Любовний гороскоп / pinterest.com

Астрологи склали любовний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 14 по 20 вересня.

Зірки допоможуть вам знайти своє щастя, передає slovofraza.

Овен

Відео дня

На цьому тижні ви будете дуже дратівливі, що може викликати конфлікт на любовному терені. Вам не варто критикувати партнера або жартувати.

Читайте такожТри знаки Зодіаку незабаром круто змінять своє життя - астрологи

Телець

Стосунки з близькою людиною можуть зіпсуватися. Вам потрібно позбутися від старих образ, недомовленості або ревнощів.

Близнюки

Успіхи в особистому житті можуть чергуватися з любовними драмами. У романтичній сфері деякі рішення найкраще приймати на холодну голову.

Рак

На цьому тижні вам значно пощастить. Всесвіт буде до вас прихильним, вам лише залишається купатися в променях кохання.

Лев

Ви зможете м'яко керувати людьми, розуміти їх і навіть читати думки. Але вам варто бути обережними при спілкуванні з оточуючими. Не давайте людям помилкових надій.

Діва

Одиноким Дівам варто зайнятися пошуками своєї другої половинки, а ось сімейних чекає зміцнення стосунків.

Терези

Терезам тиждень принесе шанс безтурботно насолоджуватися життям і ніжними почуттями, забувши про всі умовності і проблеми.

Скорпіон

Вам не варто плести інтриги, особливо стосовно близьких людей. Це єдиний спосіб прийти до розуміння і уникнути неприємних образ.

Стрілець

Ви почнете все з чистого аркуша і дасте початок щасливим змінам. Приділіть увагу своєму партнерові, щиро поговоріть і постарайтеся прийняти людину з усіма її скелетами в шафі.

Козеріг

Якщо у вас є бажання зателефонувати колишньому, то ви можете це зробити. Головне, не згадувати минулі образи. Астрологи радять подумати про те, чим догодити другій половинці.

Водолій

Вам варто налаштуватися на романтику. Це принесе вам багато щастя. При цьому партнер буде замкнутий в собі і вам доведеться постаратися, щоб заповнити його думки собою.

Риби

Будьте щирими і чесними. Якщо кохана людина буде задавати прямі питання, не варто ухилятися, ображати почуття брехнею. Краще чесно і прямо сказати, що поки немає бажання обговорювати хворобливу тему.

Інші новини по темі: