Гороскоп на березень 2023 / mag.sigmalive.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, чиє життя незабаром кардинально зміниться. На них чекають неприємні події, пов'язані з різними сферами їхної життєдіяльності.

Стрілець

Перший місяць весни обернеться для Стрільців катастрофою. Вони можуть посваритися з друзями, колегами, рідними і близькими людьми. Таке відчуття, що вони розучилися комунікувати з людьми, через що на них звалиться багато проблем. Ситуація може погіршитися до того, що вони перетворяться в ізгоїв, від них всі відвернутися. В результаті Стрільці можуть впасти в тривалу депресію.

Водолій

Водолії можуть розірвати стосунки з коханою людиною. Зірки кажуть, що конфлікт між вами вже давно назрівав. У березні всі образи, про які ви мовчали, вилізуть назовні. Ви можете не стриматися і наговорити багато зайвого, тим самим образити свого партнера. Він не залишиться в боргу і відповість вам тим же. Ваші стосунки зруйнуються як картковий будиночок.

Відео дня

Скорпіон

Скорпіони по своїй натурі дуже запальні, їм складно контролювати свої емоції. Тому не виключено, що в березні у вас виникне з кимось конфлікт, який може перерости в бійку. Астрологи попереджають, що нічим хорошим це не закінчиться. Ви можете серйозно постраждати. Тому краще не провокуйте людей і відсидіться в затишному місці.

Нагадаємо, три знаки Зодіаку будуть стрибати від щастя цими вихідними.

Вас також можуть зацікавити новини: