Гороскоп для Лева на липень 2023 / depositphotos.com

Липень 2023 у Левів буде неоднозначним - розмірений і водночас непростий. Вам потрібно буде підвести підсумки, можливо, порвати з минулим і вирішити, куди йти далі. Оптимізм і терпіння допоможуть зробити правильний вибір. Продовжуйте рухатися вперед і не пропустіть момент, коли доля підморгне вам і відкриє нові двері.

Гороскоп кар'єри на липень 2023

Левам радять в липні тримати язик за зубами і не розповідати нікому про свої робочі плани. Застереження неспроста: хтось із оточення може нашкодити, скориставшись вашою відкритістю. Правда, мовчати потрібно буде недовго - вже в середині місяця гороскоп Лева обіцяє здійснення задуманого і можливість просунутися по кар'єрних сходах. Якщо хочете - нове, більш вигідне місце роботи.

З фінансами буде все в повному порядку - в кінці місяця очікується хороший дохід, тож ви зможете дозволити собі давно заплановані покупки. Але ось від ризикованих вкладень краще відмовитися - можна прогоріти.

Відео дня

Гороскоп кохання на липень 2023

Холостим Левам зірки обіцяють в липні бурхливий роман - причому, він може закрутитися як з новою у вашому оточенні людиною, так і з людиною з минулого. Є велика ймовірність, що вам відразу ж захочеться пов'язати з нею свою долю навіки. Гороскоп радить не йти на поводі у емоцій - зупиніться і придивіться перш, ніж переписувати квартиру.

У сімейних Левів з'явиться можливість побути удвох - скористайтеся нагодою і їдьте на відпочинок. В кінці місяця у вас може проявитися втома від спілкування з близькими і бажання усамітнитися - це підступи ретроградної Венери. У цей час ви можете сховатися від усіх і вся, але від коханої людини не потрібно - проводьте разом якомога більше часу.

Гороскоп здоров'я на липень 2023

У липні ви будете сповнені енергії. Здоров'я обіцяє бути хорошим і цим потрібно скористатися, щоб зміцнити його - наприклад, за допомогою фізичних навантажень. Хоча екстриму зірки радять уникати: ніяких стрибків з парашутом і мотогонок. Настає гарний час для тих, хто хоче схуднути - результати не забариться дати про себе знати.

Раніше ми публікували загальний гороскоп на липень 2023 за знаками Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: