Гороскоп Таро на завтра / фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали гороскоп на 3 грудня по картах Таро. Що в цей день чекає кожен знак Зодіаку - читайте далі.

Овен

Ваші вороги активізуються, через що ви можете опинитися в скрутній ситуації. Вас поглине невизначеність, а ваша інтуїція замовкне. Карти пророкують паузу, небезпеку і відсутність допомоги.

Телець

Доля надасть можливість пізнати радість і задоволення після важкого робочого тижня. День принесе впевненість і нові перспективи. Важливо скористатися позитивним моментом.

Відео дня

Близнюки

Завтра вас чекає підтримка вищих сил, тому зміни будуть лише позитивними. У неділю все матеріальне буде збільшуватися. При цьому ви отримаєте унікальну можливість змінити своє життя на краще.

Рак

Ваші можливості і положення зміцняться. Можливо, вас чекає підвищення на роботі або інша форма визнання. Головне, не надягати корону, адже зарозуміла позиція оберне все проти вас.

Лев

Можливий конфлікт. Ймовірно, доведеться захищати свою правоту. Також можливі розбіжності в сім'ї або з'ясування відносин з колегами. Крім того, може виникнути внутрішній конфлікт через переосмислення цінностей.

Діва

Ви отримаєте прозріння і важливу інформацію через підказки ззовні або власні відкриття. Зверніть увагу на знаки. На вашому шляху зустрітися людина, яка може зіграти важливу роль у вашому житті.

Терези

Ваш гострий розум допоможе зруйнувати обмеження, щоб перейти на новий рівень. Можливо, знадобиться духовна підтримка. Ви отримаєте корисну пораду. Уникайте стану війни з усім світом. Скористайтеся своєю чарівністю.

Скорпіон

Вас чекає везіння у всьому. День просякнутий успіхом, славою і визнанням ваших заслуг. Ви пізнаєте справжнє щастя, якщо забудете про свої амбіції і егоїзм. Прийде усвідомлення чогось важливого.

Стрілець

Проявіть терпіння і уважність. Не соромтеся приймати серйозні рішення. Можете спокійно просити у долі подарунки. Слідкуйте за собою і не акцентуйте увагу на дрібних помилках інших.

Козоріг

У найближчому майбутньому вас чекають нові можливості. Зараз ви посередині між захопленням і прощанням. Все залежить лише від вас і вашого світогляду. Варто ризикнути і зробити крок, який викликає страх.

Водолій

Вас чекають хворобливі переживання і негативні емоції, пов'язані з розставаннями або втратою. Це зачепить вас і вплине на сприйняття світу. Найголовніше - не боятися змін. Щоб уникнути конфліктів, ізолюйте себе, інакше будуть негативні наслідки.

Риби

У найближчому майбутньому ви здійсните свої плани. Ви вже готові діяти наполегливо і рішуче, а також нести відповідальність за свої рішення. Ваші зусилля виправдаються, а результати будуть відповідати очікуванням.

Вас також можуть зацікавити новини: