Місячне затемнення 8 листопада 2022 - що можна і не можна робити / depositphotos.com

Астрологи і астрономи кажуть, що повне місячне затемнення - унікальне явище, яке відбувається раз на кілька років. 8 листопада 2022 року місяць буде закритий тінню Землі повністю, тому місячне затемнення назвали повним. УНІАН з'ясував, як ця подія вплине на людину з точки зору енергій.

Раніше ми говорили про те, що принесе в наше життя повня 8 листопада 2022 роки.

Місячне затемнення 2022 - вплив на людину

Важливо розуміти, що у місяця власного світла немає - він відбиває сонячний. У період затемнення тінь Землі частково або повністю закриває сонячне світло, не даючи місяцю висвітлюватися. 8 листопада місяць з'являється з червоним кольором в апексі затемнення, тому що закрит Землею повністю.

Відео дня

Періоди місячних затемнень - небезпечний час, так як є великий ризик втрати самоконтролю і необдуманих дій. В людині оголюється все найгірше, вона готова на агресивні і навіть небезпечні вчинки. Астрологи кажуть, що місячні затемнення одночасно несприятливі і вдалі події - наприклад, те, що станеться 8 листопада 2022 року, дасть поштовх багатьом. У вас вийде розпрощатися з тим, що для вас не важливо і з тим, що несе деструктивну енергію. Відбудеться своєрідне очищення і звільнення душі, а це - пряма дорога до трансформації.

Місячне затемнення 2022: що робити в цей день

Пік затемнення доведеться на 13:02 за Києвом, але жителі України побачити його не зможуть. Зате зможуть вплинути на хід подій, виконуючи певні дії для залучення удачі. У день місячного затемнення можна:

  • миритися з близькими;
  • проводити час з коханими;
  • медитувати або займатися творчістю;
  • відпочивати і берегти сили.

В цілому, в цю дату краще залишатися вдома і якомога менше комунікувати з соціумом. Врахуйте, що негативні енергії не дрімають і можуть відібрати у вас життєві сили.

Місячне затемнення 2022: що не можна робити ні в якому разі

Силу місяця ви будете відчувати три дні до і три дні після 8 листопада, тобто, з 5 по 11 число супутник Землі безпосередньо вплине на ваш стан. Щоб не погіршувати ситуацію, відмовтеся від:

  • вирішення питань, пов'язаних з роботою або зарплатою;
  • переїзду на нове місце проживання;
  • сварок і образ;
  • подорожей і поїздок;
  • кредитів.

Також в період місячного затемнення краще не робити ніяких операцій, не ходити на консультації до лікарів і взагалі не займатися своїм здоров'ям - результат вас не порадує. Враховуйте, що затемнення місяця часто стає причиною ДТП, тому будьте обережні за кермом.

Вас також можуть зацікавити новини: