіше живуть своїми інтересами окремо.
  • Телець і Скорпіон - сумісність висока, так як протиріч мало, а спільних інтересів багато. Між партнерами можливі спалахи пристрасті і навіть претензій, але вони швидко зникають. Крім того, у Тельця і Скорпіона хороша сексуальна сумісність.
  • Стрілець і Телець - сумісність низька, союз дуже важкий. Між закоханими не буде взаєморозуміння, але можуть бути присутніми спільні інтереси. Саме тому Стрільцям і Тельцям краще вести спільний бізнес або дружити. 
  • Телець і Козеріг - сумісність висока, в сексуальному плані теж. Вдалий союз, але Телець в ньому буде обмежений - всю владу собі забере Козеріг. Він буде виховувати і підганяти Тельця, а той і радий намагатися, хоча для виду може впиратися - все заради сім'ї і спільної справи.
  • Телець і Водолій - сумісність низька, союз дуже важкий і абсолютно приречений на провал. Пара потоне в стресах, образах і сварках, погіршить ситуацію неякісне інтимне життя. Телець не зможе адаптуватися до різких перепадів настрою Водолія, а представник повітряного знака втомиться від примітивності земного партнера.
  • Телець і Риби - сумісність висока, в основному, через високу чутливість Риб. Вони дуже прив'язані до будинку і близьких людей, тому готові йти на будь-які компроміси. Єдине, що потрібно розуміти Тельцю - з рибою треба бути м'якше, так як вона дуже вразлива. 

Астрологи вважають, що Телець найкраще буде себе почувати в союзі з Раком, рибами і Козерогом, а ось з Терезами, Водолієм, Близнюками і Стрільцем зв'язуватися не варто. 

Відео дня

Вас також можуть зацікавити новини: