Деякі зодіакальні пари будуть разом все життя / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Астрологи і досвідчені езотерики кажуть, що сумісність знаків Зодіаку за датою народження, а значить, і за гороскопом - це важливий показник. Саме він, в більшості випадків, визначає, наскільки довго і щасливо люди проживуть разом. УНІАН з'ясував, хто опинився в списку щасливчиків.

У яких знаків найкраща любовна сумісність за датою народження

Існують різні знаки Зодіаку - сумісність одних з іншими може бути майже нульовою, але також і здатна досягти практично 100% результату. Це означає, що пари, у яких найбільш висока сумісність, швидше за все, проживуть разом довше і щасливіше інших зодіакальних представників.

  • Лев і Стрілець

Сумісність за знаком Зодіаку в цьому випадку дійсно вражає - астрологі кажуть, що обидві людини стихії Вогню ідеально підходять один одному. Головна позитивна риса їх відносин - пристрасть і вміння насолоджуватися життям. Разом їм ніколи не буде нудно, тому що вони прекрасно розуміють один одного. Стрілець мотивує Лева рухатися вперед, а Лев заряджає своєю харизмою і сексуальністю. На таку пару можна дивитися вічно і тільки захоплюватися нею, а також, звичайно, брати приклад.

Відео дня
  • Водолій і Терези

З боку здається, що представники Повітря не зможуть порозумітися один з одним через зайву вітряність кожного з них. Насправді, це не так - просто сумісність знаків складно зрозуміти "звичайним" приземленим людям. Водолій і Терези ширяють над мирською суєтою, віддаючи перевагу легкості буття. У них багато спільних тим і інтересів, одна мета і одна мрія. Коли ці двоє разом, їм більше ніхто не потрібен - надто вже сильно вони захоплені один одним. Незважаючи на те, що кожен спробує довести свою незалежність, жоден з партнерів не стане робити це на шкоду іншому.

  • Козеріг і Телець

Представники стихії Землі дуже практичні, педантичні і врівноважені. Потужна хімія, яка виникає між цими знаками Зодіаку, недоступна жодній іншій парі. Можна бути впевненими в надійності, стабільності і довірі в цьому союзі. Вони не настільки романтичні, як хотілося б, але зате сім'я, побудована Козерогом і Тельцем, приречена на щастя і довгі роки любові. Ніхто з партнерів не буде змінювати, обманювати або маніпулювати, адже головні риси їхніх стосунків - чесність і повага.

Вас також можуть зацікавити новини: