Коли стригти волосся за місячним календарем 2023 / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Вплив Місяця охоплює все живе Землі, включаючи стан волосся. Властивості волосся залежить від фаз місячного календаря. У різні дні волосся може бути примхливим, легко завиватися або випрямлятися саме собою.

Використовуючи місячний календар стрижок, можна обрати найкращий день для оновлення зачіски. Правило просте: у період спадного Місяця стрижка покращує стан волосся і зберігає його форму на довгий час, у той час як у період зростаючого Місяця вона сприяє швидкому зростанню волосся і полегшує завивку.

Наш місячний календар стрижок на жовтень 2023 року заснований на фазах Місяця та впливы знаків Зодіаку. Він допоможе вам вдало оновити свою зачіску та спланувати візит до перукарні.

Відео дня

Фази Місяця в жовтні 2023

Спадний Місяць - 1-13 жовтня, 29-31 жовтня.

Молодик - 14 жовтня.

Зростаючий Місяць - 15-27 жовтня.

Повня - 28 жовтня.

Коли не можна стригти волосся у вересні 2023 року

В деякі дні якість волосся сильно погіршується, тому візит в перукарню краще скасувати в такі дати:

  • 6 жовтня - під впливом знака Зодіаку Раку волосся стає неслухнянішим і заплутаним, тому краще уникати складних укладок і завивок. Спроби надати йому форму можуть виявитися невдалими, а стрижка зробить волосся тонким.
  • 7 жовтня - у цей день також краще утриматися від складних укладок і завивок, оскільки вони не довго триматимуться, а пофарбоване волосся може швидко вицвітіти і потьмяніти. Стрижка також не рекомендується, оскільки вона може пошкодити волосся, роблячи його схильним до випадання та заплутування.
  • 17 жовтня - стрижка в цей день може зробити волосся жорсткішим і грубішим. Хімічна завивка і фарбування також можуть пошкодити волосся, тому не варто експериментувати з зачіскою та кольором. Незвичайні стрижки та фарбування цього дня можуть виявитися невдалими.
  • 22 жовтня - у цей день краще утриматися від стрижки, оскільки вона може не дати бажаного результату. Також не рекомендується фарбування, особливо якщо відтінок фарби дуже відрізняється від вашого природного кольору волосся.
  • 27 жовтня - вплив знака Зодіаку Овен робить волосся ослабленим і неслухняним. Будь-які процедури фарбування та завивки можуть погіршити стан вашого волосся, а стрижка прискорить його випадіння.

Також волосся не рекомендується стригти і фарбувати по п'ятницях.

Коли краще стригти волосся жовтні 2023 / картинка УНІАН

Коли стригти волосся в жовтні 2023

Щоб стрижка точно вас порадувала, її рекомендується планувати на такі дні:

  • 2 жовтня - під впливом знака Зодіаку Рак стрижка благотворно впливає на стан волосся. Цей день чудово підходить для оздоровчих процедур та використання масок. Вдало пройдуть процедури освітлення, фарбування коренів і брів, зафарбовування сивини.
  • 5 жовтня - це хороший день для стрижки кучерявого волосся, оскільки після вкорочування воно стане ще більш завиватися. Але якщо ви хочете зберегти волосся прямим, то краще утриматися від стрижки. Вдало пройдуть процедури освітлення та фарбування у світлі тони.
  • 11 жовтня – це найкращий день для стрижки у жовтні 2023 року. Стрижка оздоровить волосся, надасть йому блиск і густоту, а також зміцнить кінчики. У цей день вдало пройдуть будь-які процедури фарбування, тонування, стрижки та завивки. Нова зачіска надихне і принесе позитивний настрій.
  • 16 жовтня - стрижку можна розглядати для тонкого і слабкого волосся, оскільки воно після неї стане набагато густішим. Жирне волосся, навпаки, може стати сухішим після стрижки. Цей день також підходить для вкорочування кінчиків волосся з метою прискорення росту. Фарбування волосся краще проводити натуральними барвниками, такими як хна та басма.
  • 18 жовтня - вдалий день для стрижки, якщо ви хочете швидко відростити волосся. Хімічне укладання, зроблене в цей день, не довго триматиметься, але можна випрямляти волосся. Вдало пройде фарбування в темні та руді відтінки, а також експерименти з незвичайними кольорами.
  • 19 жовтня - стрижка цього дня принесе позитивний настрій та натхнення. Можна робити короткі, незвичайні молодіжні стрижки. Після вкорочування в цю дату волосся почне швидше рости. Будь-які оздоровчі процедури для голови будуть особливо корисними.
  • 21 жовтня – вплив знака Козерога на волосся буде дуже позитивним. Стрижка зміцнить кінчики, запобіжить посіченню кінчиків і випадінню волосся, зробить його м'яким і слухняним. Хімічна завивка та інші процедури завдадуть мінімальної шкоди, а будь-яке фарбування пройде вдало.
  • 23 жовтня - це гарний день для експериментів з волоссям, кардинальної зміни зачіски та фарбування у незвичайні кольори. Укладання може бути трохи проблематичним, оскільки локони будуть неслухняними. Зате стрижка цього дня зміцнить і оздоровить волосся.
  • 25 жовтня - у цей день варто відвідати перукарню в першу чергу, якщо у вас тонке, пошкоджене або випадає волосся. Для такого волосся процедури будуть особливо корисними. Дата підходить для оздоровчої стрижки, вищипування брів та догляду за чубчиком.

В цілому для стрижок найкраще підходять середи і суботи.

Вас також можуть зацікавити новини: