З'явився любовний гороскоп на липень / фото pixabay.com

Особиста тема в липні буде важливою, в першу чергу, для Близнюків і Стрільців. Але радіти цим знакам не варто: Венера в липні «нехороша», бита квадратом Нептуна.

Така Венера дає плутанину в почуттях, втрату особистих меж, розчинення в партнері, кохання «з жалю», всілякі неприємні таємниці у партнера – він може виявитися не вільний або мати темне минуле. Про це розповіла астролог Наталя Коляда, пише "Астромеридіан".

Читайте такожГороскоп на липень: астролог розповіла, на які знаки Зодіаку чекають проблеми та труднощі

Відео дня

"Закохавшись, ви можете приписувати тому, кого кохаєте, взаємні почуття, яких насправді у нього немає. Ось таке неприємне кохання Близнюки й Стрільці можуть зустріти до 27 липня. Після 27 липня ситуація зміниться. Венера «оговтається» і згадає, що вона повинна приносити людям гармонію і радість, а не проблеми. Але вона мало що зробить за дні, що залишилися до кінця місяця. Близнюки й Стрільці хіба що встигнуть прокинутися від мороку і тверезо оцінити свою особисту ситуацію", - прогнозує астролог.

Козерогам і Водоліям зірки подарують в липні яскравий і красивий роман з помітною, обдарованою і, можливо, публічною людиною. До них будуть ефектно залицятися й демонстративно надавати знаки уваги.

Найбільш вдалими для Козерогів будуть 1 і 12 липня. Можуть зав'язатися нові стосунки й у молодий місяць 20 липня, але тоді вони будуть супроводжуватися перешкодами.

Щасливими для Водоліїв будуть 25 і 29 липня. Але потрібно пам'ятати: ці стосунки принесуть вам щастя, якщо у вас в гороскопі є вказівки на «сонячний» роман. Інакше вам не сподобається те, що відбувається, – як партнер прагне привласнити весь ваш час, постійно вимагає уваги, залицяється напоказ.

Раніше астролог Наталя Коляда склала грошовий гороскоп на початок липня і розповіла, на які знаки Зодіаку чекає фінансовий успіх.