Астрологічний прогноз на травень 2022 / depositphotos.com

Українці довели всьому світу, що незважаючи на будь-які обставини, війну і нові умови життя, зломити їх волю і віру в благополуччя не можна. Люди продовжують любити один одного, одружуватися і жити далі. УНІАН з'ясував, що обіцяє саме вам гороскоп особистого життя в кінці весни.

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, з якими важко в шлюбі.

Любовний гороскоп 2022 Овен

Тим представникам знака, які зараз без пари, астрологи рекомендують згадати правило: "Від добра добра не шукають". Подумайте - можливо, людина, близька вам, вже поруч, а ви не помічаєте.

Відео дня

Якщо у вас вже є друга половинка, то саме час перестати влаштовувати скандали і з'ясовувати стосунки. Обговоріть серйозно, як ви обидва дивитеся на подальший розвиток подій і розставте всі крапки над "і".

Любовний гороскоп 2022 Телець

Ненормований робочий графік заважає самотнім Тельцям знайти другу половинку. Причому, не важливо, де саме ви працюєте - в компанії або над домашніми справами. Послухайте свою інтуїцію і придивіться до оточення - щастя ближче, ніж здається.

Тельці, які вже обзавелися партнером, теж повинні звертати увагу на внутрішній голос. Порада від зірок - перестати слухати "доброзичливців" і вірити пліткам. Якщо вибрали людину - будьте вірними, як мінімум, собі.

Любовний гороскоп 2022 Близнюки

Травень 2022 сприятливий для Близнюків - знак знаходиться під управлінням Венери. Саме тому бажання зав'язати відносини буде сильним і стійким, так що, астрологи натякають - більше спілкуйтеся і знайомтеся, шанс знайти близьку людину вкрай високий.

Представники повітряного знака в парі повинні більше проводити часу зі своєю половинкою. Забудьте про всі минулі конфлікти і розбіжності - весна цього року дає всі шанси, щоб вийти на новий рівень відносин.

Любовний гороскоп 2022 Рак

Для Раків прогноз на травень не такий вдалий - краще вам поки що піти з головою в роботу, а про особисте життя почати думати після 10 червня. Зараз такий період, коли вам важко буде комунікувати з незнайомими людьми, тому відкладіть амурні справи до кращих часів.

Ті, у кого вже є партнер, почнуть займатися будинком і побутом - облаштовувати житло, купувати потрібні речі. Експерти з езотерики радять звертатися до розуму, а не до почуттів, інакше великі шанси перестати контролювати ситуацію.

Любовний гороскоп 2022 Лев

Самотнім Левам зірки рекомендують відвідувати всілякі заходи і зустрічі, де ви зможете познайомитися з цікавою людиною. Також не варто відмовлятися від допомоги друзів - через свою емоційність ви ризикуєте пропустити гідного партнера.

Леви у відносинах цілком можуть перейти на новий рівень - від пропозиції руки і серця до спільного проживання. Покладайтеся на допомогу партнера, сприймайте його як наставника і дозвольте йому керувати процесом, тоді будь-які конфлікти зникнуть.

Любовний гороскоп 2022 Діва

Прагматичні Діви в травні отримуватимуть подарунки - матеріальні і моральні. Безліч хороших новин і приємних сюрпризів - це, на жаль, максимум, на що ви можете розраховувати. Астрологи не бачать ніяких передумов для більш серйозних кроків у вашу сторону.

Якщо кохана людина у вас вже є, постарайтеся бути з нею м'якше, приділяйте більше часу і уваги. Дякуйте за все, що відбувається, і підтримуйте один одного - адже запорука успіху будь-яких відносин у взаєморозумінні і повазі.

Любовний гороскоп 2022 Терези

Положення зірок в цьому місяці сприятливо для одиноких Терезів - планета Венера пошле вам кілька вдалих потенційних супутників життя. Перестаньте оцінювати їх занадто критично - навіть якщо людина не відповідає якимось вашим вимогам, пам'ятайте, що ідеальних людей не буває і завжди можна спробувати домовитися.

Сімейним Терезам зірки радять бути обережніше в словах і вчинках. Період напружений, тому будь-яка фраза може привести до конфлікту. Навіть якщо вас щось дратує, краще сказати відразу, а не збирати негатив в собі.

Любовний гороскоп 2022 Скорпіон

Активні Скорпіони, якщо хочуть кохання, повинні діяти рішуче і знайомитися буквально з усіма підряд. Рано чи пізно удача вам посміхнеться і ви зустрінете хорошу людину. В крайньому випадку можна навіть вдатися до службового роману - на війні всі засоби хороші.

Скорпіони, які вже перебувають у відносинах, можуть піддатися спокусі шукати любові "на стороні". Категорично не рекомендуємо чинити саме так - краще влаштувати романтичний вечір або провести час разом зі своєю половинкою, щоб зміцнити союз.

Любовний гороскоп 2022 Стрілець

Травень 2022 року - час оновлення для вогняних Стрільців. У вас трапиться потужна переоцінка цінностей, пошук себе і зміна життєвих орієнтирів. Це відіб'ється і на вимогах до партнерів - перегляньте своє ставлення до любовної сфері, можливо, причина вашого самотності в неправильних установках.

Ті представники знака, у яких вже є пара, вирішать тривалий конфлікт. Якщо ніяких сварок не було, то ситуація не зміниться - все буде так само добре, як і раніше. Головне - пам'ятайте, що потрібно цінувати те, що ви маєте.

Любовний гороскоп 2022 Козеріг

Козерогам, які шукають пару, варто навчитися не критикувати людей, а приймати їх знаки уваги. Якщо вам потрібен друг, а не просто "картинка", то постарайтеся не бути такими прямолінійними - не всі люди готові чути вашу правду, особливо якщо ви мало знайомі.

Якщо любовний союз вже трапився, то зірки рекомендують більше хвалити партнера. Будь - які свої коригування подавайте у формі турботи, а не претензії. Зробіть все, щоб ваша кохана людина відчула свою цінність, інакше відносини зруйнуються.

Любовний гороскоп 2022 Водолій

Самотнім Водоліям зірки подарують відразу кілька цікавих людей, ваше завдання - вибрати когось одного. Далі справа за малим - постарайтеся бути ввічливими, комунікабельними і тактовними, а також не зіпсувати все те, що отримали від Всесвіту.

Повітряні Водолії, які знаходяться у відносинах, відчують солодкий смак стабільності і впевненості. Головне - не дозволяти собі ревнувати і не допускати такої поведінки від партнера. Довіряйте один одному і тоді союз буде міцним.

Любовний гороскоп 2022 Риби

Для мрійливих Риб астрологи теж готують приємні новини - безліч сюрпризів і приємних подій не можуть не радувати. Рибам варто навчитися бути терплячіше і зрозуміти, що нова людина у вашому житті повинна звикнути до польоту вашої фантазії, а не вгадувати ваші думки.

Риби, у яких партнер вже є, отримають можливість більше приділяти уваги йому. Відмовтеся від роботи, перенесіть домашні справи на потім - проведіть час зі своєю коханою людиною. Скажіть їй про свої почуття - такі прояви ніколи не бувають зайвими.

Вас також можуть зацікавити новини: