Коли стригти волосся за місячним календарем 2024 / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Місяць впливає все життя Землі. Здоров'я та стан волосся також залежить від місячних фаз. Наприклад, у період зростаючого Місяця волосся погано тримає форму, але швидко відростає, а в спадний місяць добре завивається і росте повільно. Місячний календар допомагає вибрати найкращі дні для походу до перукаря, щоб результат порадував.

Ми склали місячний календар стрижок на лютий 2024 року з урахуванням днів тижня та знаків Зодіаку, в яких буде місяць. Цей список підкаже, в які дні можна сходити до перукаря, а коли краще не робити стрижку та фарбування.

Коли не можна стригти волосся в лютому

В деякі дні якість волосся сильно погіршується, тому візит в перукарню краще скасувати в такі дні лютого:

Відео дня
  • 2 лютого - у цей день місяць увійде в знак Скорпіона, через що результати всіх стрижок та фарбувань стануть непередбачуваними. Хімічні процедури нашкодять волоссю сильніше, ніж зазвичай. Рекомендується відкласти стрижку, якщо ви плануєте важливу зустріч.
  • 4 лютого - під впливом знака Стрільця волосся після вкорочування відросте нерівним і ослабленим, а укладання протримається недовго. Фарбувати волосся не рекомендується, інакше новий колір швидко потьмяніє.
  • 6 лютого - і стрижка, і фарбування не виправдають очікувань, тож їх краще відкласти. Більше того, будь-яка зміна зачіски у цей день може погіршити настрій та позбавити енергії.
  • 16 лютого - місячний календар стрижок не рекомендує стрижку та фарбування у цей день - вони принесуть розчарування та погіршать здоров'я коренів.
  • 25 лютого - цей день випадає на шістнадцяту місячну добу, яка вважається несприятливою для стрижки. Якщо вкоротити волосся, то воно стане слабким і тонким. Фарбувати волосся можна, але лише у близькі до "рідного" відтінки.

Також не варто робити складну зачіску по п'ятницях, оскільки результат буде непередбачуваним.

Коли краще стригти волосся в лютому 2024 / картинка УНІАН

Коли стригтися в лютому 2024

Наступні дні вважаються найвдалішими для оновлення зачіски:

  • 1 лютого - добрий день для тих, хто хоче відростити довгу шевелюру. Після вкорочування волосся почне рости швидше, але при цьому погано триматиме завивку. Можна проводити фарбування, але лише у світлі тони.
  • 7 лютого - Місяць увійде у знак Козерога, через що волосся стане слухняним і м'яким, а будь-які оздоровчі процедури принесуть подвійну користь. Усе фарбування, навіть найскладніше, пройде вдало, а хімічна завивка завдасть менше шкоди.
  • 13 лютого - чудовий день для фарбування - воно пройде дуже вдало, навіть якщо ви захочете кардинальних змін. Стрижка також закінчиться успішно, надихне та додасть енергії.
  • 15 лютого - вкрай вдалий день для фарбування та стрижки. Будь-які зміни зачіски принесуть задоволення та позитив. Добре пройде зафарбовування сивини та освітлення.
  • 17 лютого - хороша дата для укладання та завивки. Волосся в цей день саме по собі стане кучерявим, тому випрямляти його не варто. Стрижка буде корисною для кінчиків та густоти волосся.
  • 19 лютого - не дуже вдалий день для укладання, зате оздоровчі процедури, масажі та маски будуть удвічі кориснішими. Фарбувати волосся рекомендується рослинними барвниками (хною та басмою).
  • 20 лютого - стрижка цього лютневого дня зробить волосся густішим і здоровішим. Дата дуже вдала для будь-яких експериментів. Можна пофарбуватися в новий колір або зробити незвичайну зачіску.
  • 22 лютого - Місяць знаходиться у знаку Лева, який дуже сприятливо впливає на волосся. Це найкращий день лютого для походу до перукарні. Будь-які процедури з волоссям будуть вдалими.
  • 24 лютого - оновлення стрижки наповнить вас позитивом та підніме самооцінку. Після вкорочування волосся оздоровиться і почне швидше рости, а завивка протримається довго. Дуже вдало пройде фарбування в руді та світлі відтінки.

Також хороші дні, коли стригтися в лютому 2024, - це всі суботи. У ці дні волосся стає слухняним і здоровим.

Вас також можуть зацікавити новини: