Коли стригти волосся за місячним календарем 2023 / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Місячні цикли впливають на стан нашого волосся і загальне здоров'я. У різні дні місячного календаря волосся можуть проявляти себе по-різному: то вони будуть кучерявими і неслухняними в зростаючий місяць, то, навпаки, легко випрмляются і довго ростуть в спадний місяць. Місячний календар стрижок підкаже, які дні листопада найкраще підходять для відвідування перукаря.

Ми підготували місячний календар стрижок на листопад 2023 року, враховуючи фази місяця і вплив знаків Зодіаку. Цей календар допоможе вам спланувати похід до перукаря і отримати задоволення від стрижки.

Фази місяця в листопаді 2023

Спадний Місяць: 1-12 листопада, 28-30 листопада.

Відео дня

Зростаючий Місяць: 14-26 листопада.

Молодик: 13 листопада.

Повний місяць: 27 листопада.

Коли не можна стригти волосся в листопаді

В деякі дні якість волосся сильно погіршується, тому візит в перукарню краще скасувати в такі дати:

  • 3 листопада - у цей день волосся стане ламким і неслухняним. Будь-які укладки приречені на провал. Стригтися можна тільки в тому випадку, якщо хочете уповільнити ріст волосся.
  • 12 листопада - через вплив знака Скорпіона результат стрижки та фарбування вийде дуже непередбачуваним. У перукарню краще не ходити, особливо якщо має бути важлива подія. Також не варто робити хімічну завивку і впливати теплом на волосся.
  • 13 листопада - у цей день волосся стане дуже вразливим і буде болісно реагувати на будь-які зміни. Стрижка погіршить здоров'я волосся і розчарує своїм результатом. Можна зайнятися оздоровчими процедурами.
  • 17 листопада - стрижка в цей день може погіршити здоров'я волосся, зробити шевелюру тонкою і вразливою. Фарбування волосся дозволенео, але тільки в натуральні кольори і природними барвниками (хною і басмою). Не можна експериментувати з укладкою.
  • 23 листопада - стрижка під впливом знака Овна негативно позначиться на здоров'ї і густоті шевелюри, а також може привести до посічення кінчиків. Вдало пройде нанесення масок, масаж голови і будь-які оздоровчі процедури.

Також не варто робити складну зачіску по п'ятницях, оскільки результат буде непередбачуваним.

Місячний календар стрижок на листопад 2023: коли стригти і фарбувати волосся

Коли краще стригти волосся листопаді 2023

Коли стригти волосся за місячним календарем 2023

Щоб стрижка точно вас порадувала, її рекомендується планувати на такі дні:

  • 4 листопада - під вплив знака Лева волосся стане густим і слухняним, легко перенесе будь-які процедури і будуть податливими при укладанні. Можна фарбувати і тонувати волосся в будь-які кольори, а також знебарвлювати. Стрижка в цей день корисна для здоров'я.
  • 7 листопада - під впливом знака Діви волосся буде швидше рости. Це хороша дата для стрижки, якщо хочете прискорити ріст волосся. Укладання і випрямлення протримаються довго. Добре пройде зафарбовування сивини і тонування. Дуже корисним буде укорочення кінчиків.
  • 14 листопада - можна стригтися, якщо хочете швидко відростити волосся. Вкорочене волосся дуже швидко відросте. Шевелюра в цей день буде погано тримати завивку, зате добре зафарбується. Стрижка позитивно вплине на весь організм. Хороший день для експериментів із зачіскою.
  • 15 листопада - хороший день для фарбування, особливо в руді і темні кольори. Стрижка поліпшить матеріальне становище і додасть енергії, прискорить ріст волосся і зміцнить коріння.
  • 16 листопада - день пройде під знаком Козерога, який вважається найкращим для походу в перукарню. Дуже вдало пройдуть будь-які процедури з волоссям, стрижка порадує і додасть сил волоссю, а будь-яке зафарбовування пройде вдало. Можна зробити незвичайну і зухвалу зачіску, або ж класичну укладку.
  • 18 листопада - дуже вдала дата для фарбування, тонування, зафарбовування сивини. Можна експериментувати з кольорами. Хімічна завивка і випрямлення не принесуть великої шкоди волоссю.
  • 20 листопада - хороший день для складних і незвичайних укладок і фарбувань. Добре пройде будь-яке фарбування. Стрижка зробить волосся густим і блискучим. Хороший день для створення легких витончених локонів
  • 25 листопада - знак Зодіаку Телець позитивно впливає на здоров'я шевелюри. Стрижка зробить волосся блискучим і здоровим, принесе позитивні емоції, наповнить енергією. Оздоровчі процедури будуть ще кориснішими, ніж зазвичай. Будь-яке фарбування, навіть найскладніше, пройде вдало.
  • 27 листопада - хороший день для виправлення невдалої стрижки і перефарбовування в кардинально новий колір. Стрижка прискорить ріст волосся і зміцнить його, але зробить неслухняним, тому випрямляти його не рекомендується. Можна завивати волосся, вкорочувати кінчики, доглядати за чубчиком.

Також хороші дні, коли стригти волосся в листопаді 2023 - це все суботи. Це найкращі дні тижня для кардинальної зміни образу.

Вас також можуть зацікавити новини: